Alavés – Espanyol 0:0 (kon.) | Mallorca – Real Sociedad 0:1 (kon.) | Leganés – Atlético 0:1 (kon.)
Barcelona – Real Betis 5:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:2 (1:1)
Real Betis
Neděle 25.08.2019, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    79. Lorenzo MORÓN - 5:2
     
    79
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Gólová show pokračuje, Betis ještě snižuje, ale s konečným výsledkem to už nic neudělá! Na hranici pokutového území se do míče opřel LORENZO MORÓN, který zamířil přesně do pravé šibenice.
    77. Arturo VIDAL - 5:1
     
    77
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je tu pátý gól, který dává střídající ARTURO VIDAL. Ten přihrál Antoinemu Griezmannovi, ten mu dál míč zpět a chilský hráč ve službách Barcelony zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Antoine Griezmann.
    60. Jordi ALBA - 4:1
     
    60
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Už je stoprocentně hotovo, Barcelona přidává čtvrtou branku! Sergio Busquets vyslal do šance JORDIHO ALBU, který šikovně překonal padajícího Daniho Martína střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Sergio Busquets.
    56. Carles PÉREZ - 3:1
     
    56
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A je to 3:1, Katalánci nenechávají nic náhodě! CARLES PÉREZ si krásně zpracoval přihrávku Nelsona Semeda na hranici vápna a následně zakončil do levé části branky, Dani Martín nestihl zareagovat. Asistence: Nélson Semedo.
    50. Antoine GRIEZMANN - 2:1
     
    50
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Katalánský klub dokonává obrat a poprvé v zápase vede! ANTOINE GRIEZMANN si připisuje druhou dnešní branku a ukazuje, že ty peníze za to stály! Letní posilu do šance poslal opět Sergi Roberto a Francouz si opět poradil bravurně. Prosadil se střelou k levé tyči. Asistence: Sergi Roberto.
    41. Antoine GRIEZMANN - 1:1
     
    41
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Katalánský klub se prosazuje poprvé v sezoně, postarala se o to letní posila ANTOINE GRIEZMANN! Francouzský forvard dostal skvělý pas od Sergiho Roberta, díky čemuž se dostal za soupeřící obranu. Odtud tvrdě vypálil a s trochou štěstí procpal míč do brány přes Daniho Martína. Asistence: Sergi Roberto.
    15. Nabil FÉKIR - 0:1
     
    15
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Betis využívá první větší šanci a proti Barceloně jde překvapivě do vedení! Lorenzo Morón poslal šikovnou přihrávkou do úniku NABILA FÉKIRA, který Marc-Andrého ter Stegena překonal střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Lorenzo Morón.

    Lukáš Mihal

    Branky: 41. Griezmann (Roberto), 50. Griezmann (Roberto), 56. C. Pérez (N. Semedo), 60. Alba (Busquets), 77. Arturo Vidal (Griezmann) – 15. Fékir (Morón), 79. Morón

    Karty:   32. Piqué (BAR) – 90. W. Carvalho (RBE)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 4:0. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:12.
    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Roberto, Busquets (C) (74. Arturo Vidal), F. de Jong – Rafinha (81. Firpo), Griezmann, C. Pérez (78. Fati).
    Náhradníci: Pena – Firpo, Rakitić, Arthur, Umtiti, Arturo Vidal, Fati.

    Real Betis: D. Martín – Emerson, Bartra, Sidnei, Pedraza – Canales (75. D. Lainez), Guardado (C) (62. Joaquín), W. Carvalho, Tello (61. Kaptoum) – Morón, Fékir.
    Náhradníci: Rebollo – Javi García, Juanmi, Joaquín, Kaptoum, D. Lainez, Mándí.

    Rozhodčí: González – Gómez, Rojo

    Diváci: 79 179
    bahis siteleri