Sparta – Olympik Mělník 9:2 (kon.) | Ž. Vlci Brno – Gamaspol Jeseník 3:4 (kon.)
konec
Sparta Praha
9:2 (6:1)
SK Olympik Mělník
Pondělí 30.09.2019, 20:30 • Arena Sparta, Praha • Pohár Svazu futsalu ČR • Osmifinále
     
    37:53
    Mělník právě vstřelil branku!
    A máme tu rychlou odpověď hostujících hráčů! Dominik Zdržálek našel parádní přihrávkou kapitána Mělníku JIŘÍHO VOKOUNA, který nekompromisně zakončil míč za záda zkušeného Libora Gerčáka. Asistence: Dominik Zdržálek.
     
    37:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu devátou sparťanskou branku. LUKÁŠ KŘIVÁNEK si povodil jednoho z obránců a následně kličkou do strany za sebou nechal i hostujícího gólmana Martina Mareše. Nakonec mu už stačilo jen doklepnout míč do poloprázdné mělnické branky. Asistence: Wilde.
     
    34:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jiří Vokoun poměrně nešťastně navázal na minulé vzájemné střetnutí se Spartou a skluzem po přihrávce Azema Brahimiho na pravé křídlo srazil míč za záda vlastního gólmana!
     
    23:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla fotbalová paráda! MLADEN KOCIČ si zaseknutím míče posadil hostujícího brankáře Martina Mareše i jednoho z obránců na zem. Poté mu už zbývalo jen doklepnout míč do prázdné středočeské branky. Bez asistence.
     
    19:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Mělník nezvládl závěr prvního poločasu! Mladen Kocič dobrou přihrávkou na pravé křídlo našel volného WILDEHO, který střelou k tyči dává svou druhou branku během závěrečné minuty. Asistence: Mladen Kocič.
     
    19:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tihomir Novak parádní přihrávkou našel u zadní levé tyče úplně volného Brazilce WILDEHO, který parádní trefou z první k levé tyči překonal hostujícího gólmana Martina Mareše. Asistence: Tihomir Novak.
     
    14:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádní ryze slovenská akce! Kapitán domácích parádní přihrávkou našel svého krajana GABRIELA RICKA. Ten v nadějné střelecké pozici nezaváhal a dobrou přízemní trefou skóroval. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    07:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní akce! Wilde si zpracoval dalekonosný pas k levě lajně a parádní přihrávkou do běhu našel sparťanského kapitána Tomáše Drahovského. Ten tváří v tvář Martinu Marešovi poslal mělnickému gólmanovi míč mezi nohama a skóroval. Asistence: Wilde.
     
    04:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta se opět dostává do vedení! Tomáš Drahovský od pomyslného rohového praporku našel na hranici házenkářského vápna volného AMADEA, který parádní přízemní trefou k levé tyči skóroval. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    03:09
    Mělník právě vstřelil branku!
    Sparťanům jednobrankové vedení dlouho nevydrželo! Dominik Zdržálek parádní přihrávkou pod sebe našel volného VIKTORA ŽAMPA, který střelou k tyči srovnal stav dnešního utkání. Libor Gerčák se po jeho trefě jen marně natahoval. Asistence: Dominik Zdržálek.
     
    02:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Wilde od levé lajny našel parádní přihrávkou uprostřed hřiště volného KRISTIJANA GRBEŠU. Chorvatský střelec chladnokrevně zakončením z pravé tyči po zemi skóroval.

    Libor Kokoška

    Branky: 3. Grbeša, 5. Amadeu (Drahovský), 8. Drahovský (Wilde), 15. Rick (Drahovský), 20. Wilde (Novak), 20. Wide (Kocič), 24. Kocič, 35. Vokoun (vla.), 38. Křivánek (Wilde) – 4. Žampa (Zdržálek), 38. Vokoun (Zdržálek)

    Karty:   19. Gabčo (MEL), 39. Nečas (MEL)


    Sparta Praha: Gerčák (Vahala, 39. Plecitý) – Rick, Kocič, Brahimi, Amadue, Novak, Wilde, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Seidler, Grbeša
    SK Olympik Mělník: Mareš (Rusak) – Lehner, Zdržálek, Moravec, Vokoun (C), Gabčo, Šuba, Žampa, Nečas, Šup, Šutr

    Rozhodčí: Filip Nešněra, David Lafek
    bahis siteleri