Slovensko – Česko 1:2 (po pr.)
po prodl.
Slovensko
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Česko
Pondělí 16.09.2019, 17:00 • Zimní stadion Skalica • Reprezentace do 17 let
Partner:
    62:32 BRABENEC - 1:2
     
    62:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nevyužitá přesilovka nás nakonec nemrzí, Češi totiž skórují o půl minuty později a vítězí! Dvojice slovenských zadáků v kontrolované situaci nezachytila rychlost JAKUBA BRABENCE, který se kolem pravého beka prohnal parádně, a když chtěl Marinov zbytečně natáhnout hokejku, brněnský šikula toho využil a puk mu poslal pod nohama do sítě – 1:2! Asistence: Stanislav Svozil.
    55:56 JIŘÍČEK - 1:1
     
    55:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góól! Čeští mladíci to nezabalili, konečně dnes skórují a vyrovnávají! Jan Půček bojoval ve středním pásmu o kotouč, který vytěžil Marek Brada. Tomu si po pravé straně výtečně najel obránce DAVID JIŘÍČEK a jakmile dostal pas do vyložené pozice, Marinovovi nedal prudkou střelou nárok – 1:1! Asistence: Marek Brada, Jan Půček.
    27:39 KUPČO - 1:0
     
    27:39
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Riskantní vystoupení českému obránci nevyšlo, na útočné modré čáře o kotouč přišel a Slováci ujeli do přečíslení dva na jednoho. ĽUBOMÍR KUPČO ho zakončoval přihrávkou, ale od české hokejky se k němu puk šťastně vrátil a slovenský forvard ho neměl problém zamést do odkryté klece. Domácí se ujímají vedení – 1:0! Asistence: Jakub Demek.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 28. Kupčo (Demek) – 56. Jiříček (Brada, Půček), 63. Brabenec (Svozil)


    Slovensko: Marinov (Eliaš) – Rajzík, Groch, M. Mešár, Kapičák, Kliment, Kocúr, Cagáň, Socha – Kupčo, Demek, Malík – Ožvald, Babeliak, Rajčan – Šotek, Šramaty, Horváth – F. Mešár, Štetka, Cagáň. Trenér: Ján Lipansky.
    Česko: Šatný (Hamrla) – Jiříček, Svozil, Špaček, Ticháček, Machů, Šindelek, Jasečko, D. Moravec – Sedláček, Altrichter, Brabenec – Marcel, Soukup, Frömel – Pajer, Slavík, Budina – Brada, Kučera, Půček. Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Müllner – J. Konc ml., Jedlička.
    bahis siteleri