Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Novosibirsk – Ufa 1:3 (kon.) | Jokerit – Riga 7:2 (kon.)
Soči – Kazaň 3:6 (kon.)
po prodl.
Amur Chabarovsk
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Sobota 07.09.2019, 09:00 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:34 Alexej KRUČININ - 1:2
     
    61:34
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Bod navíc si odveze Čeljabinsk! Zpoza brány přihrál Popov Karpuchinovi, který nezazmatkoval a ještě předal do lepší pozice ALEXEJI KRUČININOVI, proti jehož střele se Langhamer přesunoval marně. Asistence: Andrej Popov a Ilja Karpuchin.
    46:01 Danil FAJZULLIN - 1:1
     
    46:01
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Puku se u evého mantinelu chopil TOmáš Zohorna, který skvělou před nahrvkou našel najíždějícího DANILA FAJZULLINA, jemuž se i vpádu podařilo poslal puk do poloodkryté Fedtovy brány! Asistence: Hynek Zohorna a Tomáš Zohorna.
    37:59 Anton GLINKIN - 0:1
     
    38:01
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je to branka! ANTON GLINKIN na levém kruhu několikrát zakvedlal s kotoučem a poté střelou zápěstím vymetl horní růžek Langhamerovy svatyně. Asistence: Dmitrij Kalinin a Ilja Karpuchin.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 47. Fajzullin (T. Zohorna, H. Zohorna) – 39. Glinkin (Kalinin, Karpuchin), 62. Kručinin (An. Popov, Karpuchin)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán, Vitásek, V. Vasiljev, Korobov, Kondratěv (C), Korjagin, Alexandrov – Fajzullin (A), T. Zohorna, H. Zohorna – Gorškov, Kapiturov (A), Ruděnkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, A. Lazarev – Železkov, A. Kuzněcov, Kacuba.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Děmčenko) – S. Těreščenko, Virtanen, Karpuchin, Menšikov (A), Kalinin (C), Žiljakov, Sergijenko – Calof, Sedlák, Hyka – Kručinin, An. Popov, Babenko – Glinkin, Malychin (A), Šolochov – Kosov, Karlin, Fatějev – Grišakov.

    Rozhodčí: Gusev, Kulakov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 7 009
    bahis siteleri