Motor ČB – Benátky n/J 5:2 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 4:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
HC Benátky nad Jizerou
Čtvrtek 31.10.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:44:35)
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 24 – 31
    Střely mimo: 20 – 11
    Zblokované: 16 – 8
    Vhazování: 35 – 24
    Trestné minuty: 12 – 14
     
    V dnešním utkání nakonec celkem jasně zvítězil Motor, i když se jeho vedení nerodilo lehce. Ve třetí části však přidal ještě dvě branky, a to zásluhou Romana Přikryla, od jehož zápěstí se kotouč odrazil mezi betony Žajdlíka. U druhou se v samém závěru postaral Matouš Venkrbec, který využil přečíslení dva na jednoho. České Budějovice tak zapisují už devátou výhru v řadě a o tu desátou budou bojovat na ledě pražské Slavie už v sobotu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:06
    Před námi je posledních několik okamžiků v této periodě. Domácí sice hrají oslabení, ale dneska už má tři body jisté. Benátky to ani nezkouší bez brankáře.
     
    57:36
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Matouš Venkrbec – 2 min., podrážení).
    57:16 Matouš VENKRBEC - 5:2
     
    57:16
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor střílí pátou branku v tomto utkání a definitivně rozhoduje o své výhře za tři body! Lukáš Endál vybojoval puk a vyslal spoluhráče do přečíslení. Plášil nakonec vrátil puk na MATOUŠE VENKRBCE, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Karel Plášil a Lukáš Endál.
     
    56:58
    Pavel Pýcha nyní mohl vyjet proti kotouči, ale nejspíše se zalekl soupeře. Středočeši ale o puk přišli.
     
    56:13
    Motor nyní zamkl na chvilku svého soupeře, ale nic moc z toho nevytěžil. Přesto se pomalu ale jistě blíží zápas ke svému konci.
     
    55:25
    Václav Karabáček a Zdeněk Doležal napadli rozehrávku soupeře, který to však dobře vykombinoval. Nakonec přišla střela z první, ale ta zaduněla o mantinel.
     
    54:57
    Benátky nad Jizerou se sice snaží, ale je vidět, že poslední dobou nejsou zrovna v herní pohodě. Přesto vybojovaly vhazování v útočné třetině.
     
    54:22
    René Vydarený je na ledě!
     
    53:45
    Vojtěch Jiruš bojoval nyní na zemi o kotouč a jeho spoluhráči mu nakonec pomohli. Hosté tedy mohou v přesilovce konečně něco vymyslet.
     
    53:08
    Nyní jsou už hosté v útočném pásmu, ale moc dlouho tam tedy nepobyli. Sami se totiž vyhnali velmi nepřesným pasem, který skončil až u jejich gólmana.
     
    52:34
    Velká šance Motoru! Matouš Venkrbec se dostal do samostatného úniku a nenechal se odradit ani hokejkou soupeře. Předvedl kličku do forhendu, ale branku těsně minul!
     
    52:22
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (René Vydarený – 2 min., hákování).
     
    52:01
    Radek Prokeš se snažil napadat rozehru soupeře a ke střele se málem dostal Jan Veselý, ten si nakonec ale v těžké pozici nedokázal zpracovat puk.
     
    50:34
    Lukáš Endál se vydal se svými spoluhráč do rychlé protiakce. Nakonec to vzal na sebe, kdy střílel na zadní tyč, ale Matěj Žajdlík jeho pokus vyrazil.
     
    50:25
    Dnešní utkání sleduje 5465 diváků.
     
    50:12
    Nyní si Jihočeši nerozuměli, a tak se museli vrátit do obranného pásma. Přesto hosté vystřelili na branku a domácí gólman má další zákrok.
     
    49:05
    V posledních minutách se moc nepřerušuje, ani vlastně nevidíme moc zábavnou hru.
     
    48:15
    Michael Drábek si najížděl na křižnou přihrávku, ale naštěstí pro Budějovice ji netrefil vůbec dobře. O pár vteřin později ale už musel Klouček předvést zákrok.
     
    47:48
    Benátky měly spoustu času na rozehrávku, jenže ta se jim stejně nepovedla. Poslaly puk jen na zakázané uvolnění a tak se hra vrací k nim do pásma.
     
