Králův Dvůr – Štěchovice 3:2 (kon.) | Benešov – Táborsko 1:3 (kon.)
konec
FK Králův Dvůr
3:2 (2:1)
TJ Štěchovice
Pátek 09.08.2019, 18:00 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • Česká fotbalová liga (A) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Králova Dvora, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. Druhý poločas nám rovněž nabídl hodně vyrovnanou podívanou, hosté navíc podruhé v utkání dokázali srovnat krok. Jenomže Králův Dvůr se potřetí dostal do vedení, což vydrželo až do konce tohoto zápasu. Domácí tak berou plný počet bodů. (19:52:40)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Krček už je v pořádku, sám provedl odkop od branky. Ten poslal daleko na druhou stranu, kde si nedovoleným způsobem počínal Blažek.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Před malým momentem došlo k hodně nebezpečnému střetu, po kterém skončil na zemi domácí brankář Krček.
     
    88
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Josef Bouček, přichází Daniel Zelenka.
     
    88
    Před Kohoutka se dostala dvojice domácích hráčů, zakončení se zřejmě chopil Kůžel, který naprosto nepochopitelně trefil pouze brankáře.
     
    87
    Kohoutek musel spěchat, nakonec se mu podařilo udržet míč na hrací ploše. Hostující brankář si přichystal odkop, kterým našel hlavu Těžkého.
     
    86
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Štěchovice se snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, zatím se jim to ale vůbec nedaří.
     
    85
    V krátkém časovém sledu skončili na zemi dva hostující hráči, avšak ani v jednom případě se nejednalo o nedovolený zákrok. Na nic vážnějšího to nevypadá.
     
    84
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Tomáš Osvald, přichází Tomáš Šebek.
     
    83
    O centr z pravé strany se pokoušel hostující Švejda, který trefil prvního protihráče. Vše navíc končí odkopem od branky, který si vyzkoušel Krček.
     
    80
    Dnešní utkání sleduje 300 diváků.
     
    79
    Už to vypadalo na vyloženou šanci pro domácího Kůžela, avšak za vteřinu dvanáct se vrátil jeden z protihráčů, který odklidil balón do zámezí.
     
    78
    Najednou se domácí dostali k slibnému protiútoku, který byl vyřešen naprosto prachbídně. Nepřesná zpětná nahrávka našla pouze Volešáka.
     
    77
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Michal Procházka, přichází David Šolaja.
     
    76
    Švejdovo přenesení hry přeci jenom našlo kolegu Nováka, který ještě v tandemu hledal Woitka. Posledně jmenovaný nakonec narazil do protihráče.
     
    75
    Volešák vypustil ze své kopačky hodně nepovedený centr, který se snesl pouze za brankovou čáru. Krček tak bude rozehrávat od své svatyně.
     
    74
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Patrik Nehoda, přichází Šimon Těžký.
     
    73
    Hell velice chytře centroval ke vzdálenější tyči, kde na poslední chvíli zasahoval Štědronský. Jeho prodloužení zachytil Osvald, který operuje s míčem.
     
    72
    Po nedovoleném zákroku na zemi skončil domácí Procházka, který pochopitelně vybojoval volný kop. Jeho celek bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    71
    Na následný rohový kop si pohotovým způsobem naskočil Košata, jehož pokus se snesl pouze na horní síť. K dalšímu vyrovnání moc nescházelo.
     
    70
    Na pravou stranu si dokázal seběhnout hostující Novák, který převzal míč, načež ho ihned cpal pod sebe. Jeho nabídku zablokoval vracející se Blažek.
     
    67
    Po necelé minutě se může pokračovat ve hře. Štěchovice to nyní budou mít hodně složité, opět prohrávají o jednu branku, avšak to dnes velmi dobře znají.
     
    66
    Hlavní sudí opět nařídil krátkou přestávku na doplnění tekutin, hráči se tak seběhli k postranní lajně, kde trenéři předávají další taktické pokyny.
    65. Rudolf NOVÁK - 3:2
     
    65
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Domácí se opět dostávají do vedení! Další rohový kop byl tentokráte rozehrán nakrátko, nakonec si na něj v pokutovém území dokázal naskočit RUDOLF NOVÁK, který ani v tomto případě nedal Kohoutkovi žádnou šanci.
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. I nadále na světelné tabuli svítí nerozhodný výsledek, navíc se do hry dostává příliš mnoho zbytečných nepřesností.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Rudolf Novák (FK Králův Dvůr).
     
