Carolina – Montreal 4:3 (1:0 po s.n.) | NY Rangers – Winnipeg 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 1:3 (kon.)
Tampa – Florida 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 5:2 (kon.) | Dallas – Boston 1:2 (kon.)
Colorado – Calgary 5:3 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:1 (kon.) | Philadelphia – Chicago 4:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Buffalo Sabres
Pátek 04.10.2019, 01:14 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:16 Rasmus DAHLIN - 1:3
     
    39:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hostující mužstvo se opět rychle dostalo do protiakce a zaslouženě jde do vedení o dva zásahy! Sam Reinhart prohodil puk na najetého RASMUSE DAHLINA, jenž si přehodil puk na forhend a zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Sam Reinhart a Victor Olofsson.
    34:03 Conor SHEARY - 1:2
     
    34:03
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalu se povedlo také využít početní výhodu a znovu odskočilo do vedení! Od modré čáry vystřelil Colin Miller, jehož pokus vyrazil Matt Murray jen před sebe. Na hranici brankovišti neodpálil puk Erik Gudbranson, a tak jej Casey Mittelstadt přihrál pod sebe, kde byl pohotový CONOR SHEARY. Asistence: Casey Mittelstadt a Colin Miller.
    25:50 Jevgenij MALKIN - 1:1
     
    25:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přesilovková trefa ruské hvězdy a je zaslouženě vyrovnáno! JEVGENIJ MALKIN se ocitl v kruhu pro vhazování, odkud skryl střelecký pokus za Rasmuse Ristolainena a trefil místečko u bližší tyče. Asistence: Kris Letang a Sidney Crosby.
    05:23 Conor SHEARY - 0:1
     
    05:23
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tučňákům se nepovedlo vyvézt kotouč z obranného pásma, a tak přišel laciný trest! Casey Mittelstadt získal kotouč, který posunul do kruhu pro vhazování, kde se nacházel CONOR SHEARY. Jeho pokus zapadl kolem vyrážečky Matta Murrayho k zadní tyči. Asistence: Casey Mittelstadt.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 26. Malkin (Letang, Crosby) – 6. Sheary (Mittelstadt), 35. Sheary (Mittelstadt, C. Miller), 40. Dahlin (S. Reinhart, Olofsson)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, J. Schultz, J. Johnson, Gudbranson, M. Pettersson – Hörnqvist, Crosby (C), Guentzel – B. Tanev, Malkin (A), Galchenyuk – Kahun, Bjugstad, McCann – Simon, Blueger, Aston-Reese.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, McCabe (A), C. Miller, Dahlin, Jokiharju, Scandella – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Sobotka, Ma. Johansson (A), Skinner – Sheary, Mittelstadt, Vesey – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Schlenker, Hanson – Miller, Nagy

    Diváci: 18 616
    bahis siteleri