    47:00
    Adam Klapka vyslal nebezpečnou střelu na Kloučka. Ten předvedl zajímavý pohyb, ale nakonec zasahovat nemusel, jelikož rána Klapky šla vysoko nad.
     
    46:37
    Na hřišti jsme navíc od incidentu neviděli Niklase Pavla. Ten zamířil po jednom ze zákroků rovnou na ošetřovnu a do hry už dneska nezasáhne.
     
    46:06
    Jiří Průžek si klepal o přihrávku do jízdy, ovšem domácí celek ji stihl zastavit. Poté však odehrál jen na zakázané uvolnění.
     
    45:24
    V akci vidíme osvědčenou pětku z loňské sezóny: Novák – Gilbert – Endál. Ta sice bojovala o puk v útočné třetině hodně statečně, jenže také neúspěšně.
     
    44:47
    Adam Najman se dostal celkem jednoduše až do útočné třetiny. Zkoušel to bekhendem na bližší tyč, jenže tam se zjevila lapačka Milana Kloučka.
    44:12 Roman PŘIKRYL - 4:2
     
    44:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor střílí dnes už čtvrtou branku, i když hodně bolestivě. Karel Plášil vyslal ránu do modré, která trefila ROMANA PŘIKRYLA do zápěstí, odkud se odrazila přesně mezi betony. Asistence: Karel Plášil a Václav Karabáček.
     
    43:18
    Martin Novák vyslal dobrou ránu od modré, kdy mířil na vyrážečku gólmana. Ten to však čekala a vyrazil kotouč až k mantinelu na druhé straně.
     
    42:48
    Hra byla přerušena, i když hvizd nebyl skoro slyšet. Puk se totiž dotkl střídačky hostujícího celku. Vhazování bude tedy po levé ruce Žajdlíka.
     
    42:11
    Matěj Žajdlík dvakrát během krátké chvilky schoval kotouč pod lapačku a nechal přerušit hru. Jihočeši se ale snaží hrát aktivně a přidat další gól.
     
    41:23
    Ondřej Chrtek zůstal po souboji ležet na ledě a nakonec rozhodčí přerušil hru. Vhazování se poté uskutečnilo na obranné modré Motoru, které domácí vyhráli.
     
    41:14
    Ondřej Chrtek se dostal celkem jednoduše ke střele, jenže Milan Klouček měl mezírku mezi betony pohlídanou, načež kotouč i schoval pod lapačku.
     
    40:30
    Benátky vybojovaly kotouč v útočné třetině, ale Milan Klouček nemusel zasahovat. Na druhé straně se prezentoval střelou Martin Novák, ale jeho střela mezi betony byla pozastavena.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 17 – 23
    Střely mimo: 14 – 6
    Zblokované: 13 – 6
    Vhazování: 19 – 16
    Trestné minuty: 8 – 14
     
    Již jsou za námi dvě třetiny dnešního utkání, po kterých vede Motor o jednu branku. Nejprve vstřelil svou čtvrtou branku v Motor domácí Ivan Lytvynov, jenž využil rychlého přečíslení. Poté Jihočeši využili přesilovou hru, takže vedli už o dva góly, když se střelou z první trefil Roman Přikryl. Benátky však po půl minutě zase snížily na rozdíl jednoho gólu. Jiří Průžek vyslal střelu zápěstím, která prosvištěla Kloučkovi mezi betony.

    Další třetina začne přibližně v 19:13.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Benátky mohly ještě srovnat stav utkání! Petr Wiencek byl úplně sám před gólmanem, kam také dostal zpoza branky pas. Milan Klouček ale předvedl parádní zákrok a uchránil svůj tým od inkasované branky.
     
    39:06
    Vít Christov dostal přihrávku do celkem zajímavé střelecké pozice. Domácí útočník ale trefil přesně prostor, kde byl připravený Matěj Žajdlík.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé části!
    38:04 Jiří PRŮŽEK - 3:2
     
    38:04
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Jenže o chvilku později hosté snižují na rozdíl jedené branky! JIŘÍ PRŮŽEK dostal přihrávku na své obranné modré a dostal se až na tu útočnou. Zde vyslal velmi povedenou střelu zápěstím, která prosvištěla Kloučkovi mezi betony. Asistence: Daniel Bukač a Jan Hampl.
    37:32 Roman PŘIKRYL - 3:1
     
    37:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor dnes využívá už druhou přesilovou hru v tomto zápase a vede už o dvě branky! Pavel Pýcha poslal přihrávku na vrcholek kruhu, kde byl ROMAN PŘIKRYL, jenž vymetl pavouky ve vzdálenější šibenici. Opravdu krásná rána. Asistence: Pavel Pýcha a Zdeněk Doležal.
     
