Columbus – Seattle 1:2 (kon.) | Cincinnati – Houston 3:2 (kon.) | Montreal – Minnesota 2:3 (kon.)
Kansas City – Chicago Fire 1:0 (kon.) | Los Angeles FC – Vancouver 6:1 (kon.) | San Jose – Real Salt Lake 1:0 (kon.)
Atlanta United – New York RB 3:3 (kon.) | Philadelphia – Orlando City 2:2 (kon.)
konec
Atlanta United FC
3:3 (1:1)
New York Red Bulls
Neděle 07.07.2019, 20:00 • Mercedes-Benz Stadium • Americká MLS
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:27:33)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 19:19.
     
    Je konec! Atlanta nakonec remizovala s New York Red Bulls 3:3. Oba týmy se přesto dokázaly prosadit. Hned v úvodu využila Atlanta zaváhání soupeře a Justin Meram otevřel skóre. Poté se na trávníku dlouhou dobu nic nedělo. Až v 38. minutě se uvolnil Daniel Royer, který s přehledem vyrovnal. Do druhé půle vstoupil aktivněji New York. Aktivita se mu vyplatila po hodině hry, kdy White poslal hosty do vedení! V 80. minutě však z pokutového kopu srovnal Martinez. Stejný hráč navíc na začátku nastavení povedenou hlavičkou strhl vedení na stranu domácího mužstva. To ale nebylo vše. Wright-Phillips dostal kousek prostoru a bez váhání ještě během nastavení vyrovnal.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Bradley WRIGHT-PHILLIPS - 3:3
     
    90+4
    New York RB právě vstřelil branku!
    Fantastický závěr dnešního souboje! New York dokázal bleskově vyrovnat a stadion je úplně ticho! Na přihrávku do velkého vápna si naběhl BRADLEY WRIGHT-PHILLIPS a pohotovou střelou vyrovnal!
     
    90+3
    Martinez ještě uviděl žlutou kartu, jelikož si po brance sundal dres!
    90+2. Joseph MARTINEZ - 3:2
     
    90+2
    Atlanta právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Atlanta v nastaveném čase přidává třetí branku a obrací vývoj dnešního duelu v závěrečné čtvrthodině! Na parádní centr si naskočil JOSEPH MARTINEZ a hlavičkou o břevno dostal míč těsně za brankovou čáru!
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu New York Red Bulls: ze hřiště odchází Rzatkowski, přichází Fernandez.
     
    89
    Casseres se efektní kličkou zbavil soupeře na polovině hřiště, přenechal míč Duncanovi, jenže ten dloubákem celou akci zazdil.
     
    88
    Marem dohnal prudkou přihrávku na levou stranu a vnějším nártem přihrál na malé vápno. Gressel k míči sice doklouzal, ale už nedokázal dostatečně zakončit.
     
    87
    Marem dostal parádní přihrávku do běhu, navedl si míč na levou nohu, jenže jeho zakončení levačkou prosvištělo kousek nad břevnem branky New Yorku.
     
    86
    Guzan dlouho váhal s rozehrávkou od vlastní branky. Hlavní rozhodčí se vydal za brankářem domácí Atlanty a dal mu najevo, že příště to bude za kartu.
     
    85
    Na druhé straně pálil pro změnu Gressel. Do jeho střely vložil nohu jeden z obránců, který jeho zakončení srazil do rukavic pozorného brankáře.
     
    84
    Exekuce přímého kopu se ujal Wright-Phillips, který odcentroval na malé vápno, kde se do zakončení dostal Muyl, ale Guzan vytáhl reflexivní zákrok!
     
    83
    Hosté se dostali do blízkosti pokutového území a vytěžili ze svého tlaku přímý kop ze zajímavé pozice. Na hřišti to nyní opravdu vře.
     
