Frýdek-M. – Kokšetau 3:2 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Jekatěrinburg 0:4 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:4 (po pr.)
Kadaň – Ústí n/L 4:8 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
0:4 (0:1, 0:3, 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Úterý 30.07.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:27
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Chomutovští opět inkasují v poslední minutě třetiny, ovšem branka vyvolala plno emocí! Hostující hráči ujížděli ve dvou sami na Pavláta a několikrát si vyměnili kotouč. Branku vstřelil bruslí ALEXANDR PROTAPOVIČ, jenž nastavil nohu tak, aby puk zamířil za brankovou čáru. Hlavní rozhodčí se poradili a branku uznali. S tím nesouhlasil Jakub Chrpa, jenž dlouho protestoval. Bez asistence.
     
    33:50
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ruské mužstvo využívá přesilovou hru a rázem už vede o tři branky! Z vrcholu levého kruhu vystřelil Vjačeslav Litovčenko, jehož pokus domácímu brankáři vypadl. V brankovišti se nacházel důrazný NIKITA SETDIKOV, který už měl snadnou úlohu. Asistence: Vjačeslav Litovčenko.
     
    24:21
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Další branka padá po nedůslednosti domácích v obraně! Za brankou dostal hodně času Kirill Pilipenko, který přihrával mezi kruhy, kde se nacházel ALEXANDR PROTAPOVIČ. Jeho pokus mířil přesně nad Pavlátovu vyrážečku. Asistence: Kirill Pilipenko a Arťom Garejev.
     
    19:33
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná akce, která končí gólem do kabiny! Maxim Berezin přihrál od mantinelu na osu hrací plochy, kde se nacházel Nikita Setdikov. Hostující útočník zvedl hlavu a přihrál k pravé tyči, kde už byl připravený VJAČESLAV LITOVČENKO, který prvním dotekem přizvedl kotouč pod břevno. Asistence: Nikita Setdikov a Maxim Berezin.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 20. Litovčenko (Setdikov, Berezin), 25. Protapovič (Pilipenko, Garejev), 34. Setdikov (Litovčenko), 40. Protapovič


    Piráti Chomutov: Pavlát (R. Běhula) – Rýgl, Pařízek, Seemann, Žovinec, Havel, Štochl, T. Běhula, Zeman – Stloukal, Pitule Rudovský – Tomica (C), Vrhel, Llewellyn – Chrpa (A), Suchý, M. Svoboda – J. Svoboda, Hrala, Kofroň.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Gross (41. Galkin) – Berezin, Ščemerov, Sevosťjanov, Beljakov, Korčemkin, Trjamkin (C) – Bělousov, Popov, Setdikov, Chripunov, Litovčenko (A), Obidin, Garejev (A), Pilipenko, Protapovič.

    Rozhodčí: Grech, Kostourek – Belko, Pěkný

    Diváci: 1822
    bahis siteleri