    61
    Domácí kapitán poslal do pokutového území nadýchanou nabídku, na kterou si chtěl naskočit Hell. Ten v hlavičkovém souboji nedokázal uspět.
     
    60
    Krátce poté si faulem pomohl také Busta, který hodně nenápadným zákrokem přistrčil protihráče. Balšánek si vyzkouší další standardní situaci.
     
    59
    Na pořadu dne byl rohový kop pro hostující celek. Po jednom ze soubojů se na zemi ocitl jeden z domácích, hlavní sudí okamžitě pískl do své píšťalky.
     
    58
    Kůželovi se podařilo sklepnout míč pod sebe, avšak Procházka nahrával velice nepřesně. Hosté se sice dostali k balónu, rychle o něj ale přišli.
     
    57
    Obrannou povinnost si splnil domácí Beňo, který hlavičkou poslal míč do bezpečnějšího prostoru. Následně Štěchovice roztáhly hru na volného Bustu.
     
    56
    Krček si opět přichystal rozehrávku od své branky, kterou poslal kousek za za středový kruh. Tam se po souboji ocitl na zemi Kučera, který vybojoval faul.
     
    55
    Bouček šikovným způsobem hledal u postranní čáry Nováka, který se drze dostal až do pokutového území, kde tvrdou ránou trefil pouze jednoho z protihráčů.
     
    54
    Kraus se vydal na útočnou polovinu, kde ho nedovoleným zákrokem zezadu poslal k zemi Novák. Králův Dvůr se rozhodl rozehrál volný kop po zemi.
     
    53
    Do kombinace se opět zapojil Blažek, který tentokráte nepřesně přihrával na Osvalda. Přihrávka skončila v zámezí, Švejda tak bude moci vhazovat.
     
    52
    Posléze se Blažkovi podařilo přihrát do tandemu na Osvalda, který poté ještě zkoušel přenést hru k hranici pokutového území, kde číhal protihráč.
     
    51
    Krček si tentokráte vybral kolegu Procházku, kterému se nepodařilo uspět v hlavičkovém souboji. Naopak Kučera prodlužoval do moci Kohoutka.
     
    50
    Poté se za obranu pokoušel vydat domácí Kůžel, avšak zapomněl za sebou balón. Následně se k němu dostal Krček, který ho z jedničky odkopl do bezpečí.
    49. Martin NOVÁK - 2:2
     
    49
    Štěchovice právě vstřelily branku!
    V úvodu druhého poločasu se hosté dostávají k vyrovnávací brance! Domácí brankář vyrazil míč pouze před sebe, tam skluzem přijel MARTIN NOVÁK, který dopravil balón až za brankovou čáru.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu si nedovoleným zákrokem u středového kruhu pomohl hostující Busta, o rozehrávku volného kopu se postará Balšánek.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si pro změnu vzali na starost domácí hráči, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nebyl vůbec špatný. Sledovali jsme celkem vyrovnanou podívanou, přičemž se jako první dostal do vedení Králův Dvůr. Hosté se k vyrovnávací trefě přeci jenom dostali, avšak nerozhodný výsledek moc dlouho nevydržel, poslední branku měl na svědomí domácí Rudolf Novák.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Balšánek obstaral standardní situaci z velké vzdálenosti od branky. Jeho center nepřinesl nic nebezpečného, avšak poté domácí o kousek přestřelili branku.
     
    42
    Woitkovi se podařilo prodloužit míč za sebe, avšak Štědronský k němu měl hodně daleko. To ale vadit nemusí, Štěchovice si rovněž vyzkouší rohový kop.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    40
    U postranní čáry šel hodně agresivním způsobem do souboje domácí Procházka, kterému se přeci jenom podařilo vybojovat další autové vhazování.
    37. Rudolf NOVÁK - 2:1
     
    37
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    A ten končí vedoucí brankou domácích! Centrovaná nabídka se snášela směrem od branky, v pokutovém území doplachtila na hlavu RUDOLFA NOVÁKA, který zamířil velice přesně ke vzdálenější konstrukci.
     
    37
    Za pokutovým územím se nacházel Blažek, který to zkoušel přímo na branku. Míč lehce tečoval jeden z hráčů, následovat tak bude další rohový kop.
     