    82
    Joseph Martinez nyní hecuje domácí fanoušky, aby Atlantu podpořili ještě hlasitěji. Domácí celek cítí, že New York teď není zrovna v pohodě.
    80. Joseph MARTINEZ - 2:2
     
    80
    Atlanta právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! K exekuci pokutového kopu se postavil JOSEPH MARTINEZ, který poslal míč do protipohybu brankáře!
    79. Nedovolený zákrok v pokutovém území
     
    79
    Pokutový kop pro Atlantu! Duncan fauloval Martíneze v pokutovém území a rozhodčí nařídil penaltu!
     
    78
    Střídání v týmu New York Red Bulls: ze hřiště odchází White, přichází Wright-Phillips.
     
    77
    Casseres se pokusil zpracovat si míč hlavou, ale to se mu zrovna nepovedlo. Míč mu odskočil daleko od těla a odrazil se až do zámezí.
     
    76
    Duncan se znovu dostal až na hranici pokutového území, odkud se pokusil odcentrovat. Larentowicz jeho centr zastavil a ještě udržel míč ve hře.
     
    75
    Střídání v týmu Atlanta United FC: ze hřiště odchází Remedi, přichází Larentowicz.
     
    74
    Duncan si pohlídal nákop za obranu New Yorku, dostal se tělem před dotírajícího obránce a pohlídal si cestu míče do zámezí.
     
    73
    Střídání v týmu New York Red Bulls: ze hřiště odchází Royer, přichází Etienne.
     
    72
    Davis dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, přehodil si míč na levačku, ale placírkou nezamířil mezi tři tyče. New Yorku však stačí hrát na polovině soupeře.
     
    71
    Duncan je směrem dopředu hodně aktivní. Krajní obránce New Yorku poslal dlouhý aut do pokutového území, nicméně tam nebyl nikdo z hostů.
     
    70
    Duncan dostal přihrávku na pravou stranu, prošel s míčem u nohy do pokutového území, nicméně zpětnou přihrávkou nenašel nikoho v šedém.
     
    69
    Atlanta se nadále trápí v přechodové fázi. Důrazní fotbalisté hostujícího celku nedávají domácím hráčům prostor a skvěle presují.
     
    68
    Rzatkowski poslal přihrávku na hranici pokutového území, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se k míči nedostal. Zadáci Atlanty se nemohou dostat z vlastní poloviny.
     
    67
    Robles vystartoval ven z branky a došel si pro nepovedený oblouček za obranu soupeře. Pozorný brankář New Yorku s rozehrávkou nikam nespěchal.
     
    66
    Atlanta se po inkasování druhé branky tlačí do útoku. Martínez dokonce obdržel přihrávku do šestnáctky, ale míč mu odskočil od nohy.
     
    65
    Parkhurst zastavil rozehrávku New Yorku. Hráč Atlanty si pohlídal přihrávku mířící na pravou stranu a bez problémů si pomohl malou domů.
     
    64
    Střídání v týmu Atlanta United FC: ze hřiště odchází G. Martínez, přichází Vazquez.
    62. Brian WHITE - 1:2
     
    62
    New York RB právě vstřelil branku!
    Hostující celek otáčí vývoj dnešního souboje a dostává se do vedení! Muyl dostal přihrávku na pravou stranu, parádně naservíroval míč do pokutového území a BRIAN WHITE překonal Guzana!
     
    61
    Remedi si v souboji s Duncanem pomohl zatažením soupeře za dres a dopustil se nedovoleného zákroku. New York bude rozehrávat.
     
    60
    Meram dostal přihrávku na hranici pokutového území, přehodil si míč na levačku a zkusil zakončit na vzdálenější tyč. Jeho rána však minula branku.
     
    59
    Muyl se na hranici pokutového území dopustil nedovoleného zákroku, když holení trefil hlavu jednoho ze soupeřů. Muyl může být rád, že se jeho faul obešel bez karty.
     
    58
    Casseres dostal moře prostoru ve středu hřiště, navedl si míč na pravačku a vypálil. Jeho skákavý pokus těsně minul vzdálenější tyč!
     
    57
    Remedi operoval s míčem v blízkosti pokutového území soupeře. Nikdo v červeném dresu se mu ale neuvolnil a Atlanta ihned přišla o balón.
     
    56
    Escobar ihned po ztrátě míče vystoupil proti soupeři a vybojoval vhazování pro Atlantu. Domácí celek v posledních minutách začíná tlačit.
     
    55
    Ambrose se uvolnil na pravé straně a dokázal odcentrovat směrem do pokutového území. Hned první hráč v dresu New Yorku jeho pobídku zastavil.
     
