Hlučín – Frýdek-Místek 2:1 (kon.) | D. Benešov – Rýmařov 1:3 (kon.) | Petřkovice – Hulín 4:1 (kon.)
Kroměříž – Vrchovina 2:4 (kon.) | Hodonín – Líšeň 1:2 (kon.)
konec
FC Dolní Benešov
1:3 (1:1)
SK Jiskra Rýmařov
Sobota 15.06.2019, 17:00 • Stadion FC MSA Dolní Benešov • Moravskoslezská fotbalová liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání sledovalo 105 diváků. (19:11:13)
     
    90
    Hlučný pískot od hlavního sudího, který ukazuje další žlutou! Dostává ji za nedovolený zákrok hráč hostů Patrik Kundrátek!
     
    87
    Zajímavou šanci měl jeden z útočníků Dolního Benešova, který se dostal ke střele. Než se však odhodlal ke střele, trvalo to. Od publika slyšíme lepší návrhy, které hráč mohl zvolit. Jeden z nich byl například vypálit z voleje!
     
    81
    Střídání v týmu FC Dolní Benešov: ze hřiště odchází Hleba, přichází Furik D.
     
    81
    O tom, že je Petr Navrátil vybaven dobrou technikou nás přesvědčil již v první půli. Další parádu nám předvedl před malou chvílí, když se hezky uvolnil před vápnem. Ke střele se však nedostal, jelikož neměl díky napadajícím obráncům domácím šanci.
     
    80
    David Rychnovský dostává žlutou kartu za hru proti pravidlům.
     
    77
    Obrovská šance pro domácího hráče Baránka, který teď neproměnil vyloženou tutovku! Když dostal dobrý pas za obranu hostů, namířil si to za vstřelením kontaktní branky domácích. To se však k údivu nestalo, neboť si po obehrání gólmana hráč příliš předkopl míč a ztratil tak dobrou střeleckou pozici. Při následné střele již byla brána pokrytá obránci hostů, jenž zblokovali míč.
     
    76
    Střídání v týmu FC Dolní Benešov: ze hřiště odchází Rubý, přichází Gebauer.
     
    73
    Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Šupák, přichází Koždoň.
    73. ŠUPÁK - 1:3
     
    73
    Rýmařov právě vstřelil branku!
    A máme tu další gól! Dalším střelcem je nejlepší střelec hostů TOMÁŠ ŠUPÁK, který zužitkoval náhlé přečíslení hostů a posílá tak svůj tým do dvoubrankového vedení!
    71. TILKERIDIS - 1:2
     
    71
    Rýmařov právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla ukázková branka! Nejdříve to vypadalo, že půjdou domácí do útoku, nicméně jejich přihrávku vystihl jeden z hostů a míč v momentě poslal na nabíhajícího spoluhráče, jenž se s ničím nepáral a z hranice šestnáctky prudkou ranou napálil míč do pravé šibenice hned pod břevno! Tady neměl gólman domácích žádnou šanci!
     
    68
    Ani tento roh neskončí gólem. Domácí akci zneškodnili a navíc se dostali do protiútoku, který zastavil faulem obránce Rýmařova. To se nelíbilo ani trochu přihlížejícím fanouškům, kteří po sudím požadovali žlutou kartu!
     
    65
    Aleš Baránek dostává první žlutou kartu za zákrok na hráče hostů, který by šel do protiútoku.
     
    62
    Střídání v týmu FC Dolní Benešov: ze hřiště odchází Labuda, přichází Blahuta.
     
    58
    Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Furik J., přichází Tilkeridis.
     
    56
    Dobrá kombinace Jiskry! Míč hezkým ťukancem dostali hosté až před vápno, odkud pálil Kolísek. Jeho střela minula pravou tyč o pár centimetrů!
     
    49
    Střelec jediné branky domácích Labuda teď vyzkoušel další prudkou střelu z před vápna. Ta byla zblokovaná, nicméně se míč odrazil na dalšího útočníka domácích. Ten pro změnu balón obranou propasíroval a ohrozil tak bránu Chvěji, který byl pozorný a nebezpečí likviduje.
     
    46
    Střídání v týmu FC Dolní Benešov: ze hřiště odchází Pecuch, přichází Býma.
     
    45
    Potlesk si teď vysloužil útočník Jiskry, který zkoušel nacentrovaný balón poslat na bránu hezkou rybičkou. Vyprodukovaný míč však neměl takovou razanci, aby překvapil pozorného Chvěju.
     
    43
    I to se stává! Ne příliš dobrý moment teď prožil jeden z domácích hráčů, na kterého byl z levé strany vápna vyslán nákop. Útočník míč mohl střelou dorazit ve velké šanci do brány, ale balón netrefil nejlíp. Míč nakonec skončil přibližně dva metry od pravé tyče!
    38. LABUDA - 1:1
     
    38
    Dolní Benešov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Vše začalo hezkým pasem na Pecucha, který se před vápnem dostal na knot k míči a který napálil balón do vyběhnutého Kameníka. K odraženému míči se následně dostal druhý střelec dnešního zápasu FILIP LABUDA, jenž povedeným lobem dostal míč do prázdné brány!
    33. MORAVEC - 0:1
     
    33
    Rýmařov právě vstřelil branku!
    Góól! První branku v utkání si připisuje Pavel Ondruška, když dokázal hlavičkou přeměnit v gól centr od rohového praporku! Míč si totiž smolně do své brány srazil TOMÁŠ MORAVEC.
     
    24
    Velká šance Rýmařova! Hosté se teď blýskli výborným centrem za obranu domácích a s míčem sami na bránu mohli jít hned dva útočníci! Sudí však zvedá praporek a ukazuje ofsajd!
     
    18
    První velká šance domácích. Nejprve se balón ocitl u Karčmáře, který přihrával Strakošovi. Ten věčné přihrávky již nevydržel a rozhodl se odcentrovat na Labudu, který sýčkoval ve vápně a jenž si připsal první nebezpečnou střelu!
     
    9
    Domácí dnes nastoupili v netradičních červených dresech, hosté zvolili dresy modré.

    Jan Štokman

    Branky: 38. Labuda – 33. Moravec (vla.), 71. Tilkeridis, 73. Šupák

    Karty:   65. Baránek (DBE), 80. Rychnovský (DBE) – 90. Kundrátek (RYM)


    FC Dolní Benešov: Chvěja – Adamík, Baránek, Haas, Karčmář, Labuda, Moravec (C), Pecuch, Rubý, Rychnovský, Strakoš.
    Náhradníci: Gross – Blahuta, Býma, Foitzik, Gebauer, Romaněnko, Skroch.

    SK Jiskra Rýmařov: Kameník – Furik J; Furik M; Hleba, Kocúr (C), Kolísek, Kundrátek L; Kundrátek P; Navrátil, Ondruška, Šupák.
    Náhradníci: Baroš – Dydowicz, Furik D; Koždoň, Tilkeridis.

    Rozhodčí: Simon Vejtasa, Jan Mikyska, Alexandr Černoevič.

    Diváci: 105
    bahis siteleri