PSG – Sydney 3:0 (kon.) | Kristiansund – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | St. Gallen – Dortmund 1:4 (kon.)
konec
FC St. Gallen
1:4 (1:3)
Borussia Dortmund
Úterý 30.07.2019, 19:30 • Kybunpark (St. Gallen) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    64. REUS - 1:4
     
    64
    Dortmund právě vstřelil branku!
    V tuto chvíli se Dortmund dočkal čtvrté branky! Witsel celkem dlouho hledal vhodného adresáta prudké přihrávky, přičemž se mu nakonec podařilo najít Götzeho, který senzační patičkou vysunul MARCA REUSE, jenž v poklidu překonal brankáře.
    45+1. VILOTIĆ - 1:3
     
    45+1
    St. Gallen právě vstřelil branku! Tak přeci jenom tady máme kontaktní branku domácích! Ti totiž zahrávali velice zajímavou standardní situaci, která směřovala pouze do tyče. O úspěšnou dorážku se postaral pozorný MILAN VILOTIĆ, jenž trefil prázdnou bránu.
    44. LARSEN - 0:3
     
    44
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Další rozklad obrany švýcarského celku! Dortmund se ukázkovou kombinací dostal až do pokutového území, kde si další asistenci připsal Schulz, jehož finální přihrávka směřovala na JACOBA BRUUNA LARSENA, před kterým číhala prázdná branka.
    32. LARSEN - 0:2
     
    32
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Dortmund se dostává do dvoubrankového vedení! Witsel si chytrým způsobem všiml naběhnuvšího JACOBA BRUUNA LARSENA, který zkoušel zakončit hodně nedůraznou hlavičkou, avšak domácímu brankáři propadl míč mezi nohama až do sítě.
    3. HAKIMI - 0:1
     
    3
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak to bylo skutečně hodně rychlé! Dortmund rozjel naprosto senzační kombinaci, která přinesla přízemní centr z levé strany, který si na hranici malého vápna dokázal najít ACHRAF HAKIMI, jenž překonal brankáře.

    David Suchý

    Branky: 45+1. Vilotić – 3. Hakimi, 32. Larsen, 44. Larsen, 64. Reus

    Karty:   33. Rüfli (SGA)


    FC St. Gallen: Klinsmann – Rüfli (46. Babić), Vilotić (46. Stergiou), Letard (46. Ajeti), Kchouk (46. Solimando) – Costanzo, Quintilla (62. Staubli), Alves (62. Fazliji) – Kräuchi, Guillemenot (46. Bakayoko), Campos (73. Kutesa)
    Náhradníci: Stojanović – Babić, Bakayoko, Fazliji, Kutesa, Muheim, Solimando, Straubli, Stergiou

    Borussia Dortmund: Hitz – Hakimi, Toprak (76. Zagadou), Hummels, Schulz – Weigl, Witsel – Morey, Reus, Bruun Larsen (73. Pherai) – Götze (72. Reyna)
    Náhradníci: Reckert – Gómez, Pherai, Reyna, Zagadou
    bahis siteleri