Columbus – Seattle 1:2 (kon.) | Cincinnati – Houston 3:2 (kon.) | Montreal – Minnesota 2:3 (kon.)
Kansas City – Chicago Fire 1:0 (kon.) | Los Angeles FC – Vancouver 6:1 (kon.) | San Jose – Real Salt Lake 1:0 (kon.)
Atlanta United – New York RB 3:3 (kon.) | Philadelphia – Orlando City 2:2 (kon.)
konec
Montreal Impact
2:3 (2:2)
Minnesota United FC
Neděle 07.07.2019, 01:40 • Olympijský stadion v Montrealu • Americká MLS
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Minnesota otočila vývoj zápasu na svou stranu, se s vámi loučím a přeji vám dobrou noc. (03:40:45)
     
    Sledovali jsme reklamu na fotbal, kterou vyhrála šťastnější Minnesota! Po první poločase se šlo do kabin za nerozhodného stavu, ovšem po návratu opět padla rychlá branka, o kterou se postaral Mason Toye. Jeho gól byl nakonec rozhodujícím. Ovšem poté se americké mužstvo zatáhlo a začalo hubené vedení bránit. Montreal si tak vypracoval řadu příležitostí, ale italského brankáře již nepokořil.

    Mezi náhradníky hostujícího mužstva se nacházel také Slovák Ján Greguš, který se do utkání nedostal.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Kanadské mužstvo ještě rozehrávalo rohový kop, na který přiběhl do šestnáctky brankář Bush. K hlavičce se z velké dálky dostal opět Sagna, ovšem italský gólman znovu zasáhl, protože balon šel přímo na něj.
     
    90+4
    V samotném závěru zápasu se zakončením prezentoval Browne, jehož pokus letěl jen těsně nad branku. Tohle byla krásná akce! Po výkopu se Montreal vrátil k míči a Sagna krotil zprava míč na zadní tyč. Ovšem Mannone zachránil situaci.
     
    90+3
    Kanadský tým po souboji rozehrával standardní situaci, centr mířil do zadní části pokutového území, kde se nacházel Sagna. Jeho pokus o přiťuknutí před branku, si pohlídala obrana.
     
    90+2
    Na zeleném pažitu se odehrál souboj, jehož účastníky byli Urruti a Dotson. Oba hráči zůstávají otřeseni na trávníku, a tak přibíhají lékařské týmy.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát ještě tři minuty. Ve stejnou chvíli Montreal volný kop rozehrál, ale pro centr si vyběhl Mannone.
     
    90
    Podél levé postranní čáry se rozeběhl Shome, kterého soupeř zastavil. Následně se Minnesota ale dopustila faulu, a tak kanadské mužstvo bude rozehrávat volný kop.
     
    89
    V závěru normální hrací doby rozehrával Montreal ještě jeden rohový kop, který mířil na hranici malého vápna. V tomto prostoru výborně zapracoval Kallman, jenž razantní hlavičkou odvrátil nepříjemnosti.
     
    88
    Dál pokračuje kombinační snažení domácího celku, který se pokusil o průnik po levé straně. Jenže Minnesota opět obstála, ale míč jen vrátila soupeři.
     
    87
    Čas už se kanadskému mužstvo rychle krátí! Montreal je znovu v kombinaci na útočné polovině, ovšem bílá obrana ve druhém poločase hraje na jedničku.
     
    85
    Hostující celek znovu zalezl před vlastní šestnáctku a dál odolává tlaku soupeře. Montreal dál hledá cestu do vápna, ovšem Urrutiho zastavili bránící soupeři.
    84. Molino (MNN)
     
    84
    Minnesota mohla rozhodnout, ovšem Molino šancí pohrdl! Zakončující hráč si těsně za šestnáctkou vyměnil balon s Ibarrou a poté zakončoval. Jenže Molino z pokutového puntíku zamířil těsně vedle pravé tyče.
     
    82
    Střídání v týmu Montreal Impact: ze hřiště odchází Toye, přichází Rodriguez.
     
    81
    Na druhé straně zakončil z hranice pokutového území Schüller, jehož pokus šel těsně vedle branky Montrealu. Je zde přerušená hra, ale ke komunikaci s videorozhodčím očividně nedochází.
     
    81
    No, tak v přerušené hře se jistě znovu bude sledovat video! Za obranu mířil Urruti, který po ataku soupeře upadl. Domácí hráč se drží za kotník a uvidíme, co z toho bude.
     
    80
    Celou akci zastavil až Sagna, ovšem jeho spoluhráči mají dál problém se vykombinovat na polovinu soupeř. Po chvíli se Montrealu přesun přes půlící čáru povedl.
     
