Mostečtí Lvi – Dvůr Králové n. L. 10:1 (kon.) | Jablonec n/N – Bílina 3:4 (1:2 po s.n.) | Trutnov – Vrchlabí 2:1 (kon.)
Řisuty – Děčín 6:8 (kon.) | SHK Hodonín – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 10:1 (kon.)
Šumperk – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 3:5 (kon.) | David Servis – Tábor 1:4 (kon.)
Kolín – Písek 3:2 (kon.) | Příbram – Kobra 7:2 (kon.)
konec
HC Řisuty
6:8 (3:1, 0:2, 3:5)
HC Děčín
Středa 02.10.2019, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Sever (ČR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Děčín právě vstřelil branku!
    O osudu dnešního utkání je nejspíše rozhodnuto! MICHAL OLIVERIUS si převzal kotouč ve středním pásmu a v klidu ho poslal do odkryté branky! Asistence: Tomáš Faigl a Štěpán Kuchynka.
     
    55:52
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jdou znovu do vedení! Zdeněk Petráš nejprve vystřelit nedokázal, puk ale zůstal ležet před odkrytou brankou Řisut, odkud ho do prázdné klece dorazil PAVEL ZAJAN! Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    49:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    Bláznivá poslední třetina pokračuje, je znovu srovnáno! Michal Oliverius vybojoval kotouč za brankou a poslal ho mezi kruhy na volného FILIPA INEMANA a ten dává šestý gól Děčína! Asistence: Michal Oliverius a Tomáš Faigl.
     
    47:40
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A další gól v menším počtu hráčů! Roman Formánek vybojoval kotouč ve středním pásmu a posunul ho na VINCENTA KESZIHO. Ten si počkal na pohyb brankáře a poslal puk mezi betony, 6:5! Asistence: Roman Formánek.
     
    43:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Třetí gól v oslabení v této části hry! Tentokrát DANIEL VOLRÁB využil zaváhání dvojice Zderadička – Bernáth a tváří v tvář proti Novotnému se nemýlil! Asistence: Radek Fojt.
     
    41:54
    Děčín právě vstřelil branku!
    ZDENĚK PETRÁŠ bleskově znovu srovnává! Z téměř nulového úhlu vystřelil a překvapil tak domácího brankáře! Asistence: Jakub Loukota a Vojtěch Tůma.
     
    41:41
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné, Buldoci se v tom samém oslabení prosazují podruhé! Tentokrát to byl DAVID VYSKOČIL, který se dostal ke kotouči ve své třetině a ujížděl sám na gólmana. Zakončil přesně k tyči a Řisuty vedou o dvě branky!
     
    40:30
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci se v oslabení dostávají zpět do vedení! DAVID HOLUB obral obránce u své modré čáry o kotouč a jel sám na gólmana. První pokus mu sice nevyšel, stihl ale ještě střelu dorazit a překonal Lavingera! Asistence: Luboš Novotný.
     
    36:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Vyraženou střelu z dálky dorazil do sítě TOMÁŠ FAIGL! Asistence: Jan Kaltenböck a Michal Oliverius.
     
    26:23
    Děčín právě vstřelil branku!
    Už je to jen o jednu branku! Navození Zicha od modré čáry tečoval za záda brankáře FILIP INEMAN! Asistence: Patrik Zicho a Daniel Volráb.
     
    16:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Zdeněk Petráš to udělal parádně, když si pokryl puk hned proti několika protihráčům. Poté ho posunul na ONDŘEJE SÝKORU a ten našel mezeru mezi betony Novotného! Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    04:43
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelný start domácích! Hosté se snažili o rychlou odpověď, místo toho ale šel do samostatného nájezdu DOMINIK DANOV! Ten udělal brankáři kličku a zasunul k levé tyči! Asistence: Petr Patyk.
     
    04:12
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldokům se dlouho nevedlo dostat se do útočného pásma, to ale poté zlomil VINCENT KESZI! Ten si vyměnil puk se spoluhráčem a střelou nad rameno Lukáše Lavingera navyšuje vedení svého týmu! Asistence: Adam Novák.
     
    01:07
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí vedou! David Vyskočil vystihl rozehrávku Medvědů a útočit tak mohly Řisuty. Keszi poté našel ROMANA FORMÁNKA, který z nápřahu trefuje mezeru mezi betony Lavingera! Asistence: Vincent Keszi a David Vyskočil.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 2. Formánek (Keszi, Vyskočil), 5. Keszi (Novák A.), 5. Danov (Patyk), 41. Holub (Novotný), 42. Vyskočil, 48. Keszi (Formánek) – 17. Sýkora (Petráš), 27. Ineman (Zicho, Volráb), 37. Faigl (Kaltenböck, Oliverius), 42. Petráš (Loukota, Tůma), 44. Volráb (Fojt), 50. Ineman (Oliverius, Faigl), 56. Zajan (Petráš), 60. Oliverius (Faigl, Kuchynka)


    HC Řisuty: Novotný (Jiroušek) – Vencovský, Potěchin (C), Zderadička, Novák A., Novák F., Bernáth, Kolářík, Rudovský – Holub, Řepka, Fortelka (A) – Keszi, Vyskočil, Formánek – Danov, Patyk, Krpata – Okegawa, Rendla, Náprstek.
    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Loukota, Tenkrát, Kaltenböck, Mareš, Zicho, Tůma – Ineman, Faigl, Sýkora, Arnold, Chovanec, Oliverius (C), Zajan (A), Petráš, Kuchynka, Fojt, Volráb (A), Damašek.

    Rozhodčí: Šmika – Horažďovský, Teršíp
    bahis siteleri