Dobřany – Plzeň 1:6 (kon.) | Kovo Praha – Karviná 1:5 (kon.) | Letohrad – Kladno 4:1 (kon.)
Sudoměřice – Hr. Králové 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Most 9:0 (kon.) | Kert Park Praha – Pardubice 3:5 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
3:5 (0:1, 2:1, 1:3)
HBC Pardubice
Sobota 14.09.2019, 17:00 • Lužiny, Praha • CROSSDOCK Extraliga • 2. kolo
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (18:42:09)
     
    A máme tu konec dnešního utkání! Pardubice vyloupili Prahu a vezou si zpátky na východ Čech tři body za výhru 5:3. Bylo to velmi tvrdé utkání, plné emocí a hlavně krásného hokejbalu.

    Gólové konto sobotního duelu otevřel Josef Česák v 6. minutě, když po přihrávce od Jakuba kvapila vypálil pod víko pražské branky a skóroval. Kert po zbytek první třetiny i díky přesilovým hrám tlačil na Pardubickou branku, gól ale vydolovat nedokázal.

    Do třetí třetiny oba celky půjdou s čistým kontem, Kertu se totiž i přes nepříznivý stav 0:2 podařilo vyrovnat.

    I do druhé třetiny vstoupili lépe hosté, ve 24. minutě Petr Filip dával už na 2:0. Pak ale hráči Kertu chytli druhý dech a postupně vyrovnali. Nejdříve se trefil Martin Kruček, minutu před konce navíc přidal vyrovnávající branku Wróbel.

    Rozhodovat se tak muselo až ve třetí třetině. A tím lepším celkem byly Pardubice, které vsítili tři branky během jedné minuty. Nejdříve se trefil Filip Förstl, o chvilku později Josef Česák, a pak i Pavel Kubeš. Domácí gól útěchy přišel v 40. minutě, kdy se od modré parádní dělovkou trefil Martin Kruček.
     
    Konec zápasu.
     
    44:37
    David Stárek si připisuje parádní zákrok, když do lapačky schoval střelu Tomáše Wróbela po krosové přihrávce přes celé hřiště. Pardubice jsou velmi blízko vítězství.
     
    44:12
    Kert bez brankáře!
     
    44:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    43:46
    Domácí v plném počtu.
     
    43:04
    Velmi důležitý zákrok si teď připsal hostující gólman David Stárek, když zlikvidoval samostatný únik kapitána domácích Tomáše Wróbela.
     
    42:46
    Nadějnou pardubickou šanci ukončuje zapískaný ofsajd. Domácí hokejbalisté mají na vyrovnání už pouze něco přes dvě minuty. Uvidíme hru bez brankáře?
     
    42:04
    Proti střele z pravé strany teď musel zasahovat domácí gólman Jan Mroviec.
     
    41:50
    Hosté v plném počtu.
     
    41:46
    Oddechový čas pro hosty.
     
    41:46
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Jan Čejka – 2 min., držení hole).
     
    40:11
    Závar před domácí brankou. Střelu jednoho z pardubických hráčů z levého mantinelu srazil Jan Mroviec vyrážečkou mimo hrací plochu.
     
    39:52
    Kert Park právě vstřelil branku!
    K parádní trefě chvilku po buly od modré se teď napřáhl MARTIN KRUČEK. David Stárek se po střele pod víko pardubické branky jen marně natahoval. Asistence: Dalimil Zvonek, Jan Čejka.
     
    39:50
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Pavel Kubeš – 2 min., sekání).
     
    39:15
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Jiří Vaniš – 2 min.).
     
    38:40
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Václav Školoudík – 2 min., zdržování hry).

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 27. M. Kruček (Danko, Macek), 29. Wróbel (Kruček, Vaniš), 40. M. Kruček (Zvonek, Čejka) – 6. Česák (Kvapil), 24. Filip (Kubeš), 34. Förstl (Zajíček), 34. Česák (Š. Moravec, Janeček), 35. Kubeš (L. Moravec, Vlasák)


    HC Kert Park Praha: Mroviec (Šach) – Kaucký, Blaško, Laurinc, Macek, Šperl (A), Dejneka, Kubeš – Bošák, Čejka, Danko, Jágr, J. Kruček, M. Kruček (A), Suchánek, Vaniš, Wróbel (C), Zvonek
    HBC Pardubice: Stárek (Foršt) – Novotný, Kvapil, Filip (C), Krejčí (A), Turyna, Školoudík –Š. Moravec, Zajíček, T. Moravec (A) Kubeš, Strouhal, Vlasák, Kohoutek, Förstl , Janeček
    bahis siteleri