    79
    Hostující celek se nachází na útočné polovině, kde kombinuje daleko od branky. Ovšem tohle Minnesotě stačí, a tak se nedá očekávat, že by někam spěchala.
     
    77
    Za přihrávkou běžel do šestnáctky Sagna, který se ochotně kácel k zemi. Ihned se Francouz dožadoval pokutového kopu, ovšem hlavní rozhodčí byl znovu proti.
     
    77
    Střídání v týmu Montreal Impact: ze hřiště odchází Jackson-Hamel, přichází Urruti.
     
    76
    Doufejme, že se do hry dostane také Ján Graguš, kterého známe také z naší nejvyšší soutěže. Ovšem střídat se bude na druhé straně, kde už se udělují poslední taktické pokyny.
     
    74
    Další kombinační hru předvádí Montreal Impact, který točí balon dokola. Následně se z hranice velkého vápna dostal ke střele Novillo, jenž se obtočil kolem soupeře, jenže poté zamířil doprostřed brány.
     
    73
    Americký celek se nacházel v kombinaci, kterou z hranice pokutového území zakončil Molino. Jeho pokusu chyběla razance, a tak to byla mlska pro domácího brankáře.
     
    72
    Hostující mužstvo volí defenzivní taktiku, což podepisuje také předešlé střídání. Ovšem Montrealu stále zbývá dost času na vyrovnání.
     
    70
    Střídání v týmu Minnesota United FC: ze hřiště odchází Martin, přichází Dotson.
    Střídání v týmu Minnesota United FC: ze hřiště odchází Finlay, přichází Ibarra.
     
    69
    Ovšem kanadské mužstvo vymyslelo od rohového praporku jen přetažený centr, který okamžitě zamířil mimo hrací plochu. Italský brankář tak bude rozehrávat od vlastní branky.
     
    68
    O průnik do šestnáctky se pokusil Novillo, kterému ale v posledním momentu míč utekl. Jenže Gasper balon odrazil na další rohový kop.
     
    67
    Minnesota se po vedení zatáhla a v posledních minutách se pouze brání. Další standardní situaci odvrátil hostující celek na další rohový kop.
     
    66
    Po kombinaci ve středu pole se uvolnila pravá část útočné poloviny, kde se nacházel Sagna. Jeho centr ovšem mířil jen na soupeře, který hlavou míč vrátila na kopačky hráčů Montrealu.
    65. Browne (MTR)
     
    65
    Krásnou akcí se prezentoval střídající hráč na domácí straně. Browne se prokličkoval ke střele, kterou z hranice pokutového území mířil do pravého horního rohu branky. Ovšem Mannone vytáhl parádní zákrok.
     
    64
    Na pravou stranu šestnáctky si znovu naběhl Sagna, který se pokusil o přihrávku před branku, ale vybojoval jen další roh. Ovšem ani po něm nepřišlo zakončení Montrealu.
     
    63
    Montreal znovu rozehrával rohový kop, který mířil na první tyč, kde se nacházel Sagna. Francouzský fotbalista byl atakován a upadl, publikum si znovu žádá penaltu.
     
    62
    Na levé straně měl dost času k centru Taider, který si chtěl míč navést na hranici šestnáctky, což se mu nepodařilo. Domácí kapitán prostě celou akci zbytečně zadrbal.
     
    61
    Střídání v týmu Montreal Impact: ze hřiště odchází Choiniere, přichází Novillo.
     
    59
    Finlay byl v úvodním poločase neviditelný, až do doby, kdy utekl obraně a proměnil pokutový kop. Ovšem ve druhém poločasu je to jiný hráč, který se neustále nabízí, tentokrát byl ale v ofsajdu.
     
    58
    Kanadské mužstvo potřebuje vyrovnat, a tak se žene za další akcí. Za pasem do šestnáctky se rozeběhl Jackson-Hamel, jemuž podjely nohy, a tak míč na hrací ploše neudržel.
     
    57
    Střídání v týmu Montreal Impact: ze hřiště odchází Diallo, přichází Browne.
     
    56
    Na pravé straně se o přihrávku pokusil Sagna, jenž vyslal do akce spoluhráče. Ovšem před toho si dal výborně Gasper, který situaci zastavil.
     
    55
    Kanadský tým rozehrával standardní situaci zleva, centr okamžitě mířil do šestnáctky. Ovšem hostující obrana byla tentokrát pozorná.
     
