Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Novosibirsk – Ufa 1:3 (kon.) | Jokerit – Riga 7:2 (kon.)
Soči – Kazaň 3:6 (kon.)
konec
HK Soči
3:6 (0:3, 2:2, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Sobota 07.09.2019, 16:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Vjačeslav OSNOVIN - 3:6
     
    59:51
    Kazaň vstřelila branku!
    Definitivní pojistku přidává devět vteřin před koncem VJAČESLAV OSNOVIN. Ten se spolu s Galijevem dostal do situace dva na dva. Oba hráči si vyměnili kotouč, Osnovin následně trefil odkrytou branku soupeře! Asistence: Stanislav Galijev.
    49:04 Malte STRÖMWALL - 3:5
     
    49:04
    Soči právě vstřelilo branku!
    Od pravého mantinelu teď Collins nahazoval puk před branku. Reideborn pak chyboval, kotouč totiž zůstal za jeho zády a MALTE STRÖMWALL měl snadnou práci, když jej uklízel z bezprostřední blízkosti do prázdné branky! Asistence: Sean Collins a Ilja Krikunov.
    28:04 Andrej ALTYBARMAKJAN - 2:5
     
    28:04
    Soči právě vstřelilo branku!
    Vhazovalo se před Šikinem, ovšem kotouče se ujal ANDREJ ALTYBARMAKJAN, který uprchl hostující obraně a v samostatném úniku překonal Reideborna! Přestřelka pokračuje, domácí snižují na rozdíl tří branek!
    23:53 Mikael WIKSTRAND - 1:5
     
    23:53
    Kazaň vstřelila branku!
    Radost domácím nevydržela dlouho! Před brankou bylo hodně hráčů, Šikin toho pravděpodobně moc neviděl. Za střelce gólu je určen MIKAEL WIKSTRAND! Asistence: Daniil Žuravlev a Vjačeslav Osnovin.
    21:44 Nikita TOČICKIJ - 1:4
     
    21:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Od modré čáry střílel Altybarmakjan, pravděpodobně ještě došlo k teči, o kterou se těsně před Reidebornem postaral NIKITA TOČICKIJ. Ten má obrovskou radost, domácí se poprvé v dnešním zápase prosazují a snižují! Asistence: Andrej Altybarmakjan.
    21:00 Vladimir TKAČOV - 0:4
     
    21:00
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté i do druhé třetiny vstupují výborně a dávají zase rychlý gól. Sám na branku jel Galijev, s jehož pokusem si Šikin poradil. Jenže vyrážel pouze před sebe, kde byl VLADIMIR TKAČOV. Ten si kotouč připravil tak, aby zakončoval do odkryté svatyně! Asistence: Stanislav Galijev.
    03:58 Matt FRATTIN - 0:3
     
    03:58
    Kazaň vstřelila branku!
    Hrůzostrašný vstup Soči do dnešního utkání! Hosté využívají přesilovou hru a po necelých čtyřech minutách hry vedou o tři branky. Se střelou Ožiganova od modré čáry si Proskurjakov poradil, ovšem puk vyrazil přesně na hůl MATTA FRATTINA, který jej poslal za záda Proskurjakova. Ten se ihned vydal na střídačku! Asistence: Mikael Wikstrand a Igor Ožiganov.
    03:06 Kirill PETROV - 0:2
     
    03:06
    Kazaň vstřelila branku!
    Obrovské problémy domácích hokejistů v rozehrávce. Kotouče se zmocnil Galimov, který do samostatného úniku poslal KIRILLA PETROVA. Ten zakončoval do horní části branky, hosté odskakují už na dva góly! Asistence: Arťom Galimov.
    01:42 Dmitrij VORONKOV - 0:1
     
    01:42
    Kazaň vstřelila branku!
    Nepřehledná situace za brankou. DMITRIJ VORONKOV dokázal i proti třem bránícím hráčům vybruslit před Proskurjakova, za kterého poté nadvakrát dotlačil kotouč. Domácí gólman si tento gól za rámeček rozhodně nedá! Asistence: Kirill Petrov.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 22. Točickij (Altybarmakjan), 29. Altybarmakjan, 50. Strömwall (Collins, Krikunov) – 2. Voronkov (K. Petrov), 4. K. Petrov (Galimov), 4. Frattin (Wikstrand, Ožiganov), 21. Tkačov (Galijev), 24. Wikstrand (Žuravlev, Osnovin), 60. Osnovin (Galijev)


    HK Soči: Proskurjakov (4. Šikin) – Ellis, J. Alexandrov, Nazarevič, Pogorišnyj, A. Petrov (A), D. Alexandrov, Gordejev – Strömwall, R. Rosén, Krikunov (C) – Archipov, Collins (A), Lugin – Altybarmakjan, Točickij, Kapustin – Rachimullin, Kaletnik, Tomilin – Starkov.
    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Ožiganov, Wikstrand, Pedan, Abrosimov, Žuravlev, D. Musin, Ljamkin – Azevedo (A), Cormier, Frattin – Zaripov (C), Tkačov, Galijev – Lukojanov (A), Osnovin, Fisenko – K. Petrov, Galimov, A. Michejev – Voronkov.

    Rozhodčí: Sidorenko, Ščenov – Lazarev, Strelcov
    bahis siteleri