    54
    Zadáci Atlanty uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v dresu New Yorku rozehrávku svého soupeře neatakuje.
     
    53
    Martínez se sám ujal rozehrávky následného přímého kopu. Jeho centr však mířil přímo do rukavic pozorného brankáře. Robles pohotově rozehrál.
     
    52
    Martínez neustál souboj na polovině New Yorku kvůli ostrému skluzu Duncana, který navíc vidí žlutou kartu.
     
    51
    Royer si naběhl z druhé vlny na skákavý centr z pravé strany a pohotově zakončil. Fotbalistovu New Yorku však zakončení nevyšlo a Guzan si připsal snadný zákrok.
     
    50
    Martínez se vydal dopředu s míčem u nohy, jenže jeho přechod do útoku neměl dlouhého trvání a důrazný obránce jej obral o míč.
     
    49
    Meram si v souboji na polovině New Yorku pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo zraku hlavního arbitra. Rozehrávat bude New York.
     
    48
    Escobar se stačil vrátit s nabíhajícím soupeře, pokryl si míč tělem a nenechal se od něj odstavit. Krajní obránce Atlanty dnes hraje dobré utkání.
     
    47
    Aktivní Meram se dostal na hranici pokutového území, kde si přehodil míč na levou nohu, jenže zakončení nártem se mu vůbec nepovedlo.
     
    46
    Domácí Atlanta obstarala výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nákop na hranici velkého vápna byl příliš dlouhý.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali spíše bojovné utkání. Oba týmy se přesto dokázaly prosadit. Hned v úvodu využila Atlanta zaváhání soupeře a Justin Meram otevřel skóre. Poté se na trávníku dlouhou dobu nic nedělo. Až v 38. minutě se uvolnil Daniel Royer, který s přehledem vyrovnal. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Žlutou kartu dostává Tarek (New York Red Bulls).
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Royer vystihl nepovedenou rozehrávku Atlanty, jenže sám se zahnal mimo dobrou pozici, ze které už nedokázal přesně přihrát.
     
    44
    Escobar měl volný prostor na pravé straně. Krajní obránce Atlanty odcentroval do velkého vápna, jenže nenašel nikoho v červeném dresu.
     
    43
    Meram dostal další krásnou přihrávku do běhu. Místo zakončení se ještě pokusil přihrávat do pokutového území, jenže našel jen hlavu obránce.
     
    42
    Gressel si v souboji na polovině hřiště pomohl nedovoleným zákrokem a poslal k zemi jednoho ze zadáků New Yorku. Hosté budou rozehrávat.
     
    41
    Nagbe přišel o míč na polovině hrací plochy a Royer se znovu vydal vpřed. Jeho centr z levé strany však zastavil hned první obránce v červeném.
     
    40
    Právě Daniel Royer tentokrát neustál souboj s obráncem Escobarem v pokutovém území. Sudí si střet nechal prověřit kolegou u videa, ale o faul se skutečně nejednalo.
    38. Daniel ROYER - 1:1
     
    38
    New York RB právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Také New York dokázal využít svou první šanci v utkání! Daniel Royer dostal přihrávku do pokutového území, ustál souboj s obráncem a překonal brankáře Atlanty!
     
    37
    Guzan se znovu zapojil do rozehrávky domácí Atlanty. Jeho nákop přiletěl na polovinu hřiště, ale tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    36
    Nagbe se uvolnil na polovině hrací plochy, obhodil si jednoho ze soupeřů, ale už se nedostal do volného prostoru. Atlanta však bude zahrávat přímý kop.
     
    35
    Florentin Pogba musel střídat kvůli zraněnému kolenu. Mladší bratr slavného francouzského fotbalisty sedí na střídačce a má slzy v očích.
     
    34
    Julian Gressel dostal moře prostoru na pravém křídle a poslal střílený centr na malé vápno. Nikdo ze spoluhráčů v červeném na jeho pobídku nedosáhl.
     
    33
    Duncan se dostal k centrovanému míči z pravé strany, jenže si nesrovnal postavení svého těla a hlavičkoval jen do obránce.
     
