Frýdek-M. – Kokšetau 3:2 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Jekatěrinburg 0:4 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:4 (po pr.)
Kadaň – Ústí n/L 4:8 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
0:4 (0:1, 0:3, 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Úterý 30.07.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Alexandr Ščemerov – 2 min., sekání).
     
    58:58
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Maxim Berezin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    55:51
    První branka Chomutova je už na spadnutí! Od levého mantinelu se Petr Stloukal dostal k bekhendu, který brankář vyrazil. Stejný hráč ještě dorážel z hranice brankoviště, ale branku netrefil.
     
    52:10
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Fjodor Beljakov – 2 min., sevření puku rukou).
     
    46:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Darby Llewellyn – 2+2 min, hrubost + 10 min. osobní trest, hrubost).
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Arťom Garejev – 2+2 min + 10 min. osobní trest, hrubost).
     
    46:34
    A máme tu bitku! Darby Llewellyn byl poslán na zadní mantinel, což nenechal být a doslova soupeře seřezal! Domácí útočník se soupeři sám pomstil.
     
    45:53
    Tomáš Pařízek získal na modré čáře puk a nabruslil si na střed, kde odmítl soupeře. Jeho pokus mířil pod horní tyč, ovšem hostující brankář byl znovu připraven.
     
    45:22
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Rudovský – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Alexandr Sevosťjanov – 2 min., hrubost).
     
    45:22
    Z vrcholu pravého kruhu dvakrát vystřelil Petr Stloukal, jehož první pokus mířil vedle levé tyče a druhý vyrazil hostující brankář. Poté ještě zakončoval Martin Rýgl, kterého také vychytal Vladimír Galkin.
     
    44:11
    Vyhozením Nikita Trjamkin zasáhl diváka, který utrpěl tržnou ránu na čele. Hostující kapitán se z trestné lavice omlouvá! Krásné gesto tohoto hráče!
     
    44:11
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikita Trjamkin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    44:07
    Od modré čáry vystřelil Martin Rýgl, jehož pokus tečoval mezi kruhy Tomáš Pitule. Jenže Vladimír Galkin byl dobře postaven a puk schoval na hrudi.
     
    43:17
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Fjodor Beljakov – 2 min., podrážení).
     
    Dnešní utkání sleduje 1 822 diváků.
     
    40:01
    Střídání v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg: ze hřiště odchází Vladislav Gross, přichází Vladimír Galkin.
     
    39:27
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Chomutovští opět inkasují v poslední minutě třetiny, ovšem branka vyvolala plno emocí! Hostující hráči ujížděli ve dvou sami na Pavláta a několikrát si vyměnili kotouč. Branku vstřelil bruslí ALEXANDR PROTAPOVIČ, jenž nastavil nohu tak, aby puk zamířil za brankovou čáru. Hlavní rozhodčí se poradili a branku uznali. S tím nesouhlasil Jakub Chrpa, jenž dlouho protestoval. Bez asistence.
     
    38:50
    Avtomobilist uháněl ve dvou na jediného obránce. Přihrávka mířila přes střed do levého kruhu, odkud přišlo zakončení, které zlikvidoval domácí brankář.
     
    33:50
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ruské mužstvo využívá přesilovou hru a rázem už vede o tři branky! Z vrcholu levého kruhu vystřelil Vjačeslav Litovčenko, jehož pokus domácímu brankáři vypadl. V brankovišti se nacházel důrazný NIKITA SETDIKOV, který už měl snadnou úlohu. Asistence: Vjačeslav Litovčenko.
     
    33:30
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Adam Kofroň.
     
    32:54
    Krásnou individuální akcí se prezentoval Garejev! Ruský útočník vybruslil z rohu hrací plochy a dostal se až na hranici brankoviště, ovšem zakončení po ledě projelo vedle zadní tyče.
     
    31:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Pařízek – 2 min., napadení).
     
    25:55
    Arťom Garejev si najel před branku, kde se nacházel zcela osamocený. Pilipenko celý moment viděl a spoluhráče přihrávkou našel. Ovšem zakončení bylo prachbídné, nevešlo se mezi tři tyče.
     
    24:21
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Další branka padá po nedůslednosti domácích v obraně! Za brankou dostal hodně času Kirill Pilipenko, který přihrával mezi kruhy, kde se nacházel ALEXANDR PROTAPOVIČ. Jeho pokus mířil přesně nad Pavlátovu vyrážečku. Asistence: Kirill Pilipenko a Arťom Garejev.
     
    22:30
    Hostující celek se hnal do přečíslení, které vyřešil z pravé strany Setdikov. Jeho pokus mířil k první tyči, ovšem Dominik Pavlát zůstal na místě a pokus vyrazil za branku.
     
    21:15
    Hra se přesunula na druhou stranu, kde podél levého pásma uháněl vpřed americký útočník. Llewellyn zakončoval do vzdálenější šibenice, ovšem brankář zasáhl vyrážečkou.
     
    19:33
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná akce, která končí gólem do kabiny! Maxim Berezin přihrál od mantinelu na osu hrací plochy, kde se nacházel Nikita Setdikov. Hostující útočník zvedl hlavu a přihrál k pravé tyči, kde už byl připravený VJAČESLAV LITOVČENKO, který prvním dotekem přizvedl kotouč pod břevno. Asistence: Nikita Setdikov a Maxim Berezin.
     
    16:50
    Do útočné třetiny vletěl neohroženě Vjačeslav Litovčenko, jehož pokus vyletěl z mezikruží. Hostující útočník branku těsně přestřelil.
     
    10:30
    Petr Stloukal zachytil přihrávku přes střed hrací plochy a mířil do horní poloviny branky. Chomutovský útočník mířil nepřesně a branku jen těsně přestřelil.
     
    09:25
    Přihrávku přes šířku hrací plochy dostal Stepan Chripunov, jehož pokus z jedné mířil mezi tři tyče.Dominik Pavlát se skvěle přesunul a zakončení zastavil.
     
    08:13
    Přihrávku do druhé vlny převzal Alexandr Sevosťjanov, jehož pokus proletěl těsně vedle levé tyče. Chomutovský mladíček se za zakončením pouze ohlédl.
     
    06:08
    Hned po vhazování se z osy hrací plochy do puku opřel Maxim Berezin. Jenže Dominik Pavlát byl pozorný a zasáhl vyrážečkou.
     
    06:05
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Rudovský – 2 min., sekání).
     
    00:29
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Vitalij Popov – 2 min., vysoká hůl).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 20. Litovčenko (Setdikov, Berezin), 25. Protapovič (Pilipenko, Garejev), 34. Setdikov (Litovčenko), 40. Protapovič


    Piráti Chomutov: Pavlát (R. Běhula) – Rýgl, Pařízek, Seemann, Žovinec, Havel, Štochl, T. Běhula, Zeman – Stloukal, Pitule Rudovský – Tomica (C), Vrhel, Llewellyn – Chrpa (A), Suchý, M. Svoboda – J. Svoboda, Hrala, Kofroň.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Gross (41. Galkin) – Berezin, Ščemerov, Sevosťjanov, Beljakov, Korčemkin, Trjamkin (C) – Bělousov, Popov, Setdikov, Chripunov, Litovčenko (A), Obidin, Garejev (A), Pilipenko, Protapovič.

    Rozhodčí: Grech, Kostourek – Belko, Pěkný

    Diváci: 1822
    bahis siteleri