Sparta – Olympik Mělník 9:2 (kon.) | Ž. Vlci Brno – Gamaspol Jeseník 3:4 (kon.)
konec
Sparta Praha
9:2 (6:1)
SK Olympik Mělník
Pondělí 30.09.2019, 20:30 • Arena Sparta, Praha • Pohár Svazu futsalu ČR • Osmifinále
     
    39:49
    Martin Hora razantní střelou trefuje pravou tyč mělnické branky! Míč se odrazil přes celé hřiště až na sparťanskou polovinu, víc toho v dnešním zápase už neuvidíme!
     
    39:49
    Jiří Vokoun zezadu zfauloval Kristijana Grbešu. Tohle je šestý akumulovaný faul, Sparta tak bude zahrávat desetimetrový kop!
     
    39:00
    Na závěr zápasu se do branky ještě postaví Pavel Plecitý.
     
    38:15
    Lukáš Nečas (Mělník) zezadu stáhl k zemi jednoho ze zakončujících sparťanů, za což obdržel od rozhodčích žlutou kartu. Pátý akumulovaný faul pro Mělník, Sparta navíc bude zahrávat zajímavě vypadající přímý kop takřka z hranice desetimetrového kopu.
     
    37:53
    Mělník právě vstřelil branku!
    A máme tu rychlou odpověď hostujících hráčů! Dominik Zdržálek našel parádní přihrávkou kapitána Mělníku JIŘÍHO VOKOUNA, který nekompromisně zakončil míč za záda zkušeného Libora Gerčáka. Asistence: Dominik Zdržálek.
     
    37:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu devátou sparťanskou branku. LUKÁŠ KŘIVÁNEK si povodil jednoho z obránců a následně kličkou do strany za sebou nechal i hostujícího gólmana Martina Mareše. Nakonec mu už stačilo jen doklepnout míč do poloprázdné mělnické branky. Asistence: Wilde.
     
    34:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jiří Vokoun poměrně nešťastně navázal na minulé vzájemné střetnutí se Spartou a skluzem po přihrávce Azema Brahimiho na pravé křídlo srazil míč za záda vlastního gólmana!
     
    23:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla fotbalová paráda! MLADEN KOCIČ si zaseknutím míče posadil hostujícího brankáře Martina Mareše i jednoho z obránců na zem. Poté mu už zbývalo jen doklepnout míč do prázdné středočeské branky. Bez asistence.
     
    19:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Mělník nezvládl závěr prvního poločasu! Mladen Kocič dobrou přihrávkou na pravé křídlo našel volného WILDEHO, který střelou k tyči dává svou druhou branku během závěrečné minuty. Asistence: Mladen Kocič.
     
    19:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tihomir Novak parádní přihrávkou našel u zadní levé tyče úplně volného Brazilce WILDEHO, který parádní trefou z první k levé tyči překonal hostujícího gólmana Martina Mareše. Asistence: Tihomir Novak.
     
    18:16
    Josef Gabčo (Mělník) za své výroky proti jednomu z rozhodčích obdržel žlutou kartu. Na hřišti to začíná vřít emocemi
     
    15:30
    A máme tu pátý akumulovaný faul hostujících hráčů. Uvidíme v prvním poločase ještě penaltu?
     
    14:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádní ryze slovenská akce! Kapitán domácích parádní přihrávkou našel svého krajana GABRIELA RICKA. Ten v nadějné střelecké pozici nezaváhal a dobrou přízemní trefou skóroval. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    12:06
    Parádní kombinace v podání Mělníku. Dominik Zdržálek našel u pravé lajny Viktora Žampu, ten míč rychle poslal na levou tyč na volného Pavla Šuba. Středočeský střelec ve stoprocentní pozici, kdy mu stačilo pouze doklepnout míč za záda přesouvajícího se gólmana, nakonec pouze promáchl.
     
    07:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní akce! Wilde si zpracoval dalekonosný pas k levě lajně a parádní přihrávkou do běhu našel sparťanského kapitána Tomáše Drahovského. Ten tváří v tvář Martinu Marešovi poslal mělnickému gólmanovi míč mezi nohama a skóroval. Asistence: Wilde.
     
    04:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta se opět dostává do vedení! Tomáš Drahovský od pomyslného rohového praporku našel na hranici házenkářského vápna volného AMADEA, který parádní přízemní trefou k levé tyči skóroval. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    03:09
    Mělník právě vstřelil branku!
    Sparťanům jednobrankové vedení dlouho nevydrželo! Dominik Zdržálek parádní přihrávkou pod sebe našel volného VIKTORA ŽAMPA, který střelou k tyči srovnal stav dnešního utkání. Libor Gerčák se po jeho trefě jen marně natahoval. Asistence: Dominik Zdržálek.
     
    02:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Wilde od levé lajny našel parádní přihrávkou uprostřed hřiště volného KRISTIJANA GRBEŠU. Chorvatský střelec chladnokrevně zakončením z pravé tyči po zemi skóroval.

    Libor Kokoška

    Branky: 3. Grbeša, 5. Amadeu (Drahovský), 8. Drahovský (Wilde), 15. Rick (Drahovský), 20. Wilde (Novak), 20. Wide (Kocič), 24. Kocič, 35. Vokoun (vla.), 38. Křivánek (Wilde) – 4. Žampa (Zdržálek), 38. Vokoun (Zdržálek)

    Karty:   19. Gabčo (MEL), 39. Nečas (MEL)


    Sparta Praha: Gerčák (Vahala, 39. Plecitý) – Rick, Kocič, Brahimi, Amadue, Novak, Wilde, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Seidler, Grbeša
    SK Olympik Mělník: Mareš (Rusak) – Lehner, Zdržálek, Moravec, Vokoun (C), Gabčo, Šuba, Žampa, Nečas, Šup, Šutr

    Rozhodčí: Filip Nešněra, David Lafek
    bahis siteleri