Kunlun – Čeljabinsk 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Omsk 3:0 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:2 (kon.)
Minsk – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 15.09.2019, 16:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minská hala je na nohou, prodloužení nakonec nebude potřeba! Běloruská ikona ANDREJ KOSTICYN totiž nádhernou střelou rozhoduje o vítězi už v základní hrací době! Veterán zachytil Parého přihrávku a okamžitě poté z levého kruhu propálil úplně vše, co mu stálo v cestě – hotovo, 3:2! Asistence: Francis Paré, Shane Prince.
    33:02 Brandon KOZUN - 2:2
     
    33:02
    Metallurg právě vstřelil branku!
    BRANDON KOZUN si zadělal na hattrick, v polovině druhé části je opět vyrovnáno! Kanadský forvard se dostal do přečíslení s Ericem O'Dellem, který mu těsně před brankovištěm předal pryž a Kozun prázdným prostorem v minské svatyni nepohrdl – 2:2! Asistence: Eric O'Dell.
    26:54 Shane PRINCE - 2:1
     
    26:54
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    To jsou věci! S brankami se teď roztrhl pytel, domácí během půl minuty úplně otáčejí skóre duelu! Gotovec zakončil přímo do připraveného hostujícího gólmana, od jehož výstroje se pryž odrazila na kruh. Tam stál nikým nehlídaný SHANE PRINCE, jenž si na své konto následně připsal už druhou branku v posledních dvou duelech – 2:1! Asistence: Kirill Gotovec.
    26:25 Alexandr KITAROV - 1:1
     
    26:25
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk Arena je na nohou, hubený náskok Vorobjevovým svěřencům vydržel jen minutu! Po vyhraném vhazování před Košečkinem se totiž ke kotouči dostal ALEXANDER KITAROV, jenž střelou ke vzdálenější tyči zaskočil zkušeného magnitogorského veterána! Asistence: Jevgenij Kovyršin, Alexandr Kogaljov.
    25:18 Brandon KOZUN - 0:1
     
    25:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk přetavuje přesilovku v úvodní trefu utkání, a v šestadvacáté minutě tak odskakuje do vedení! Sergej Mozjakin našel před brankou volného BRANDONA KOZUNA, který pryž lehkým ťuknutím jen usměrnil za Enrotha. Videorozhodčí následně platnost zásahu rychle potvrdil – 0:1! Asistence: Sergej Mozjakin, Viktor Antipin.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 27. Kitarov (Kovyršin, Kogaljov), 27. Prince (Gotovec), 60. A. Kosticyn (Paré, Prince) – 26. Kozun (Mozjakin, Antipin), 34. Kozun (O'Dell)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (Osipkov) – Děrjabin (A), Gragnani, Elliott, Znacharenko, Jevenko, Gotovec (C), Ďukov – Paré, A. Kosticyn, Prince – Pulkkinen, Martynov, Shore – Děmkov (A), An. Stěpanov, Pavlovič – Kitarov, Kovyršin, Pavlenko – Kogaljov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (S. Galimov) – Antipin (A), J. Birjukov, J. Jakovlev, Vereščagin, Dronov, Běreglazov – Kozun, O'Dell, Rasmussen – Mozjakin (C), Paršin, Loktionov – Několenko, Ljubimov, N. Kuljomin (A) – Dorofejev, Korobkin, Avramenko – Galuzin.

    Rozhodčí: Kuljov, Fatejev – Antonov, Strelcov.
    bahis siteleri