Kobra – Kladno 4:5 (kon.) | Vítkovice – Třinec 10:2 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
HC Vítkovice Ridera
10:2 (5:0, 3:1, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Středa 02.10.2019, 17:00 • Ostravar aréna • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    50:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Smolka našel před bránou dobře postaveného DOMINIKA PETRA, od kterého se kotouč odrazil do brány. Asistence: René Smolka, Martin Ryšavý.
     
    48:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Halouzka vyrazil kotouč přímo na hokejku DOMINIKA PETRA, který se z pravého kruhu trefil do brány. Asistence: René Smolka, Martin Ryšavý.
     
    42:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    S pokusem MICHALA RAMIKA z levé strany si domácí gólman nedokázal poradit. Asistence: Petr Przybyla.
     
    39:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JOSEF KREJSA vyslal ostrou střelu z mezikruží, s tou si hostující gólman nedokázal poradit a puk opět projel mezi jeho betony. Asistence: Alex Kotásek.
     
    35:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MATYÁŠ MELOVSKÝ si krásně objel třineckou obranu a zakončil mezi Klimkovy betony. Asistence: Jan Schauer, Filip Holaník.
     
    32:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Snaha se domácím vyplatila. A zásluhou MARTINA RYŠAVÉHO, který se trefil za záda Halouzky, vedou Vítkovice o pět gólů. Asistence: Dominik Petr.
     
    23:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    SERVÁC PETROVSKÝ dokázal dostat z levé strany puk za záda Müncha. Asistence: Matěj Kozlík, Tadeáš Hlávka.
     
    18:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hned po vhazování se domácím podařilo dostat do útočného pásma. JAN SCHAUER, který dostal přihrávku od Holaníka, vystřelil. Klimek si se střelou mezi betony nedokázal poradit. Asistence: Filip Holaník, Matyáš Melovský.
     
    15:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ALEX KOTÁSEK z pravého kruhu vystřelil, Klimek sice jeho střelu vyrazil, ale puk se opět dostal k vítkovickému hráči, který našel malou mezírku mezi tyčkou a Klimkovým ramenem. Asistence: Josef Krejsa.
     
    12:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MARTIN RYŠAVÝ si krásně nabruslil před bránu, kde byl úplně sám a puk poslal mezi betony Klimka. Asistence: Matěj Přibyl.
     
    01:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Do dvougólového vedení posílá Vítkovice MATYÁŠ MELOVSKÝ, který se trefuje z levého kruhu. Asistence: Filip Řepa, Jan Schauer.
     
    00:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla rychlost! Domácí se hned z první útočné akce dostávají do vedení. Krejsa se dostal s pukem do útočného pásma a přihrál ALEXI KOTÁSKOVI před bránu, ten vypálil, už to vypadalo, že Klimek puk vyrazil, ale opak byl pravdou a puk proletěl nad ramenem Klimka do brány. Asistence: Josef Krejsa.
    Marken.cz

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 1. Kotásek (Krejsa), 2. Melovský (Řepa, Schauer), 13. Ryšavý (Přibyl), 16. Kotásek (Krejsa), 19. Schauer (Holaník, Melovský), 33. Ryšavý (Petr), 36. Melovský (Schauer, Holaník), 40. Krejsa (Kotásek), 49. Petr (Smolka, Ryšavý), 51. Petr (Smolka, Ryšavý) – 24. Petrovský (Kozlík, Hlávka), 43. Ramik (Przybyla)


    HC Vítkovice Ridera: Münch (Bartošák) – Bystroň (A), Smolka, Bialy, Machů, Puchala, Řepa, Vřeský – Holaník (A), Kotásek, Přibyl, Krejsa (C), Petr, Rajčan, Schauer, Melovský, Ryšavý
    HC Oceláři Třinec: Klimek (21. Halouzka) – Mošnička, Hykl, Cienciala, Andrle, Pospíšil, Bujak, Hrůzek (A) – Šutý, Šotkovský, Petrovský (C), Jánoš, Tomiczek, Przybyla (A), Wawrzkiewicz, Ramik, Hlávka, Kozlík, Procházka

    Rozhodčí: M. Novák – M. Vengřín, O. Veselý

    Diváci: 156
    bahis siteleri