Toronto – Columbus 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Vegas 6:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:1 (kon.)
Dallas – Ottawa 2:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
6:2 (1:0, 4:0, 1:2)
Vegas Golden Knights
Úterý 22.10.2019, 01:08 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:38 Michael RAFFL - 6:2
     
    55:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Odpověď na gólový brejk Vegas z 54. minuty je úspěšný brejk MICHAELA RAFFLA, který na útočné modré výborně vypíchl puk bránícímu hráči, dostal se za obranu Vegas a v souboji s brankářem Danskem předvedl výtečnou kličku do bekhendu, čímž brankáře dokonale zaskočil. Zakončoval tak do prázdné branky. Asistence: Chris Stewart.
    53:30 Reilly SMITH - 5:2
     
    53:30
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    REILLY SMITH dostal přihrávku za obranu, vyrazil směrem k Elliottovi a poslal mu puk mezi betony. Brankář domácích dlouho čekal, a nakonec ani nestihl jít do rozkleku. Asistence: Nick Holden.
    43:15 Jonathan MARCHESSAULT - 5:1
     
    43:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovku. Stone z hranice kruhů přihrál na levou stranu brankoviště JONATHANU MARCHESSAULTOVI, který využil z částí odkryté klece. Asistence: Mark Stone, William Karlsson.
    35:19 Oskar LINDBLOM - 5:0
     
    35:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To už zavání debaklem. Domácí vyrazili do přečíslení dvou proti jednomu. OSKAR LINDBLOM napřed přihrál do pravého kruhu, odkud mu Raffl vrátil puk a Dansk byl bez šance. Asistence: Michael Raffl, Travis Sanheim.
    34:24 Matt NISKANEN - 4:0
     
    34:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí využívají druhou přesilovku v utkání. Hra byla výtečně přenesena z pravého do levého kruhu, odkud ránou z první propálil Danska MATT NISKANEN. Asistence: Sean Couturier, Travis Konecny.
    26:56 Michael RAFFL - 3:0
     
    26:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Po pouhých 44 vteřinách Flyers přidávají další gól! Pro Danska došlo k velmi nepříjemné teči střely od levého mantinelu. kterou MICHAEL RAFFL nasměroval k pravé tyči. Asistence: Ivan Provorov, Michail Vorobjov.
    26:12 Kevin HAYES - 2:0
     
    26:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí vsítili druhou branku! KEVIN HAYES dostal přihrávku za brankou, vybruslil si na pravé straně a velmi rychle zakončoval pod přesouvajícího se Danska. Povedlo se mu procpat puk pod jeho beton a usměrnit jej do branky. Asistence: Scott Laughton, Jakub Voráček.
    04:15 Travis KONECNY - 1:0
     
    04:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovku. Rychlý přechod útočné modré, Dansk první střelu zpoza kruhů vyrazil do pravého kruhu, kam si najel TRAVIS KONECNY, jenž doráží puk za záda hostujícího brankáře. Asistence: Oskar Lindblom, Shane Gostisbehere.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 5. Konecny (Lindblom, Gostisbehere), 27. K. Hayes (Laughton, Voráček), 27. M. Raffl (Provorov, M. Vorobjov), 35. Niskanen (Couturier, Konecny), 36. Lindblom (M. Raffl, Sanheim), 56. M. Raffl (Stewart) – 44. Marchessault (Mark Stone, W. Karlsson), 54. R. Smith (Holden)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Provorov, Niskanen, Sanheim, Braun, Hägg, Gostisbehere – J. van Riemsdyk, Giroux, Voráček – Lindblom, Couturier, Konecny – Laughton, K. Hayes, Farabee – M. Raffl, Stewart, M. Vorobjov.
    Vegas Golden Knights: Dansk (M.-A. Fleury) – McNabb, Theodore, Merrill, Holden, Bischoff, Engelland – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Pacioretty, Stastny, Mark Stone – Pirri, Eakin, Glass – Carrier, Nosek, Reaves.

    Rozhodčí: Hanson, Pochmara – Smith, Nagy
    bahis siteleri