    32
    Atlanta se snaží hrát ofenzivně, nicméně fotbalisté New Yorku v posledních minutách brání skvěle a nenechávají domácím prostor ke kombinaci.
     
    31
    Atlanta zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území. Domácí se pokusili o překvapivou rozehrávku, ale sami se zahnali do zámezí.
     
    30
    Střídání v týmu Atlanta United FC: ze hřiště odchází Pogba, přichází Parkhurst.
     
    29
    Pogba jasným gestem avizoval, že to přes zranění dále nepůjde. Atlanta bude muset poprvé střídat.
     
    28
    Právě mladší bratr slavného Paula Pogby nyní zůstává sedět u pomezní čáry a drží se za levé koleno. Uvidíme, zda dnešní duel bude schopen dohrát.
     
    27
    Pogba si dal pozor na nákop na levou stranu a bez problémů odkopl míč na tribunu. Vhazovat tak budou fotbalisté New Yorku.
     
    26
    Další fotbalista Atlanty zůstává ležet na trávníku s bolestivou grimasou v obličeji. V úvodní půlhodině se hraje velice tvrdě.
     
    25
    Snad poprvé během utkání se probudili také fanoušci. Příznivci domácí Atlanty nyní hlasitě skandují a ženou svůj celek za vstřelením další branky.
     
    24
    Brankář Guzan se musel zapojit do rozehrávky Atlanty. Přihrávkou na polovinu soupeře však nenašel nikoho v červeném dresu.
     
    23
    Martínez si došel pro míč na polovinu hřiště, efektně se s ním otočil a přenesl těžiště hry na levou stranu. Atlantě ale stále nevychází přechod.
     
    22
    Brankář Guzan opět vystartoval ven z branky a došel si pro nepovedený centr z pravé strany. Fotbalistům New Yorku se při útočném snažení moc nedaří.
     
    21
    Také domácí stoper Robinson zatím hraje opravdu skvěle. Důrazný obránce odhlavičkoval míč mimo nebezpečný prostor a raději se stáhl zpátky.
     
    20
    Také domácí Atlanta nyní zahrávala přímý kop. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, ale Muyl odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    19
    Royer si navedl míč na pravou nohu a pokusil se zakončit. Jeho dělovka pravačkou však prosvištěla kousek nad břevnem. Rozehrávat bude Atlanta.
     
    18
    Domácí celek se ihned vydal vpřed s rychlým protiútokem. Meram se pokusil odcentrovat z levé strany, jenže míč se mu svezl po noze a skončil v rukavicích brankáře.
     
    17
    New York zahrával další přímý kop na polovině Atlanty. Centrovaný míč přiletěl na hranici velkého vápna, kde kralovala pozorná obrana Atlanty.
     
    16
    Justin Meram si řekl o oblouček za obranu soupeře, jenže důrazný obránce soupeře proti němu včas vystoupil a odhlavičkoval míč mimo nebezpečný prostor.
     
    15
    Atlanta opět kombinuje na polovině New Yorku. Fotbalisté Atlanty se snaží vytáhnout hráče soupeře hodně vysoko, ale zatím se jim moc nedaří.
     
    14
    Hostující celek se ihned vydal vpřed se snahou o bleskovou odpověď. Vysoký nákop se snesl na hranici šestnáctky, ale tam zasáhla obrana Atlanty.
    12. Justin MERAM - 1:0
     
    12
    Atlanta právě vstřelila branku!
    Domácí Atlanta se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! JUSTIN MERAM se po chybě jednoho z obránců New Yorku dostal k míči, měl moře volného prostoru a krásnou střelou překonal bezmocného brankáře!
     
    11
    Escobar si v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy pomohl nedovoleným zákrokem a může být rád, že za svůj přestupek nevyfasoval žlutou kartu.
     
    10
    Tarek si skvěle splnil své defenzivní povinnosti. Stoper New Yorku se dostal tělem před jednoho ze soupeřů a pomohl si malou domů.
     
    9
    Po rohovém kopu se však fotbalisté New Yorku zakončení nedočkali. Jeden z nich totiž vlétl do vzdušného souboje příliš agresivně a dopustil se faulu.
     
    8
    Guzan musel poprvé zasahoval. Alex Muyl napřáhl ke střele zpoza pokutového území, nicméně pozorný brankář Atlanty vytěsnil míč nad břevno.
     