    36:58
    Poté navíc domácí vyslali nepřesnou přihrávku na modrou, a tak zaútočili hosté. Milan Klouček má na svém kontě další úspěšný zákrok.
     
    36:32
    Jan Veselý mířil hodně podobně. Po dalším přechodu se dostal do dobré pozice Lukáš Endál, ale jeho rána z první trefila jen hráče před ním.
     
    36:01
    Martin Novák nyní zacílil na svou druhou branku v utkání, ale Jihočeši mají problém vystřelit na branku. Z dobré pozice mířil domácí útoční jen nad branku.
     
    35:43
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Jakub Rychlovský – 2 min., podrážení).
     
    35:43
    Lukáš Endál je na ledě!
     
    35:08
    Tomáš Havlín ale nyní vypálil od modré. Milan Klouček měl však celkem solidní výhled, takže stihl sklapnout své betony naprosto včas.
     
    34:42
    Domácí hokejisté se zatím brání velmi dobře. Posílají jeden kotouč za druhým do středního pásma a Benátky si nemohou utvořit nějaký tlak.
     
    34:00
    Karel Plášil si všiml odraženého kotouč za brankou. Ušetřil pár vteřin, načež ho svižným zápěstím poslal přes celé hřiště.
     
    33:43
    Niklas Pavel dostal při následném souboji hokejkou do zubů a vydal se rovnou na ošetření, kde bude probíhat nejspíše nějaké sešití rtu.
     
    33:43
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Niklas Pavel – 2 min., nedovolené bránění). Trest odpyká Lukáš Endál.
    33:20 Ivan LYTVYNOV - 2:1
     
    33:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Rychle sehraný protiútok a přečíslení, o kterém vidíme branku v síti Benátek! Václav Karabáček poslal kotouč na IVANA LYTVYNOVA, jehož parádní rána z první se zastavila až v síti. Asistence: Václav Karabáček a Radek Prokeš.
     
    32:20
    Tak to bylo pěkné! Pavel Pýcha to vypadalo, že bude střílet, jenže místo toho fantastickým pasem našel na zadní tyči Nováka, od jehož hokejky se puk odrazil těsně vedle!
     
    31:39
    Tomáš Havlín nyní předvedl pěkné gesto! Po souboji s ním totiž zůstal ležet na ledě Doležal, který zaškobrtl a napálil to hlavou do jeho lokte. Hostující obránce si k němu v nepřerušené hře sedl a ptal se, jestli je vše v pořádku.
     
    31:18
    Hosté mohli jít do vedení! Vojtěch Jiruš dostal parádní pas na útočnou modrou a jel sám na gólmana. Milan Klouček ale jeho pokus vytěsnil mimo tři tyče vyrážečkou!
     
    30:43
    Zatím vidíme spíše urputný hokej než nějaké zajímavé šance či kombinace.
     
    30:28
    Obrovská šance domácích neskončila ani zakončením! Radek Prokeš sice čekal, než jeho soupeř projede, jenže jeho přihrávka na volného Gilberta byla nepovedená.
     
    30:06
    Jiří Průžek získal puk v útočném pásmu, ale neměl dobrou pozici. Tak jen bekehndem nahodil puk na Milana Kloučka a vybojoval pro svůj tým vhazování.
     
    29:45
    Radek Duda je na ledě!
     
    29:31
    Zdeněk Doležal si najel do dobré střelecké pozice, i když byl trochu v úhlu. Jeho ránu na zadní tyč, ale gólman hostí ji ramenem vyrazil do rohu hřiště.
     
    28:28
    Jinak to od Motoru zatím není moc povedená přesilová hra. Středočeši už dvakrát vyhodili a Budějovice se nemohou dostat přes útočnou modrou.
     
    27:57
    Martin Novák vyslal dobrou ránu z první, ale Matěj Žajdlík ji betonem vyrazil. Poté pálil i Lukáš Endál, ovšem do jeho rány obětavě klekl soupeř.
     
