Saint-Étienne – Montpellier 0:1 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
0:1 (0:0)
Montpellier HSC
Pátek 10.05.2019, 20:45 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:18. (22:43:25)
     
    Hned devět nastavených minut je minulostí a zápas končí. Montpellier vítězí na půdě Saint-Étienne 1:0!

    První polovina zápasu příliš fotbalové krásy nenabídla. Dlouho se nemohl ani jeden z týmů prosadit byť k jediné přesné střele. Až po kontru Montpellier musel zasahovat proti prudké ráně Ruffier, míč ale do sítě nepustil.

    Po změně stran se ale začaly dít věci. Congré tvrdě fauloval Nordina a musel po přímé červené kartě opustit hrací plochu. Po změně strany se hra výrazně přiostřila, hlavní rozhodčí musel rozdávat žluté karty. Hned dva dostal domácí Rémy Cabella, který tak srovnal počet hráčů na trávníku. Ihned po vyloučení přišel na řadu jediný gól zápasu. Po přihrávce Schirího zakončil přesně k tyči Gaëtan Laborde. Domácí se snažili o vyrovnání, ale Berić hned dvakrát selhal.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Rozhodnout mohl při samostatném úniku Paul Lasne, ale kličkou si na Ruffiera nepřišel. Sedm nastavených minut je dávno pryč, ale zápas stále pokračuje.
    90+7. Robert Berić nedokázal trefit téměř prázdnou branku
     
    90+7
    Robert Berić mohl po přiťuknutí Chazrího vyrovnat, ale při střele do odkryté branky byl rozhozen bránícím Hiltonem. Následný rohový kop si hosté dokázali pohlídat.
     
    90+7
    Střídající Lamine Ghezali ztratil míč na útočné polovině, poté mohl potvrdit hostující vítězství Lasne, ale Ruffier ho neskutečně vychytal.
     
    90+6
    Po autovém vhazování při snaze udržet míč pro sebe fauloval Andy Delort. Domácí se tak téměř zadarmo dostali balonu zhruba u středové čáry.
     
    90+5
    Vahbí Chazrí se svým centrem do vápna neuspěl. Po přetaženém balonu nemuseli hostující hráči bránit, míč doplachtil daleko za koncovou čáru.
     
    90+4
    Vynikající obranný zákrok předvedl hostující kapitán Vitorino Hilton. Balon ale odvrátil jen za postranní lajnu a domácí mohou pokračovat v tlaku.
     
    90+3
    Lamine Ghazeli ihned po svém příchodu na trávníku fauloval. V souboji o míč přistrčil bránícího Pedra Mendese.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase rovnou sedm minut.
     
    90+1
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází William Saliba, přichází Lamine Ghezali.
     
    90+1
    Po zblokované Chazrího ráně rozehrávali domácí rohový kop, ale ten si pohlídal nadvakrát Benjamin Lecomte. Po rychlé rozehrávce se hosté u balonu příliš dlouho nezdrželi.
     
    90
    Montpellier i nadále drží balonu daleko od své branky. Hilton si ještě stačil vyměnit míč s Lecomtem, poté až přišel na řadu dlouhý odkop na útočnou polovinu.
     
    89
    Středem trávníku to zkusil Vahbí Chazrí. Tuniský záložník vedl útočnou akci, dokázal přihrát Saliburovi, ale střídající hráč už nebyl přesný s vrácením balonu.
    88. Berić v šanci před brankou Montpellier neuspěl
     
    88
    Zničehonic se ocitl za obranu Robert Berić, všichni hráči očekávali odpískání ofsajdu, ale ten se nekonal. Berić lehkou hlavičkou ale Lecomteho nepřekonal.
     
    87
    Saint-Étienne se snaží držet balon pod kontrolou, ale stažená obrana hostujícího celku nepouští soupeře blíže ke své brance. Ani Chazrí neproklouzl do vápna.

    Vít Schück

    Branky: 65. Laborde (Schirí)

    Karty:   53. Cabella (SET), 58. Nordin (SET) – 44. Mollet (MON), 45+1. Suárez (MON), 56. Schirí (MON), 57. Lecomte (MON)   64. Cabella (SET)   55. Congré (MON)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:18.
    AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy, Saliba (90+1. Ghezali), Perrin (C), Polomat – M'Vila, Aït Bennasser (71. Vada) – Nordin (72. Salibur), Cabella, Chazrí – Berić.
    Náhradníci: Moulin – Kolodziejczak, Fofana, Vada, Gueye, Salibur, Ghezali.

    Montpellier HSC: Lecomte – Mendes, Hilton (C), Congré – Suárez (77. Sambia), Schirí, Le Tallec, Oyongo – Laborde (86. Lasne), Mollet (76. Ristić), Delort.
    Náhradníci: Bertaud – Cozza, Sambia, Lasne, Ristić, Camara, Škuletić.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani
    bahis siteleri