    7
    Obrana New Yorku si poradila také s prudkým centrem z levé strany hrací plochy. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, kde jej schoval do rukavic brankář.
     
    6
    Martínez dostal vysokou přihrávku na hranici pokutového území, skvěle si zpracoval míč hrudí, ale už se nedostal do nebezpečné pozice. Hráči New Yorku brání blízko u sebe.
     
    5
    Lawrence si pěkným náběhem po levém křídle řekl o přihrávku za obranu New Yorku, jenže nikdo ze spoluhráčů jeho snahu nevyslyšel.
     
    4
    New Yorku však přechod do útoku vůbec nevyšel. Na dlouhý nákop totiž nedosáhl nikdo v bílém dresu a brankář Guzan si bez problémů došel pro míč.
     
    3
    Pokračuje se ve hře. Fotbalisté Atlanty se po autovém vhazování zachovali sportovně a vrátili balón soupeři.
     
    2
    Hra je hned v úvodu dnešního souboje přerušena! Jeden z fotbalistů New Yorku zůstává po souboji ležet na polovině hrací plochy a drží se za kotník.
     
    1
    Hostující celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Vysoký nákop na pravé křídlo však nenašel nikoho v dresu Red Bulls.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Atlanta bude hrát v černočerveném, zatímco New York přijel v bílých dresech.
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o něco později.
     
    Úvodní sestavy:

    Atlanta United FC: Guzan – Escobar, Robinson, Pogba, Ambrose – Remedi, Martínez, Nagbe – Gressel, J. Martínez, Meram
    Náhradníci: Pereira, Shea, Parkhurst, Larentowicz, Kann, Vázquez, Carleton

    New York Red Bulls: Robles – Duncan, Nealis, Aziz, Lawrence – Muyl, Rzatkowski, Royer, Davis, Cásseres – White
    Náhradníci: Jorgensen, Wright-Phillips, Meara, Etienne, Fernandez, Lade, Barlow

    Rozhodčí: Stott – Poeschel, Wienckowski.
     
    Atlanta United

    Atlanta United je ve světě fotbalu v Americe ještě zvučnější jméno. Atlanta dosud sehrála osmnáct bodů a vybojoval v nich dvacet devět bodů. S touto vizitkou jí patří čtvrtá pozice. Na vedoucí Philadelphiu ztrácí jen šest bodů. Na druhý DC United jen dva body. Naposledy však utrpěla porážku 5:1 na hřišti Chicaga.
     
    New York Red Bulls

    Celek z New Yorku má silného sponzora, a proto každoročně patří mezi nejlepší celky v MLS. V letošním ročníku zatím odehrál osmnáct zápasů, ve kterých vybojoval dvacet sedm bodů a patří mu šestá pozice. Na osmé New England má k dobru jen čtyři body. V minulém utkání však schytal debakl 4:0 na hřišti Houstonu.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání MLS mezi Atlantou United a New York Red Bulls. Výkop je stanoven na 20 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 12. Meram (G. Martínez), 80. Martinez (pen.), 90+2. Martinez (Escobar) – 38. Royer (Rzatkowski), 62. White (Muyl), 90+4. Wright-Phillips (Casseres)

    Karty:   45+2. Remedi (ATA), 90+3. Martinez (ATA) – 45+2. Tarek (NYR), 52. Duncan (NYR)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 19:19.
    Atlanta United FC: Guzan – Escobar, Robinson, Pogba (30. Parkhurst), Ambrose – Remedi (75. Larentowicz), Martínez (64. Vazquez), Nagbe – Gressel, J. Martínez, Meram
    Náhradníci: Pereira, Shea, Parkhurst, Larentowicz, Kann, Vázquez, Carleton

    New York Red Bulls: Robles – Duncan, Nealis, Aziz, Lawrence – Muyl, Rzatkowski (90. Fernandez), Royer (73. Etienne), Davis (78. Wright-Phillips), Cásseres – White
    Náhradníci: Jorgensen, Wright-Phillips, Meara, Etienne, Fernandez, Lade, Barlow

    Rozhodčí: Stott – Poeschel, Wienckowski
    bahis siteleri