    27:45
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Radek Duda – 2 min., sekání).
     
    26:41
    Vít Christov je na ledě!
     
    26:05
    Středočeši tam byli nadále, ale Klouček nemusel zasahovat. Poté navíc vyslali hosté nepřesný pas, který skončil až za jejich brankářem.
     
    25:36
    Tomáš Havlín poslal puk hned na vrcholek kruhu, ale střelu jsme stále neviděli. Benátky jsou přesto usazen v pásmu a snaží se kombinovat.
     
    25:02
    Karel Plášil sice trefil ihned po vhazování soupeře na modré, ale ten to nečekal a kotouč se tak dostal až do středního pásma.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Vít Christov – 2 min., napadení).
     
    23:48
    Ivan Lytvynov mohl pálit z první, když před Žajdlíkem bylo celkem rušno. Místo toho ale zvolil kličku, načež jeho rána trefila jen soupeře před ním.
     
    23:23
    Jakub Rychlovský je na ledě!
     
    22:55
    Lukáš Endál se dostal ke svižné střele z vrcholku kruhu. Chvilku si ji tam rovnal, jenže po minul prostor tří tyčí o celkem značný kus.
     
    22:19
    Martin Novák poslal zadovkou přihrávku před branku, kde ale nikdo nebylo. Hostující hráč poté chtěl odpálit puk, ale trefil jen Karabáčka.
     
    21:42
    Roman Přikryl vypálil od modré a Matěj Žajdlík toho moc neviděl, spíše nic. Jiří Šimánek se ještě snažil dorážet na hranici brankoviště, ale nedokázal puk zasunout k tyči!
     
    21:23
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Jakub Rychlovský – 2 min., podrážení).
     
    20:25
    Druhá lajna srdnatě bojuje v útočné třetině. Nakonec ale Benátky ubránily své pásmo a mohou se hnát dopředu. Místo toho ale jen puk nahodily.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 5 – 11
    Střely mimo: 7 – 2
    Zblokované: 10 – 3
    Vhazování: 9 – 7
    Trestné minuty: 14 – 14
     
    Je za námi první třetina, která moc hokejové krásy teda nepobrala. Jihočeši sice byli o něco aktivnějším týmem, přesto jako první inkasovalo. Duda našel před brankou volného Jiřího Průžka, který se z dobré pozice trefil. Motor ale po pěti minutách srovnal, a to v početní výhodě. Střela Endála se odrazila na hokejku Martina Nováka, jenž měl před sebou poloprázdnou branku. Motor měl poté více brankových šancí, ale stav po první periodě je srovnaný.

    Další třetina začne přibližně v 18:19.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:29
    Ondřej Chrtek se ještě půl minuty před koncem třetiny dostal ke střele z vrcholku kruhu. Milan Klouček byl ale připravený a jeho pokus chytil.
     
    18:51
    Jiří Šimánek to zkoušel z ne úplně výhodně pozice, což se také ukázalo. Trefil jen před sebou soupeře, načež se puk dostal do středního pásma.
     
    18:16
    René Vydarený vypálil od modré, kdy toho gólman hostí moc neviděl. Nakonec ale nemusel zasahovat, jelikož střela šla těsně vedle branky.
     
    17:47
    Oba týmy hrají v plném počtu!
     
    16:57
    Martin Novák dostal přihrávku na útočnou modrou a pelášil vstříc gólmanovi. Stihl se k němu ale vrátit jeden z obránců, který mu dobrou šanci překazil hokejkou.
     
    16:14
    Vidíme dnes poprvé v utkání hru ve čtyřech, což možná neuvidíme dnes naposledy. Jen v této třetině už padlo poměrně dost trestů.
     
    15:47
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Radek Duda – 2 min., hrubost).

    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jan Veselý – 2 min., sekání).
     
    15:15
    Nyní jsme viděli dvě rychlé akce na obou stranách. Nejprve pálil Miroslav Holec po přihrávce na střed hřiště, ale ranou z první těsně minul. Následně si připsal úspěšný zákrok i budějovický gólman.
     
    14:34
    Viděli jsme střelu od modré, kterou ještě tečoval jeden z hostí. Klouček ale zasahovat nemusel, jelikož byla velmi nepřesná a šla jen do rohu.
     
