Dobřany – Plzeň 1:6 (kon.) | Kovo Praha – Karviná 1:5 (kon.) | Letohrad – Kladno 4:1 (kon.)
Sudoměřice – Hr. Králové 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Most 9:0 (kon.) | Kert Park Praha – Pardubice 3:5 (kon.)
konec
TJ Kovo Praha
1:5 (0:2, 1:0, 0:3)
HbK Karviná
Sobota 14.09.2019, 13:30 • Palmovka, Praha • CROSSDOCK Extraliga • 2. kolo
     
    To je z naší strany pro dnešek vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (15:12:09)
     
    Dnešní zápas je u konce. Karviná si po 45 minutých hry zaslouženě odváží z Prahy všechny tři body za vysokou výhru 5:1 a dočasně se tak posouvají na druhé místo extraligové tabulky. Kovo Praha je navíc i po druhém domácím zápase bez bodu, navíc domácí prohra s Karvinou může znamenat velkou komplikaci v případném boji o play-off.

    První třetina patřila pouze jednomu muži a to Lumíru Rosůlkovi, který dvěma přesnými zásahy poslal Karvinou do vedení 2:0.

    Ve druhém dějství hry sice přišlo snížení na 1:2 od Pavla Šimona, třetí třetina však patřila opět pouze hostujícím hokejbalistům z Karviné. Nejdříve ve 35. minutě zkompletoval hattrick Lubomír Rosůlek, o dvě minuty se prosadil i jeho bratr Jan Rosůlek. Poslední gól dnešního zápasu vsítil ve 39. minutě Jaroslav Růžička.
     
    Konec zápasu.
     
    44:18
    Do nadějné střelecké pozice z hranice pravého kruhu si seběhl Martin Konečný, jeho střelu ke vzdálenější levé tyči vyrazil dobrým zákrokem domácí vyrážečkou domácí gólman Leoš Gerlich.
     
    43:22
    Vyloučení v týmu HbK Karviná (Ondřej Farský – 2 min., krosček).
     
    43:15
    Další velká šance Karviné! Od modré lajny se ke střele z příklepu odhodlal Martin Vašek, jeho razantní a dobře mířená trefa se odrazila od břevna a vyletěla ven z pražské branky.
     
    43:00
    Dvě minuty do konce třetí třetiny.
     
    41:38
    Teď jsou to pro změnu domácí, kteří mají problém s kombinací. Nepřesná přihrávka po mantinelu končí až za slezskou brankou, což nemůže znamenat nic jiného, než zakázané uvolnění.
     
    41:11
    Zakázané uvolnění Karviné. Vhazovat se bude po levici Miroslava Solara.
     
    40:29
    Domácí v plném počtu.
     
    40:09
    Hosté v plném počtu.
     
    38:35
    Karviná právě vstřelila branku!
    A máme tu pátý slezský gól! Lumír Rosůlek našel na modré lajně volného JAROSLAVA RŮŽIČKU, který parádní trefou příklepem do levé šibenice skóroval. Asistence: Lumír Rosůlek, Martin Vašek.
     
    38:29
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (2 min. – nedovolené bránění).
     
    38:09
    Vyloučení v týmu HbK Karviná (Ondřej Farský – 2 min., zdržování hry).
     
    37:52
    Kovo Praha se při vlastním oslabení úspěšně brání, Karviná má velký problém projít středním pásmem bez ztráty puku.
     
    36:49
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Tomáš Winter – 2 min., pozdní dohrání).
     
    36:08
    Karviná právě vstřelila branku!
    A máme tu další karvinský gól, tentokrát možná i rozhodující branku vstřelil po přihrávce ze středu hřiště na levé křídlo od Adama Pilcha JAN ROSŮLEK, jehož střela z první z příklepu se odrazil od břevna domácí branky za záda bezradného Leoše Gerlicha. Asistence: Adam Pilch, Martina Pala.
     
    35:24
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Jaroslav Pátek – 2 min., držení hole).
     
    34:05
    Karviná právě vstřelila branku!
    Hrdinu dnešního dne netřeba hledat dlouho! Po přihrávce od Jaroslava Růžičky se LUBOMÍR ROSŮLEK napřáhl k další razantní střele z dálky, která skončila za zády domácího gólmana, zkušený karvinský střelec tak právě zkompletoval hattrick! Asistence: Jaroslav Růžička, Tomáš Vosyka.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 16. Šimon (Winter, Nýdl) – 5. L Rosůlek, 10. Rosůlek (Vosyka, Konečný), 35. L. Rosůlek (Růžička, Vosyka), 37. J. Rosůlek (Pilch, Pala), 39. Růžička (L. Rosůlek, Vašek)


    TJ Kovo Praha: Gerlich (Dub) – Nýdl, Bydžovský, Plecitý. Adam, Dušák, Bureš, Votýpka, Šimon, Winter, Krištof, Zahálka, Matoušek, Wurdák, Pátek, Ogurčák, Kočka
    HbK Karviná: Solar (Žídek) – Pilch, Růžička, Zaremba, Vašek, Dzik, Řehůřek – Farský, Pala, J. Rosůlek, Konečný, L. Rosůlek, Mikeš, Vosyka, Stromko, Čapka
    bahis siteleri