Nové Zámky – Trenčín 2:4 (kon.) | Poprad – Nitra 5:0 (kon.) | Detva – Michalovce 0:4 (kon.)
Košice – Zvolen 4:2 (kon.) | Miskolc – Lipt. Mikuláš 3:0 (kon.) | HC Slovan – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HK Nitra
sk Neděle 22.09.2019, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:11
    Poprad dal gól!
    Kamzíci si dnes tento zápas rozhodne užívajú a pridávajú piaty gól. SAMUEL TAKÁČ prekorčuľoval po ľavom krídle, vystrelil spoza hráča a jeho strela prepadla cez Šimbochovu lapačku do brány.
    Asistencia: Marek Zagrapan.
     
    27:36
    Poprad dal gól!
    Žeby sme sledovali dnešnú popradskú demontáž Nitry? Šimboch prvú strelu Leclerca vyraziť dokázal, na dorážku SAMUELA TAKÁČA z tesnej blízkosti však už nesiahol.
    Bez asistencie.
     
    23:49
    Poprad dal gól!
    Poprad vedie rozdielom triedy a bolo to naozaj zaujímavé. GUILLAUME LECLERC sa chopil situácie po tom, čo naskočil na ľad z trestnej lavice. Prebral si puk na útočnej modrej, šiel sám na Hanuljaka a blafákom na bekhend ho prekonal.
    Asistencia: Ján Ťavoda.
     
    17:58
    Poprad dal gól!
    Podtatranci zvyšujú svoje vedenie. Napokon nevadilo, že Svitana spadol medzi kruhmi, keďže tam prikorčuľoval PETER BJALONČÍK. Prebral puk, rutinérsky sa zbavil Hanuljaka a bekhendom zasúval do prázdnej brány.
    Asistencie: Patrik Svitana, Aleksander Magovac.
     
    00:27
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú rýchlo do vedenia. Hostia sa viac zaujímali o iných hráčov a výrazne zabudli na JOONU ERVINGA, ktorý po ľavom kruhu prenikol, natlačil sa pred bránku a bekhendom pomedzi betóny prekonal Hanuljaka.
    Asistencia: Marek Zagrapan.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 1. Erving (Zagrapan), 18. Bjalončík (P. Svitana, Magovac), 24. Leclerc (Ťavoda), 28. Takáč, 55. Takáč (Zagrapan)


    HK Poprad: Vošvrda (Halo) – Kozák, Ťavoda, Erving, Kramár, Ulrych, Magovac, Fabian (C) – Karterud, Bjalončík, P. Svitana (A) – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Štrauch, Mlynarovič (A), Kundrik – Matúš Paločko, Matej Paločko, R. Svitana
    HK Nitra: Hanuljak (24. Šimboch) – Mezei (C), Rais, Pupák (A), Olsen, Sloboda, Versteeg, Nemec, Pätoprstý – Lušňák, Kollár, Rác – Scheidl, Kerbashian, Šimun – Csányi, Fetkovič, Fominych – Čaládi (A), Minárik, Hrušík

    Rozhodčí: Lokšík, Juhász – Bogdaň, Kis-Király

    Diváci: 1 264
    bahis siteleri