    14:10
    Ondřej Buchtela je na ledě!
     
    13:36
    Nyní ale vybojoval alespoň vhazování v útočné třetině poté, co Matěj Žajdlík raději schoval puk pod lapačku. To navíc Jihočeši vyhráli.
     
    13:10
    Benátky se brání podstatně lépe než v prvním případě. Vyhazují jeden puk za druhým za Kloučka a Motor se nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    12:36
    Budějovice se musely vrátit do svého obranného pásma. Karel Plášil nakonec vyslal dělovku od modré, ale tu zastavil první hráč stojící před ním.
     
    12:10
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Ondřej Buchtela – 2 min., podrážení).
     
    11:48
    V Budvar aréně je tedy vyrovnáno a fanoušci by chtěli vidět ještě jednu branku. Budějovice však nejdříve musí získat puk ve své obranné třetině.
    11:09 Martin NOVÁK - 1:1
     
    11:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá početní výhodu a v Budvar aréně máme srovnáno! Lukáš Endál nejspíše pálil, ale jeho střela se odrazila od brusle soupeře přesně na hokejku MARTINA NOVÁKA, před kterým zívala poloprázdní branka, kterou útočník neminul. Asistence: Lukáš Endál a Karel Plášil.
     
    10:40
    Lukáš Endál vyslal dvě celkem nebezpečné střely, ale hostující gólman ani jednou nemusel zasahovat, jelikož obě zaduněly jen o zadní mantinel.
     
    10:26
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Adam Najman – 2 min., hákování).
     
    09:57
    Roman Přikryl je na ledě!
     
    09:32
    Nyní už kombinace přišla a po ní i nebezpečná střela! Adam Najman byl nejspíše tím, kdo pálil z první, načež se proti jeho pokusu fantasticky přemístil Milan Klouček a ránu vyrazil lapačkou.
     
    09:01
    České Budějovice zatím brání své oslabení velmi dobře. Vyhazují jeden kotouč za druhým a Středočeši se nemohou dostat do kombinace v útočném pásmu.
     
    08:30
    Miroslav Holec odvedl dobou práci v útočné třetině, kde získal kotouč na svou hůl. V ten moment se ale na něj sesypala dvojice soupeřů, která ho získala zpět.
     
    07:57
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    07:57
    Na druhé straně se zase musel mít na pozoru Milan Klouček. Přihrávka ale byla zbržděna, takže domácímu gólmanovi stačilo položit lapačkou na kotouč.
     
    07:30
    Radek Prokeš dostal přihrávku od Lytvynova, ale pálil z celkem nulového úhlu. Matěj Žajdlík tuto střelu viděl a v pohodě vyrazil betonem.
    06:52 Jiří PRŮŽEK - 0:1
     
    06:52
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tak to je ledová sprcha, jelikož Benátky snad poprvé vystřelily na branku! Radek Duda udržel puk v souboji u mantinelu a našel volného JIŘÍHO PRŮŽKA, který si ze slotu věděl parádní střelou rady. Asistence: Radek Duda.
     
    05:46
    Jakub Babka se snažil dojet kotouč ještě na útočné modré, ale nepovedlo se mu to. Čárový rozhodčí měl na celou situaci dobrý výhled a ohlásil ofsajd.
     
    05:21
    Zatím se tedy diváci moc nemohou tímto hokejem bavit. Vidíme hodně nepřesností na obou stranách, takže jsme neviděli ještě ani jednu kloudnou akci.
     
    04:57
    Jan Šír je na ledě!
     
    04:20
    Nyní si nerozuměli Václav Karabáček a Lukáš Endál. Budějovická devítka čekala přihrávku na hokejku, ale jeho spoluhráč ji poslal po mantinelu ven z pásma.
     
    03:38
    Miroslav Holec byl tentokrát zablokován, a tak neměl šanci na zpracování přihrávky. První přesilovková formace se tedy raději vydala na střídačku.
     
    03:07
    Secvičená akce v podání Motoru nekončí brankou! Jiří Šimánek našel z první na středu hřiště Miroslava Holce, ale ten nakonec kotouč ani netrefil.
     
    02:57
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Jan Šír – 2 min., podrážení).
     
    02:19
    Václav Karabáček odvedl dobrou práci za brankou, nakonec dostal pas od Radka Prokeše, ale Matěj Žajdlík nenechal u tyčky žádné místečko.
     
