Česko – Rusko 2:7 (kon.)
konec
Česko
2:7 (1:1, 1:1, 0:5)
Rusko
Čtvrtek 29.08.2019, 14:00 • Akademie Red Bull, Salcburk • Wolfgang Rud Cup (U16)
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (16:01:48)
     
    Střely na branku: 16 – 26
     
    Je dobojováno. Ani druhý zápas českým mladíkům nevyšel. Ti do druhé třetiny drželi s Rusy krok, ale v té třetí už inkasovali pět branek. Rusové jsou tak na tomto turnaji zatím bez ztráty kytičky, Češi naopak bez zisku jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Ještě akce Rusů, kterou nedotáhl do konce Andrej Perfilev. Ale mrzet ho to nemusí, zápas je u konce a Rusové mohou slavit druhou výhru na turnaji.
     
    59:39
    Tam při dlouhém pobytu zasáhl Malant a přerušil ještě hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:58
    Zápas se už pouze a jen dohrává, delší dobu byl kotouč ve středním pásmu. Nyní ho mají opět Rusové a jdou ještě před branku českého týmu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:46 Ivan MIROŠNIČENKO - 2:7
     
    57:46
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A hned z rychlého protiútoku Rusové opět udeřili a je definitivně rozhodnuto. IVAN MIROŠNIČENKO zblízka nedal šanci Malantovi a přidává už sedmý gól do české sítě – 2:7. Asistence: Fefjodor Filin.
     
    57:30
    Jakub Hrdlička z vrcholu pravého kruhu poslal puk před branku Ruska, kde ho ale nikdo z jeho spoluhráčů nezískal.
     
    56:26
    Rusové nepouštějí český tým do zakončení a stále si drží velmi bezpečný náskok. Nyní před jejich brankou zahrozili Češi, ale marně dobývali Korzinovu klec.
     
    55:27
    Na levý kruh dostal přihrávku Alexandr Perevalov, ale jeho přízemní střela nekončí mezi třemi tyčemi.
     
    54:53
    Další akce Rusů, kotouč ale skončil jen za českou brankou a tam se o něj postarala obrana českého týmu. A hned s ním míří na druhou stranu kluziště.
     
    54:09
    Nyní už to s českými mladíky nevypadá moc dobře. Rusové mají bezpečný náskok a neustále se tlačí před jejich branku.
    52:34 Ruslan GAZIZOV - 2:6
     
    52:34
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruská mašina se ve třetí třetině rozjela a přidává už čtvrtý gól v této části hry. RUSLAN GAZIZOV švihnul na pravé straně do kotouče a dostal ho do české branky – 2:6. Asistence: Andrej Vaškov a Andrej Maljavin.
     
    51:51
    Korzin si nyní pohlídal svůj prostor u branky a střelu českých hráčů pokryl. Poté raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Hujer (TS), 34. Rymon (Slavíček, Prčík) – 12. Legkov (Mirošničenko), 27. Filin, 43. Legkov, 44. Grigorev (Trikozov), 51. Gazizov (Kvočko), 53. Gazizov (Vaškov, Maljavin), 58. Mirošničenko (Filin)


    Česko: Malant (Špunar) – Hrdlička, Hodinář, Kareš, Prčík, Němec F., Brůna, Tůma – Slavíček, Šapovaliv (C), Trunda (A) – Šiler, Hrabík, Šmajda – Sapoušek, Kulich, Otava – Jungwirth, Hujer (A), Rymon – Němec R.
    Rusko: Korzin (Ivanov) – Kudrjavcev, Maljavin, Duda (A), Safin, Pelevin (A), Perfilev – Legkov, Guljajev, Mirošničenko (C) – Gazizov, Grigorev, Trikozov – Chvorov, Vaškov, Perevalov – Suzdalev, Kvočko, Filin

    Rozhodčí: Kevin Kontschieder – Wolfgang Priller, Alexander Wimmler
    thejrc.org