Dobřany – Plzeň 1:6 (kon.) | Kovo Praha – Karviná 1:5 (kon.) | Letohrad – Kladno 4:1 (kon.)
Sudoměřice – Hr. Králové 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Most 9:0 (kon.) | Kert Park Praha – Pardubice 3:5 (kon.)
konec
SK Hokejbal Letohrad
4:1 (3:0, 0:0, 1:1)
HBC Kladno
Sobota 14.09.2019, 14:00CROSSDOCK Extraliga • 16. kolo
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Letohradu, který svého soupeře porazil poměrem 4:1. Domácí celek byl v tomto utkání o něco aktivnějším týmem, navíc mu velice dobře vyšla první třetina, ve které padly hned tři branky. Kladno se v poslední periodě hodně trápilo, naopak ještě počtvrté inkasovalo, na což reagovalo jedinou brankou. (15:42:34)
     
    Konec zápasu.
     
    44:11
    Žádné další branky se zřejmě už nedočkáme. I tak si brankář Šimara po dlouhé době připsal zákrok, avšak se nejednalo o nic vážnějšího, u míčku jsou hosté.
    43:51 BARNOŠÁK - 4:1
     
    43:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom tady máme kontaktní branku! Kladno se totiž dostalo na druhou stranu, kde se k hracímu předmětu dostal PATRIK BARNOŠÁK, který v tomto případě mířil velice přesně.
    Asistence: Dominik Hnízdil.
     
    42:43
    Letohrad hraje v posledních minutách velice zodpovědně, neboť se drží daleko od své branky. Před malým momentem se podařilo vypálit aktivnímu Macháčkovi.
     
    41:14
    Sám na sebe to zkoušel vzít hostující Prokop, který se protlačil až před brankáře, avšak na poslední chvíli mu jeho zakončení zablokoval jeden z protihráčů.
    40:07 HALBRŠTÁT - 4:0
     
    40:07
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Je tu čtvrtá branka domácího celku! Čapkovi se první střelecký pokus podařilo vyrazit mezi kruhy, kde se jako první zorientoval pozorný DAVID HALBRŠTÁT, jehož rána přeci jenom proskákala až za brankovou čáru.
    Asistence: Michal Macháček
     
    40:02
    Hráči Letohradu nasbírali další cenné vteřinky, přičemž se soupeř osvobodil razantním odklizením míčku, což ale překvapivě zakázané uvolnění nepřineslo.
     
    39:05
    Do úniku se dostal domácí Bogdány, kterému se ani nadvakrát nepodařilo překonat Čapka, přičemž druhý pokus proletěl kousek vedle brankové čáry.
     
    38:02
    V krátkém časovém sledu druhé zakázané uvolnění v podání domácího celku. Všichni hráči se tak stěhují zpět do pásma Letohradu, který stále vede.
     
    37:10
    Za brankou se nejlépe zorientoval Dedič, který si vychutnal napadajícího protihráče. Kladnu se ale nepodařil přechod vpřed, následoval icing domácích.
     
    36:11
    Podél pravého hrazení to zkoušel hostující Hrabar, který se ale nedostal hned přes prvního protihráče. K míčku se dostal Bogdány, který si to namířil na druhou stranu.
     
    35:07
    Už to vypadalo, že Prokop poběží sám na brankáře, avšak prudkou nahrávku nedokázal zpracovat. Z šance tak sešlo, hra se stěhuje před brankáře Čapka.
     
    34:02
    Tutovka pro Kladno! V mezikruží číhal naprosto osamocený Malecha, který měl hodně prostoru na zakončení, avšak to poslal pouze do výstroje brankáře.
     
    34:00
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Martin Špaček – 2 min., naražení zezadu).
    Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Filip Lux – 2 min., držení protihráče).
     
    33:14
    Nástřelem to pro změnu zkoušel Soukup, který mířil daleko vedle branky. Další střelecký pokus předvedl Barnošák, jehož rána trefila pouze beton brankáře.
     
    32:11
    Z velké vzdálenosti to zkoušel hostující Haisman, avšak jeho střelecký pokus byl sražen vedle branky. Posléze domácí brankář Šimara raději přerušil hru.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 4. Bogdány (Cvejn), 7. Věchet (Bogdány), 11. Faltus (Vychytil, Macháček), 41. Halbrštát (Macháček) – 44. Barnošák (Hnízdil)


    SK Hokejbal Letohrad: Šimara (Novák) – Vychytil, Lux, Lajčiak, Anýž, J. Hejtmánek, Adamec, Krejsa – Halbrštát, Fatus, Macháček, Palcer, Holuša, D. Hejtmánek, Věchet (C), Cvejn, Bogdány, Bečka
    HBC Kladno: Jirotka (Čapek) – Dedič (A), Soukup (A), Důras, Haisman, Kamenář, Hrabar – Špaček (C), Pražák, Šrámek, Barnošák, Eitler, Hnízdil, Malecha, Procházka, Prokop, Zdrůbecký

    Rozhodčí: Kettner, Záhora
    bahis siteleri