Vrchovina – Kroměříž 1:3 (kon.) | Vyškov – D. Benešov 2:1 (kon.) | Uh. Brod – Rosice 0:1 (kon.)
konec
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
1:3 (0:2)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Sobota 31.08.2019, 16:00 • Vrchovina Aréna, Nové Město na Moravě • Moravskoslezská fotbalová liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pořádné drama bylo k vidění při odchodu sudích do kabiny! Hned pětice hráčů včetně trenéra Zemana se seřadilo okolo hlavního sudího a sdělovalo mu své pocity z řízení zápasu. Bohužel, z domácího kotle letěly dva kelímky piva a zasáhly sudího. Tohle k fotbalu opravdu nepatří, ať už bylo utkání odpískáno jakkoliv...
     
    90+1
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Silný, přichází Cikryt.
     
    90
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Machálek, přichází Chytil.
     
    89
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Vašíček, přichází Duda.
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Svoboda, přichází Matulka.
     
    87
    Velká šance Duby na snížení! Další dlouhý nákop propadl za dvojici hráčů HSK a domácí útočník měl před sebou jenom Kofroně. Hostující gólman ale výborně vyběhl, zmenšil úhel a Duba neměl šanci jej překonat.
     
    83
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Z výkopu Kofroně se urodil přesný dopad na nohu Jana Silného, který překonal ve vápně Svobodu, z úhlu vrátil pod sebe na volného TOMÁŠE MATOUŠKA, hostující kapitán po zemi trefil prázdnou branku – 1:3! Asistence: Jan Silný.
     
    79
    Pro Kamila Skalníka dnes zápas končí. Za oboustranně tvrdý souboj s Matouškem obdržel domácí hráč druhou žlutou kartu a míří do kabin předčasně.
     
    73
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Kovář, přichází Fládr.
     
    61
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Domácí se konečně po 61 minutách hry dočkali a snižují na rozdíl jedné branky! Další rozehrávka z rohu propadla až na TOMÁŠE DUBU stojícího u delší tyčky. Zkušený snajpr uklidil míč pod víko, Kofroň byl bez šance – 1:2!
     
    60
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Šmerda, přichází Berčík.
     
    48
    Dvě tutovky SFK mohly zařídit první gól domácích! Tvrdá střela jednoho z domácích byla blokována, ale propadla na malé vápno k Tomáši Dubovi, který v pádu postrčil balon za brankovou čáru. Kofroň ale skokem na poslední chvíli výborně skokem zabránil!
     
    46
    Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Švanda, přichází Chloupek.
     
    45
    Smetana dostává za faul na Silného žlutou kartu, zatímco jsou nastaveny dvě minuty.
     
    43
    Žlutou kartu dostává Kamil Skalník (SFK Vrchovina).
     
    41
    Kroměříž vstupuje do poslední pětiminutovky s dvougólovým vedením a míčem na svých kopačkách. Ale než jsem to dopsal, tak se to celé změnulo, díky výborné práci Batelky a průnikovce na Dubu. Kofroň vyběhl proti a míč nohou vyrazil, ale přímo na nohu Zbytovského. Odchovanec nedaleké Bystřice dorážel do prázdné, ale trefil nepochopitelně břevno!
     
    37
    Mlčoch fauloval Batelku, je pískáno a chystá se střídání. Z placu jde Lukáš Wolker, místo něj jde Michal Skalník. Jako druhý střídající je smolař Ondřej Vícha, na jeho místo jde Kamil Skalník.
     
    33
    Machálek přidržel za dres unikajícího Svobodu a vidí za to žlutou kartu.
    32. SILNÝ - 0:2
     
    32
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Vrchovina je ve velkém rozkladu a Kroměříž si dělá na hřišti, co chce! Tentokrát to byla rychlá kombinace, která rozebrala domácí obranu. Na jejím konci stál JAN SILNÝ, ten se obtočil okolo obránce a tentokrát už svojí střelu mezi tři tyče umístil – 0:2!
     
    30
    Další ohromná chyba domácích v obraně a rychlý brejk Kroměříže zakončoval nikým nehlídaný Silný z hranice šestnáctky, technickou střelou napálil břevno nad vyskakujícím Šmídou!
    28. VÍCHA - 0:1
     
    28
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Rohový kop nenašel nikoho z Kroměřížských, bohužel pro domácí však našel hlavu ONDŘEJE VÍCHY, který přesnou hlavou poslal míč do protipohybu Šmídy – 0:1!
     
    12
    A v emotivních momentech zápasu pokračujeme dále! Zápas prakticky přestal být o fotbale a kroměřížský Hloch vidí žlutou kartu. Po dopadu ve vzdušném souboji sedl Švandovi na hlavu přímo pod domácím kotlem a reakce domácích nenechala dlouho čekat. Troufám si říci, že nebýt odstupňovaných tribun, už jsou domácí diváci na ploše.

    Tomáš Kalas

    Branky: 61. Duba – 28. Vícha (vla.), 32. Silný, 83. Matoušek

    Karty:   43. Kamil Skalník (VRC), 45. Smetana (VRC) – 12. Hloch (KRO), 33. Machálek (KRO)   79. Kamil Skalník (VRC)


    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Šmída – Vícha (37. Kamil Skalník), Smetana, Batelka, Vašíček (89. Duda) – Švanda (46. Chloupek), Wolker (37. Michal Skalník), Michal (C), Svoboda (89. Matulka), Zbytovský – Duba
    Náhradníci: Skryja – Michal Skalník, Kamil Skalník, Matulka, Chloupek, Duda, Zambe

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Kofroň – Šmerda (60. Berčík), Zavadil, Hloch, Matoušek (C), Jeleček – Cupák, Mlčoch, Machálek (90. Chytil) – Silný (90. Cikryt), Kovář (74. Fládr)
    Náhradníci: Benedikt – Marčuk, Fládr, Chytil, Cikryt, Berčík

    Rozhodčí: Tomanec – Pfeifer, Marek
    bahis siteleri