Rizespor – Sivasspor 2:1 (kon.) | Trabzonspor – Yeni Malatyaspor 2:1 (kon.) | Antalyaspor – Denizlispor 0:2 (kon.)
Galatasaray – Konyaspor 1:1 (kon.)
konec
Trabzonspor AŞ
2:1 (1:0)
Yeni Malatyaspor
Neděle 25.08.2019, 18:15 • Medical Park Arena, Trabzon • Turecká Superliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+7
    Konec zápasu. (20:18:54)
     
    90+7
    Stoper Mina se vysunul na hrot útoku. Po dlouhém nákopu si ale nedošel pro faul a Anthony Nwakaeme už pohlídá míč ve svém teritoriu na levé straně.
     
    90+6
    Navíc je tady žlutá karta pro Adise Jahoviće, který to hodně přehnal s protesty. Nic to nemění na tom, že Cakir bude vykopávat.
     
    90+6
    Yusuf Sari nevyvezl míč do bezpečí poté, co ho sám vybojoval. O chvíli pzoději každopádně fauloval Fofana Pereiru a s hosty to už začíná vypadat hodně bledě.
     
    90+5
    Už proti pražské Spartě Trabzon ukázal, že náskok 2:1 v dlouhém nastavení hlídat umí. Nyní je to v jeho podání hodně podobné, až po slaboučké střele Obiho Mikela se k míči dostali hosté.
     
    90+4
    Avdijajův protiútok hosté zastavili jen za cenu rohového kopu. Hostům v těchto okamžicích utíká čas přímo raketovou rychlostí.
     
    90+3
    Zatím si Trabzonspor svůj hubený náskok hlídá s přehledem. Po faulu na Sosu domácí rozehrávají zhruba z půlící čáry.
     
    90+2
    V první z nich se vůbec nehrálo, protože byl v péči lékařů Caleb Ekuban. Hlavní sudí to v závěru nastavení asi zohlední.
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu je přidáno dalších šest minut!
    89. Eren TOZLU - 2:1
     
    89
    Tým Yeni Malatyaspor právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se domácí ještě musí strachovat o výsledek! Malatyaspor se dostal do dobrého tlaku, který vyvrcholil centrem zleva od Erkana Kase. Ten propadl přes atakovaného Jahoviće k zadní tyči a EREN TOZLU perfektním volejem poslal míč ze svého pohledu k pravé tyči.
     
    87
    Střídání v týmu Trabzonspor AŞ: ze hřiště odchází Abdülkadir Parmak, přichází Donis Avdijaj.
     
    87
    O vznik dramatické koncovky se chtěl postarat Thievy Bifouma, jenže to by nesměl ze střední vzdálenosti poslat balón nad Cakirovu branku.
     
    86
    Nwakaeme je stále plný sil. Nyní znovu získal vlastní vinou ztracený míč a poslal jej do vápna, kde celá akce skončila na Ekubanovi.
     
    85
    Až teď se domácí rozhodli situaci uklidnit a na několik desítek vteřin podržet míč v daleké vzdálenosti od obou gólmanů.
     
    84
    Nezdá se, že by hosté z Malatye měli s tímto zápasem ještě něco udělat. Trabzon je naopak na koni a má sto chutí skórovat i potřetí.
    82. John Obi Mikel (TRA)
     
    82
    Velký zmatek před hostující brankou! Na začátku byl znovu Pereira a střela z hranice vápna, kterou Farnolle vyrazil k Ekubanovi. Jeho pas v předbrankovém prostoru sebral Mina, jenž balón nedokázal odkopnout a to umožnilo pálit Obimu Mikelovi, který z dobré pozice odkrytý cíl přestřelil.

    Michal Břuchanský

    Branky: 45. Ömür (J. Sosa), 78. João Pereira (Sari) – 89. Tozlu (Jahović)

    Karty:   19. J. Sosa (TRA) – 66. Kas (YMA), 90+6. Jahović (YMA)


    Trabzonspor AŞ: Cakır – João Pereira, Türkmen, Hosejní, Novák – J. Sosa (C), Parmak (87. Avdijaj) – Ömür (72. Sari), Ekuban, A. Nwakaeme – Sörloth (80. Obi Mikel).
    Náhradníci: Kardeşler – Avdijaj, Campi, Canbaz, Dursun, Erdogan, I. Fernandes, Obi Mikel, Sari, Üzüm.

    Yeni Malatyaspor: Farnolle – Özdemir, A. Mina (C), Hadebe, Kas – Donald, Yalcin (67. Töre, 77. Tozlu) – Bifouma, Guilherme (67. Čaalalí), Fofana – Jahović.
    Náhradníci: Ceylan – Akbaş, Çağıran, Čaalalí, Ildiz, Töre, Tozlu.

    Rozhodčí: Gençerler – Uyarcan, Narinç

    Diváci: 31 815
    ocianews.com