Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 1:3 (kon.) | Nová Paka – Děčín 1:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Řisuty 11:0 (kon.)
Jablonec n/N – Trutnov 3:0 (kon.) | SHK Hodonín – Žďár n/S 4:3 (po pr.) | Nový Jičín – Šumperk 1:4 (kon.)
Kopřivnice – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | Příbram – China Golden Dragon 11:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.)
konec
HC Baník Příbram
11:1 (3:1, 5:0, 3:0)
China Golden Dragon
Středa 18.09.2019, 18:30 • Zimní stadion Příbram, Příbram • 2. liga skupina Střed (ČR) • 39. kolo
Partner:
     
    58:03
    Příbram právě vstřelila branku!
    JAN TLAČIL si zopakoval samostatný nájezd a z trestného střílení zavěsil puk k pravé tyči brány!
     
    50:14
    Příbram právě vstřelila branku!
    JAROSLAV RITTIG zkontroloval postavení brankáře a výstavní střelou zápěstím z vrcholu pravého kruhu zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Exhibice na stadionu v Příbrami pokračuje. Asistence: Jaroslav Chlouba.
     
    40:31
    Příbram právě vstřelila branku!
    Petr Šinágl dokázal udržet útočnou modrou čáru a na pravém křídle po jeho přihrávce skóroval z ostrého úhlu pod víko MIROSLAV ROHLÍK! 9:1 pro domácí. Asistence: Petr Šinágl.
     
    38:35
    Příbram právě vstřelila branku!
    LADISLAV GENGEL se nyní řítil sám na bránu, nádherným způsobem přehodil hůl brankáře, který se mu snažil puk vypíchnout, a vzápětí bekhendem skóroval do prázdné sítě! Nádherná akce! Asistence: Petr Josefus a Miroslav Rohlík.
     
    32:28
    Příbram právě vstřelila branku!
    LADISLAV GENGEL byl před bránou úplně sám a na první pokus se bekhendem neprosadil, na druhý už byl ale úspěšný a skóroval do prázdné sítě! Asistence: Petr Josefus a Miroslav Rohlík.
     
    31:18
    Příbram právě vstřelila branku!
    JAKUB KÁNÍK si najel mezi kruhy na nádhernou přihrávku Ondřeje Pejsara z levého křídla a výstavní střelou vymetl pravý horní roh brány! Je to 6:1! Asistence: Ondřej Pejsar a Jan Tlačil.
     
    30:10
    Příbram právě vstřelila branku!
    Před bránou hostí vznikl obrovský zmatek a z prostoru mezi kruhy se prosadil ONDŘEJ PANNA! Asistence: Petr Josefus a Jaroslav Chlouba.
     
    25:03
    Příbram právě vstřelila branku!
    PETR SVOBODA zvedl hlavu a nádhernou střelou od modré čáry vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Asistence: Jan Grubner a Ondřej Pejsar.
     
    11:28
    Příbram právě vstřelila branku!
    JAN TLAČIL poslal puk z blízkosti mezi betony hostujícího brankáře a Příbram opět vede o dva góly! Tentokrát 3:1. Asistence: Daniel Kolouch.
     
    08:56
    China Golden Dragon právě vstřelili branku!
    MICHAL KUČERA si najel před bránu na krásnou přihrávku z levého kruhu a z blízkosti vymetl horní roh brány! Asistence: Pavel Husarik.
     
    08:02
    Příbram právě vstřelila branku!
    PETR JOSEFUS před bránou tečoval střelu Jana Jindry z pravého kruhu a puk zamířil mezi betony brankáře do sítě! Příbram využila přesilovku. Asistence: Josef Saňa a Jan Jindra.
     
    04:53
    Příbram právě vstřelila branku!
    Příbram předvedla nádhernou kombinační akci a z blízkosti se prosadil ONDŘEJ PANNA! Domácí vedou 1:0. Asistence: Petr Josefus a Josef Saňa.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Panna (Josefus, Saňa), 9. Josefus (Saňa, Jindra), 12. Tlačil (Kolouch), 26. Svoboda (Grubner, Pejsar), 31. Panna (Josefus, Chlouba), 32. Káník (Pejsar, Tlačil), 33. Gengel (Josefus, Rohlík), 39. Gengel (Josefus, Rohlík), 41. Rohlík (Šinágl), 51. Rittig (Chlouba), 59. Tlačil (TS) – 9. M. Kučera (Husarik)


    HC Baník Příbram: Mičán (Čech) – Grubner, Mašek, Saňa, Holý, Seemann, Rittig, Straka – Tlačil, Rohlík, Panna, Káník, Josefus (A), Hlaváček, Gengel (C), Kolouch, Šinágl, Pejsar (A), Chlouba, Svoboda, Jindra. Hlavní trenér: Jan Tlačil.
    China Golden Dragon: Xia (H. Wang) – Han, Chang, Y. Wang, Si, Yao, X. Wang, J. Kučera – Zheng, M. Kučera, Zhang (C), Li, Xiang, Guo, Husarik (A), H. Li, Hou (A), Yan, Ma. Hlavní trenér: Jiří Šejba.

    Rozhodčí: Michal Jílek. Čaroví: Stanislav Hnát, Sebastien Hradil

    Diváci: 274
    thejrc.org