Mostečtí Lvi – Dvůr Králové n. L. 10:1 (kon.) | Jablonec n/N – Bílina 3:4 (1:2 po s.n.) | Trutnov – Vrchlabí 2:1 (kon.)
Řisuty – Děčín 6:8 (kon.) | SHK Hodonín – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 10:1 (kon.)
Šumperk – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 3:5 (kon.) | David Servis – Tábor 1:4 (kon.)
Kolín – Písek 3:2 (kon.) | Příbram – Kobra 7:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 02.10.2019, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • 2. liga skupina Východ • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice využívá dvojnásobnou přesilovou hru a snižuje stav utkání na 5:2. Adam Kofroň přihrál kotouč FILIPU KRZAKOVI, ten pak svou střelou dokázal dostat kotouč za záda Michala Waneckiho. Asistence: Adam Kofroň, Dominik Suchý.
     
    54:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Tomáš Drtil poslal svou přihrávkou TOMÁŠE SEDLÁKA do samostatného úniku, ten nic nevymýšlel a tvrdou střelou do pravého horního růžku prostřelil Petra Hromadu. Asistence: Tomáš Drtil, Daniel Spratek.
     
    49:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá svou třetí přesilovou hru v zápase. Tomáš Sedlák nabil kotouč MARKU HALODOVI, ten pak svou tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Sedlák, Daniel Vachutka.
     
    28:53
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá dvojnásobnou přesilovou hru a ujímá se vedení 3:1. Vojtěch Krejčiřík nabil kotouč TOMÁŠI DRTILOVI, ten svou střelou nejenže prostřelil Petra Hromadu, ale dokázal při ni zlomit i svou hůl. Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Marek Haloda.
     
    24:42
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Kopřivnici, Šumperk totiž během chvilky otáčí vývoj zápasu na svou stranu. Odražený kotouč se dostal na hůl TOMÁŠE SEDLÁKA, který ho jen nahodil zpět na branku, k jeho štěstí pak měl ale Hromada zakrytý výhled a kotouč mu projel pod jeho betony. Sám Sedlák ani nemohl uvěřit že se kotouč dostal až za brankovou čáru. Asistence: Daniel Spratek.
     
    22:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá přesilovou hru a vyrovnává stav utkání na 1:1. Střelu Tomáše Sedláka vyrazil Petr Hromada přímo na hůl DOMINIKA POKORNÉHO, kterému poté nedělalo problém dostat kotouč do branky. Asistence: Tomáš Sedlák, Marek Haloda.
     
    15:56
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Zaváhání domácí obrany dokázal využít MIROSLAV MAREK, který svou střelu z levého kruhu umisťuje přesně do pravého horního růžku Waneckiho branky. Hosté se tak ujímají vedení 1:0. Bez asistence.

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 23. Pokorný (Sedlák, Haloda M.), 25. Sedlák (Spratek), 29. Drtil (Krejčiřík, Haloda M.), 50. Haloda M. (Sedlák, Vachutka), 55. Sedlák (Drtil, Spratek) – 16. Marek, 59. Krzak (Kofroň, Suchý)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Wanecki (Peksa) – Kabelka, Drtil, Chujac, Řezáč, Sedlák, Gewiese – Hroch, Haloda M., Vachutka, Spratek, Urban, Muller, Krejčiřík, Pokorný, Šíp, Antonov, Scheuter
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Štěpánek, Krzak, Imrich, Bail, Krutil, Stříž, Rudl – Gola, Suchý, Marek, Hrubý, Pěnčík, Kofroň, Fojtík, Sluštík, Pargáč, Mach J., Mach M., Ďurač

    Rozhodčí: Šudoma – Kučera, Pospíšil
    bahis siteleri