    54
    Montreal Impact se nemůže zbavit pocitu křivdy, a tak se hra přerušuje. Kelly musel uklidnit hlavního trenéra a na doporučení čtvrtého kolegy vykázal jednoho z asistentů.
     
    52
    Centr od rohového praporku mířil na hranici malého vápna, kde jej žádný hráč nezasáhl, a tak mohl situace využít Choiniere. Ovšem jeho reakce byla pomalá a navíc hlavní sudí viděl útočný faul.
     
    51
    Na levé straně se snažil o centr Taider, který nastřelil bok soupeře, od kterého se míč odrazil do ruky. Kanadské mužstvo si přeje pokutový kop, ale rozhodčí ukazuje, že Montreal bude rozehrávat roh.
     
    51
    Minnesota se hnala do další útočné akce, ovšem Mason Toye se nacházel v ofsajdovém postavení. Montreal tak bude moci rozehrát z klidné pozice.
     
    50
    Nutno říct, že sledujeme zábavné utkání, které nám dopřálo hned pět gólů a další mohou přijít. Tohle je reklama na fotbal, tohle je MLS!
    47. Mason TOYE - 2:3
     
    47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je opět neskutečný vstup do poločasu, Minnesota jde poprvé v utkání do vedení! Nadýchaný centr vyslal na zadní tyč Molino, který našel amerického útočníka. MASON TOYE si zkušeně zpracoval míč a poté ho poslal placírkou do pravého spodního rohu branky.
     
    46
    Hlavní rozhodčí dal pokyn k pokračování zápasu. Americký celek se hnal do akce po pravé straně, kde o balon přišel. Ovšem ani Montreal míč dlouho neudržel.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Sledovali jsme bláznivý poločas, v němž padly čtyři branky, které rozhodly o tom, že stav zápasu je vyrovnaný. Montreal se rychle dostal do vedení, když se technickým pokusem prosadil Jackson-Hamel. Ovšem Minnesota během pár chvil vyrovnala, jelikož se mezi střelce zapsal také Toye. Jenže to v bláznivém úvodu nebylo vše, domácí totiž vrátil zpátky do vedení Camacho. Poté se hrálo trochu opatrněji a obrany si začaly dávat větší pozor. Ovšem v poslední minutě si za obranu naběhl Finlay, jenž běžel sám na brankáře a byl faulován. Stejný hráč pak proměnil pokutový kop a znovu srovnal.
     
    45+4
    První poločas skončil.
    45+2. Ethan FINLAY - 2:2
     
    45+2
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je znovu srovnáno! K pokutovému kopu se postavil sám faulovaný ETHAN FINLAY, který zakončil do protipohybu gólmana. Autor penalty si vybral správně pravý spodní roh.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Evan Bush (Montreal Impact).
     
    45
    Hlavní rozhodčí se ještě běžel podívat na video, ale po shlédnutí se rozhodl, že penalta platí! Minnesota United FCbude mít šanci na vyrovnání!
    44. Penaltový zákrok na Finlaye
     
    44
    Od půlící čáry běžel sám na brankáře Finlay, který dlouhou tělem naznačoval, kam vlastně půjde. Rozhodl se jít kličkou doleva, přičemž do něj naletěl. Hlavní rozhodčí okamžitě ukázal na penaltový puntík.
     
    43
    Hostující tým skvělou prací vytlačil soupeře zpátky za půlící čáru. Ovšem po přihrávce nepřešel přes soupeře Shome, který tak založil akci soupeře.
     
    42
    Kanadský celek se vrátil s míčem na útočnou polovinu, kde opět kombinuje. Montreal se snaží vylákat soupeře z bloku, ovšem hráči Minnesoty výborně napadají.
     
    41
    Úvodní poločas se chýlí ke svému konci a aktuálně se hraje na polovině domácího celku. Montreal Impact totiž vymyslel přihrávku zpátky a do kombinace se také zapojil brankář Bush.
     
    40
    Minnesota rozehrávala svůj první rohový kop v utkání. Centr od praporku mířil na první tyč, ale zakončení branku neohrozilo. Naopak se do akce hnal Montreal, ale akce brzy ztroskotala.
     
    37
    V posledních minutách se hodně uklidnila. Ovšem Montreal se hnal do další akci. Za přihrávkou za obranu běžel Jackson-Hame, který mohl běžet sám na bránu. Ovšem k míči se dostal až těsně před brankářem, kterého atakoval nedovoleně. Navíc ve vzduchu vlál praporek pomezního sudího, jenž viděl těsný ofsajd.
     
    36
    Na levé straně vymýšlel přihrávku Finlay, který hledal Schüllera. Ovšem celou myšlenku přečetl také Diallo, jenž akci soupeře rychle zastavil.
     