    01:34
    Zdeněk Doležal byl v souboji a byla škoda pro domácí, že si nevšiml přihrávky. Kdyby pálil z první na bližší tyč, mohla z toho být branka.
     
    01:08
    David Gilbert si najížděl na přihrávku, ale tu jeden z hostí zastavil. Poté se ale Benátky provinily ofsajdovým postavením, takže je hra přerušena.
     
    00:22
    Utkání už nám odstartovalo. Úvodní buly vyhrály České Budějovice, které dnes nastupují ve žlutých dresech. Benátky mají na sobě modrou barvu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    ČEZ Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Pýcha, Plášil, Vydarený, Babka, Lytvynov, Pavel – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák, R. Přikryl, Z. Doležal – Karabáček, Prokeš, Endál – Šimánek, Gilbert, J. Veselý – Beránek.

    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Hrstka) – Buchtela, Kunst, Bukač, Havlín, Niko, Kovář, Hampl – R. Duda, Šír, Průžek – Rychlovský, Najman, Klapka – Jiruš, Chrtek, Wiencek – Drábek, Šafařovský, Šeliga.

    Rozhodčí: Doležal, Kopeček – Kreuzer, Polonyi.
     
    HC Benátky nad Jizerou

    To farma extraligového Liberce rozhodně nemá tolik důvodů k radosti. Po osmnácti kolech má na svém kontě jen devatenáct bodů a patří ji až třinácté místo. Benátky hodně sráží neproduktivita v útoku, kde vstřelily jen čtyřicet tři branek, což je druhé nejhorší číslo. K tomu nepodrží ani obrana, která dostala branek jednašedesát a problém je na světě. Z posledních pěti zápasů vyhráli Středočeši jen jednou, a to navíc v prodloužení proti Kadani. Porážky zapsali s Litoměřicemi, Ústím nad Labem, Slavií a Jihlavou. To není dobrá forma... Dokážou se Benátky vzchopit proti velkému favoritovi?

    Nejproduktivnější hráči:
    Radek Duda – 14 bodů (6+8)
    Daniel Špaček – 11 bodů (5+6)
    Ondřej Chrtek – 7 bodů (4+3)
     
    ČEZ Motor České Budějovice

    Motor musí být v této sezóně zatím jednoznačně spokojen! Po osmnácti kompletně odehraných kolech totiž vede tabulku před Přerovem o devět bodů. Jihočeši navíc jen v jednom utkání nezískali ani bod, a to doma po prohře s Litoměřicemi, jinak bodovali ve všech ostatních sedmnácti zápasech. Mohou se také rozhodně spolehnout na útok, který je jasně nejlepší v celé soutěži. Motor má v současné dob na kontě šňůru osmi výher za sebou, potvrdí skvělou formu i proti Benátkám?

    Nejproduktivnější hráči:
    Karel Plášil – 19 bodů (4+15)
    Roman Přikryl – 18 bodů (3+15)
    Pavel Pýcha – 17 bodů (3+14)
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u dnešního zápasu v rámci Chance ligy! Dnes se dohrávají dva zápasy v rámci devatenáctého kola. Spolu se podíváme na duel mezi Českými Budějovicemi a Benátkami nad Jizerou. Úvodní buly je naplánováno na 17:30 a my budeme přímo v Budvar aréně u toho!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 12. M. Novák (Endál, Plášil), 34. Lytvynov (Karabáček), 38. R. Přikryl (Pýcha, Z. Doležal), 45. R. Přikryl (Plášil, Karabáček), 58. Venkrbec (Plášil, Endál) – 7. Průžek (R. Duda), 39. Průžek (Bukač, Hampl)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Pýcha, Plášil, Vydarený, Lytvynov, Pavel – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák, R. Přikryl, Z. Doležal – Karabáček, Prokeš, Endál – Šimánek, Gilbert, J. Veselý – Beránek, Babka.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Hrstka) – Buchtela, Kunst, Bukač, Havlín, Niko, Kovář, Hampl – R. Duda, Šír, Průžek – Rychlovský, Najman, Klapka – Jiruš, Chrtek, Wiencek – Drábek, Šafařovský, Šeliga.

    Rozhodčí: Doležal, Kopeček – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 5465
    ocianews.com