Finsko – Česko 5:3 (kon.)
konec
Finsko
5:3 (3:0, 1:1, 1:2)
Česko
Pátek 04.10.2019, 13:00 • Kuortane • Kuortane Cup (ženy U18)
Partner:
    54:56 Sára ČAJANOVÁ - 5:3
     
    54:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě se nevzdáváme a držíme se naděje na body! Oba týmy dokončovaly střídání, když měla Denisa Habartová puk za vlastní brankou. Z hráčské lavice si napříč středním pásmem najela SÁRA ČAJANOVÁ, klepla si o přihrávku, ta jí přišla ideálně a naše kapitánka uháněla dopředu. Lahtinenovou si roztáhla forhendovou kličkou a pak zakončila mazácky mezi betony – 5:3! Asistence: Denisa Habartová.
    50:20 Kiira YRJÄNENOVÁ - 5:2
     
    50:20
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel v ten nejméně vhodný moment přidávají Finky pátou branku a odskakují nám na bezpečný odstup. Čárová rozhodčí pustila akci Rantalaové navzdory ofsajdu a když situace pokračovala, KIIRA YRJÄNENOVÁ objela s pukem na hokejce celé české pásmo a vystřelila do růžku nad lapačku Hřívové – 5:2. Bez asistence.
    43:09 Tereza MAZANCOVÁ - 4:2
     
    43:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak vidíte, zápas opravdu ještě neskončil! Češky vtrhly do třetí třetiny velmi dobře a dočkaly se druhé branky. Anna Kalová vyslala dopředu po levé straně TEREZU MAZANCOVOU, která vystřelila mezi ruku a tělo brankářky, a ta puk propustila za záda – 4:2! Asistence: Anna Kalová, Sára Čajanová.
    38:50 Viktorie CHLADOVÁ - 4:1
     
    38:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už se česká reprezentace po zlepšeném výkonu prosazuje a konečně maže nulu z brankového konta! Patricie Škorpíková odvedla před brankovištěm velký kus práce a ztížila Lahtinenové zákrok proti střele VIKTORIE CHLADOVÉ. Ta jí tak proklouzla za čáru a Chladová si bere kotouč na památku, protože dala svůj první gól nejen v osmnáctce, ale i v celé reprezentační kariéře – 4:1! Asistence: Adéla Hanzlíková.
    22:33 Oona HAVANAOVÁ - 4:0
     
    22:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Oslabení jako takové český tým ubránil, ale pár sekund po jeho konci bohužel inkasuje počtvrté. Hřívová si nevšimla, že po dorážce z nulového úhlu se jí puk odrazil do brankoviště, kde ho bez potíží zametla OONA HAVANAOVÁ – 4:0. Asistence: Tilli Keränenová, Oona Koukkulaová.
    14:34 Kiira YRJÄNENOVÁ - 3:0
     
    14:34
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A vzápětí přidávají třetí branku, což už je pro nás hodně neveselé. Střelu Laitinenové vyrazila Hřívová před sebe a české hráčky byly hodně pomalé a nedůrazné, takže jim za zády zůstaly dvě soupeřky. Dokonce z druhé strany se tam dostala KIIRA YRJÄNENOVÁ, jež z boku zametla puk do odkryté klece – 3:0. Asistence: Nea Tervonenová, Nelli Laitinenová.
    12:49 Pauliina SALONENOVÁ - 2:0
     
    12:49
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Už je to o dvě branky. Česká sestava se nechala unést hrou u mantinelu a když kotouč vypadl směrem k modré čáře, nikdo k soupeřce včas nepřistoupil. PAULIINA SALONENOVÁ se tak mohla přiblížit k brance a pak přesně vystřelit do růžku nad vyrážečku Hřívové – 2:0. Asistence: Krista Parkkonenová.
    10:04 Tilli KERÄNENOVÁ - 1:0
     
    10:04
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky se pět sekund po vhazování bohužel ujímají vedení, český tým si špatně rozebral hráčky a teď toho lituje. TILLI KERÄNENOVÁ vyškrábla kotouč a z úhlu vystřelila na Hřívovou, která ho vyrazila před sebe. Než ho ale stihla přikrýt, finská útočnice ho dorazila do branky – 1:0. Asistence: Oona Havanaová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Keränenová (Havanaová), 13. Salonenová (Parkkonenová), 15. Yrjänenová (Tervonenová, N. Laitinenová), 23. Havanaová (Keränenová, Koukkulaová), 51. Yrjänenová – 39. Chladová (Hanzlíková), 44. Mazancová (Kalová, Čajanová), 55. Čajanová (Habartová)


    Finsko: Lahtinenová (A. Laitinenová) – N. Laitinenová (C), Rantalaová, Yrjölaová, Timonenová, Suorantaová (A), Parkkonenová, Ahlskogová, Koukkulaová – Sundelinová, Yrjänenová (A), Tervonenová – Teräväinenová, Salonenová, Nuutinenová – Vanhanenová, Vartiainenová, Täksová – Keränenová, Havanaová, Annti-Roiková. Trenérka: Mira Kuismaová.
    Česko: Hřívová (J. Pejšová) – Habartová, Hanzlíková (A), Vaněčková, G. Horáková, Machková, Z. Černá, Mudráková, Chladová – Mazancová, Kalová, Čajanová (C) – Haasová, Škorpíková (A), T. Horáková – A. Trnková, Gruntová, Bartáková – Hrubanová, Eignerová, Nowáková. Trenér: Pavel Zuziak.

    Rozhodčí: Aabergová, Saarimäkiová – Palolaová, Oksanenová (všechny FIN).
    bahis siteleri