    35
    Minnesota United FC se pokusila o dlouhý nákop, který poslala míč až do šestnáctky kanadského mužstva. Jenže z branky vystartoval Bush, jenž otáčí hru.
     
    34
    Americký tým kombinoval opět kolem půlící čáry, ale při přechodu na útočnou polovinu o míč přišel. Ovšem Montreal míč také dlouho neudržel.
     
    33
    Když nevíš co s míčem, vystřel! Tímto pravidlem se nejspíše řídil hostující Schuller, jehož pokus z velké dálky letěl jen vysoko nad branku. Balon tak potěšil jen fanoušky na tribuně.
     
    32
    Balon se opět vrátil k Taiderovi, jenž se kličkou zbavil soupeře. Jeho pokus z hranice vápna mířil doprostřed branky, kde míč vyrazil před sebe brankář. Blízko k dorážce měl Shome, ale na míč nedosáhl.
     
    31
    K rozehrání rohového kopu přispěchal opět Taider, který kroutil balon na první tyč, kde se nacházel soupeř. Po jeho hlavičce, ven z vápna, bude kanadské mužstvo dál tlačit na pilu.
     
    30
    Na druhou stranu se vydal Miller, který se chtěl položit do centru, jenže míč poslala jen nad branku. Hra se tak rychle otočila a Montreal vybojoval právo rohového kopu.
     
    29
    Na hranici šestnáctky si balon navedl Choiniere, který ještě přihrál na Shomea. Ovšem ten byl atakován Martinem, který balon odehrál do bezpečných míst.
     
    28
    Znovu je hostující tým v kombinaci, ovšem stále daleko od branky. Navíc po chvíli přišla nepřesná přihrávka, po které se do protiakce žene Montreal.
     
    27
    Taider zvolil špatnou přihrávku, která na hostujícího útočníka. Sám chybující hráč dostal Toye pod tlak, a tak jeho centr do druhé vlny zastavil Raitala.
     
    25
    Americké mužstvo se po delší době nachází na balonu a kombinuje. Ovšem na útočné polovině přichází tlak od soupeře, který Minnesotu nepouští blíže k brance.
     
    24
    Tentokrát se Sagna uvolnil a odcentroval na zadní tyč, kde se pohyboval Jackson-Hamel. Jeho hlavička přišla ze záklonu, a tak pokus mířil jen vysoko nad branku.
     
    23
    Na levé straně dostal hodně času Shome, jehož centr proskočil šestnáctkou na druhou stranu, kde se nacházel Sagna. Francouzský hráč ale balon nezpracoval, a tak Montreal musí znovu kombinovat.
     
    21
    Z pravé strany se k centru dostal Choiniere, jenž viděl před branku nabíhajícího Jacksona-Hamea. Ovšem před útočníkem odvrátil míč soupeř, a tak si na další šanci chvíli ještě počkáme.
     
    20
    Sledujeme velmi zajímavý duel, který nám nabízí zatím hodně branek. Kanadský tým je opět na tahu a opět sledujeme kombinační hru.
    18. Taider (MNN)
     
    18
    Kapitán Taider se snažil trefit pravý horní roh branky, ovšem balon proletěl jen těsně vedle. Mannone se ocitl v pozici diváka, protože jen sledoval, jak míč těsně minul jeho bránu.
     
    17
    Na středu hrací plochy a kousek za šestnáctkou byl faulován domácí Choiniere. Kanadský celek bude rozehrávat standardní situaci z nadějné pozice, míč už si staví Taider.
     
    16
    Sledujeme gólové hody, každá šance zatím skončila v brance. Tentokrát je na tahu Montreal, ale jeho pas na levou stranu šestnáctky, si pohlídal italský gólman Minnesoty.
    13. Rudy CAMACHO - 2:1
     
    13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Neskutečný start zápasu pokračuje, Montreal se rychle vrací do vedení! Centr z levé strany vyslal Taider, jenž na malém vápně našel francouzského stopera, jenž si zpracoval míč na prsa a poté propálil brankáře z malého vápna. RUDY CAMACHO zachoval pevné nervy a raduje se z prvního gólu v MLS.
     
    12
    Montreal zastavil na malou chvilku další akci soupeře, ovšem balon jenom odevzdal. Kanadský tým se dostal k centru z levé strany, který si pohlídala obrana.
    9. Mason TOYE - 1:1
     
    9
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je pořádně zamotaný začátek, také Minnesota z první šance skóruje! Piette na vlastní polovině chyboval, a tak se k balonu dostal Molino. Jeho pas mířil mezi stopery, kde se nacházel MASON TOYE. Jeho zakončení z hranice šestnáctky mířilo pod břevno, a tak je stav zápasu znovu vyrovnaný.
     