    36
    Na vyrovnávací branku jsme nemuseli zas tak dlouho čekat. Ihned po rozehrávce to centrem zkoušel Bouček, našel ale pouze kopačku soupeře.
    35. Martin NOVÁK - 1:1
     
    35
    Štěchovice právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno! Nejprve se do vyložené šance dostal Volešák, avšak ten si na brankáře Krčka nepřišel. Následně ale odcentroval zpět do malého vápna, kam přispěchal MARTIN NOVÁK, který hlavičkou zamířil přesně.
     
    34
    Po delší době si také Králův Dvůr vyzkoušel rohový kop. Ten směřoval k přední konstrukci, odkud Novák tečoval míč pouze vedle bližší konstrukce.
     
    31
    Máme za sebou něco málo přes třicet minut hry. Hosté v posledních minutách konečně přidali, na vyrovnání to ale zatím nestačí.
     
    30
    Do pokutového území domácích přiletěl vysoký centr, na který si dokázal naskočit Štědronský. Krček si ještě sáhl na míč, Štěchovice budou zahrávat roh.
     
    29
    Přestávka nakonec netrvala ani jednu minutu, oba celky jsou zpět na hrací ploše. Mezitím se středem hrací plochy protáhl Bouček, který našel Kůžela.
     
    28
    Hlavní sudí nařídil krátkou přestávku na doplnění tekutin, panuje totiž celkem velké dusno. Zanedlouho budeme opět pokračovat.
     
    27
    Kohoutek si přichystal odkop od své branky, který nakonec poslal na naběhnuvšího Bustu, jenž mu v tísni okamžitě vracel zpět na kopačku.
     
    26
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, jenž nám zatím přinesla jednu branku. Sledujeme vyrovnanou podívanou, o něco aktivnější jsou domácí.
     
    25
    Do zajímavé šance se dostal domácí Kůžel, kterému se podařilo prchnout na branku, avšak z menšího úhlu zakončil kousek vedle tyče.
     
    24
    Zpoza pokutového území to zkoušel domácí Procházka, avšak jeho rána narazila do jednoho z protihráčů, načež si pro odražený míč seběhl Kohoutek.
     
    23
    Po delší době se k míči dostal také domácí brankář Krček, který ho dalekonosným způsobem dostal na druhou stranu, kde se prosadil pouze Volešák.
     
    22
    Ten se snášel k hranici malého vápna, kam si opět naskakoval Martin Kraus. Jeho hlavička z těžké pozice nakonec vystoupala vysoko nad branku.
     
    21
    Přenesení hry směřovalo na pravou stranu, kam si nabíhal také aktivní Kraus. Jeho počínání nakonec domácím přinese úvodní rohový kop.
     
    19
    Žlutou kartu dostává Filip Busta (TJ Štěchovice).
    18. KRAUS - 1:0
     
    18
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do kýženého vedení! Balšánek měl na pravém křídle hodně prostoru na centr, na ten si v pokutovém území dokázal naskočit MARTIN KRAUS, který prudkou hlavičkou nedal Kohoutkovi šanci.
     
    16
    Hodně rychle musel jednat domácí Beňo, který poslal míč pouze za postranní lajnu. Košata tak vhazoval, jako první mu na pomoc přispěchal Novák.
     
    15
    Procházka šikovným způsobem propustil míč za sebe, kde se nacházel Bouček. Ten si navedl míč na levou nohu a poté vypálil doprostřed branky.
     
    14
    Domácí brankář Krček tak mohl odkopávat od své branky, přičemž si lehkým faulem pomohl Nehoda. Balšánek obstará další standardní situaci.
     
    13
    Podobným pokusem to zkoušel také hostující Nehoda, jehož přenesení hry bylo velice přesné. Následný centr do pokutového území ale skončil v zámezí.
     
    12
    Nakonec se o rozehrávku volného kopu postaral Busta, který roztáhl hru na levou stranu. Poté přišel na řadu dalekonosný nákop, který zkrotil Hell.
     
    11
    Králův Dvůr se na delší časový úsek usadil u šestnáctky soupeře, avšak poté Kůžel neustál souboj s protihráčem, vhazovat bude také soupeř.
     
    10
    Ve středu hrací plochy se zmocnil míče Osvald, který chtěl roztáhnout hru na pravou stranu, kde Procházka vybojoval další autové vhazování.
     