    9
    Kanadský tým je na balonu zatím hodně silný. Domácí jsou opět u balonu a kombinují, míč létá zprava doleva a zase zpátky.
     
    7
    Zatím je to marná snaha hostujícího mužstvo. Minnesota vymyslela přihrávku zpátky, po které nepřišel zrovna podařený nákop. Bush tak bude rozehrávat od své branky.
     
    6
    Argentinský obránce je ošetřován, ovšem hlavní sudí nechal zahájit hru. Americký tým je v kombinaci na útočné polovině, ale nepodařilo se mu proniknout zleva do šestnáctky.
     
    5
    Domácí mužstvo je dál v kombinaci a Minnesotu zatím nepouští do hry. U postranní čáry se odehrál souboj, po němž Cabrera naletěl hlavou do reklamního baneru.
     
    4
    Montreal je opět u balonu a kombinuje. Kanadské mužstvo je po dobrém začátku při chuti a snaží se najít cestu k další šanci.
    1. Anthony JACKSON-HAMEL, - 1:0
     
    1
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je snový začátek pro kanadský celek, který jde hned v první minutě do vedení! Za míčem mířícím za obranu se vydal ANTHONY JACKSON-HAMEL, jenž v šestnáctce prohodil Kallman. Pote se kanadský útočník dostal k technickému pokusu, jenž zamířil na zadní tyč.
     
    1
    Hlavní rozhodčí dal pokyn k zahájení zápasu, jako první se chopili míče domácí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Montreal Impact: Bush – Cabrera, Diallo, Camacho – Sagna, Piette, Shome, Raitala – Choiniere, Jackson-Hamel, Taider.
    Náhradníci: Diop – Brault-Guillard, Browne, Kinumbe, Krolicki, Novillo, Urruti.

    Minnesota United FC: Mannone – Miller, Kallman, Boxall, Gasper – Olum, Schuller – Finlay, Martin, Molino – Toye.
    Náhradníci: Dayne – Dotson, Greguš, Ibarra, Manley, Omsberg, Rodriguez.

    Rozhodčí: Kelly – Badea, Facchini.
     
    Oba celky se nacházejí ve vyšších patrech svých konferencí a jistě chtějí postoupit do vyřazovacích bojů. Představení začneme Montrealem, jenž získal třicet bodů, což stačí na třetí příčku Východní konference. Kanadské mužstvo potřebuje zapracovat na obraně, jelikož v dvaceti případech inkasoval jednatřicet gólů. V posledních pěti zápasech Impact třikrát zvítězil (vždy v domácím prostředí) a dvakrát prohrál. Nejlepším střelcem týmu pak je Saphir Taider, který se prosadil sedmkrát. Domácímu celku ale bude stát v cestě silná Minnesota, která se nachází na pátém místě Západní konference, když zaznamenala sedmadvacet bodů, ovšem má o dvě odehraná utkání méně než Montreal. Navíc se United nacházejí ve výborně formě. Vždyť v posledních čtyřech zápasech vždy zvítězili. Nejlepším střelcem týmu je Darwin Quintero, jenž vsítil šest gólů.

    V letošní sezóně se oba celky ještě nepotkaly, a tak to bude jejich premiérová konfrontace.
     
    Vítám všechny fotbalové nadšence u dalšího zápasu MLS, která má na programu další střetnutí, v němž se představí Montreal Impact a Minnesota United FC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Michal Luxa

    Branky: 1. Jackson-Hamel, (Diallo), 13. Camacho (Taider) – 9. Toye (Molino), 45+2. Finlay (pen.), 47. Toye (Molino)

    Karty:   45+1. Bush (MTR)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 6:15.
    Montreal Impact: Bush – Cabrera, Diallo (57. Browne), Camacho – Sagna, Piette, Shome, Raitala – Choiniere (61. Novillo), Jackson-Hamel (77. Urruti), Taider.
    Náhradníci: Diop – Brault-Guillard, Browne, Kinumbe, Krolicki, Novillo, Urruti.

    Minnesota United FC: Mannone – Miller, Kallman, Boxall, Gasper – Olum, Schüller – Finlay (70. Ibarra), Martin (70. Dotson), Molino – Toye (82. Rodriguez).
    Náhradníci: Dayne – Dotson, Greguš, Ibarra, Manley, Omsberg, Rodriguez.

    Rozhodčí: Kelly – Badea, Facchini
    bahis siteleri