    9
    Domácí se celkem pohodlným způsobem dostali na druhou stranu, kde moc dlouho nevydrželi. Nicméně ani soupeři nevyšel pokus o rychlý kontr.
     
    8
    Hlavní sudí si všiml nedovoleného zákroku u středového kruhu, provinil se domácí Beňo, na řadu tak přijde další standardní situace.
     
    7
    Sledovali jsme úvodní zakončení tohoto zápasu, avšak to směřovalo pouze na horní síť domácí branky. Brankář Krček tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    6
    K míči se dostal také hostující brankář Kohoutek, který ihned roztáhl hru do strany, kde se nacházel Nehoda. Štěchovice se ale daleko s míčem nedostaly.
     
    5
    Poté přišla na řadu úvodní standardní situace tohoto zápasu. K rozehrávce se postavil Volešák, jehož kroucený centr nakonec zaplul pouze do zámezí.
     
    4
    O provedení autového vhazování se z pravé strany postaral Bouček, který si pro spolupráci vybral Krause, před kterým se podařilo zasáhnout Nehodovi.
     
    3
    Hned v úvodu jsme sledovali dalekonosný nákop v podání hostujícího Švejdy, jeho nabídka nenašla nikoho ze spoluhráčů, míč tak sebral Blažek.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky přichází na hrací plochu, Králův Dvůr bude hrát v modrém kompletu, zatímco hosté v zeleno-černém.
     
    Start utkání se o pár minutek opozdí.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Králův Dvůr: Krček – Bouček, Hell, Novák, Blažek, Osvald, Beňo, Balšánek (C), Kraus, Procházka, Kůžel
    Náhradníci: Špicl – Zelenka, Bíba, Šolaja, Šebek

    TJ Štěchovice: Kohoutek – Busta, Švejda (C), Košata, Volešák, Kučera, Štědronský, Nehoda, Novák, Jakobovský, Woitek
    Náhradníci: Grégr – Křivonoska, Batka, Obermajer, Těžký, Pešl

    Rozhodčí: Melničuk – Aubrecht, Jati.
     
    TJ Štěchovice

    Na opačné straně stojí Štěchovice, které si v loňském ročníku vedly hodně podobným způsobem. Hostující tým tohoto zápasu se nakonec musel smířit se třináctou pozici, přičemž náskok na dnešního soupeře byl pouze čtyřbodový. Štěchovice vyhráli třináct zápasů, avšak ke konci sezóny je zastihla naprosto žalostná forma, během které prohrály hned v osmi po sobě jdoucích zápasech. Štěchovice se rovněž budou pokoušet o vylepšení svého tabulkového postavení, v konkurenci nových celků to bude hodně složité.
     
    FK Králův Dvůr

    Králův Dvůr se v loňském ročníku třetí nejvyšší soutěže ocitl na čtrnácté pozici, což v konečném součtu nic moc neznamenalo. Králův Dvůr měl totiž na poslední pozici velký náskok, avšak na vedoucí Vyšehrad ztrácel přes třicet bodů, což je opravdu propastný rozdíl. Domácí celek tohoto zápasu vyhrál pouze jedenáct zápasů, navíc hned v patnácti případech pocítil hořkost porážky, což se především stávalo v koncovce sezóny. Králův Dvůr tak bude do tohoto ročníku vstupovat s lepšími ambicemi, spodek tabulky je určitě pod možnosti tohoto celku.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu úvodní zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Králův Dvůr a TJ Štěchovice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    David Suchý

    Branky: 18. Kraus, 37. Rudolf Novák, 65. Rudolf Novák – 35. Martin Novák, 49. Martin Novák

    Karty:   61. Novák (KDV) – 19. Busta (STE)


    FK Králův Dvůr: Krček – Bouček (87. Zelenka), Hell, Novák, Blažek, Osvald (85. Šebek), Beňo, Balšánek (C), Kraus, Procházka (77. Šolaja), Kůžel
    Náhradníci: Špicl – Zelenka, Bíba, Šolaja, Šebek

    TJ Štěchovice: Kohoutek – Busta, Švejda (C), Košata, Volešák, Kučera, Štědronský, Nehoda (74. Těžký), Novák, Jakobovský, Woitek
    Náhradníci: Grégr – Křivonoska, Batka, Obermajer, Těžký, Pešl

    Rozhodčí: Melničuk – Aubrecht, Jati

    Diváci: 300
    bahis siteleri