Philadelphia – Carolina 4:1 (kon.) | Columbus – Vegas 1:2 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 4:1 (kon.)
Montreal – Boston 5:4 (kon.) | Toronto – Los Angeles 3:1 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 1:2 (0:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 4:1 (kon.) | Calgary – Arizona 4:3 (po pr.) | Vancouver – St. Louis 1:2 (po pr.)
Anaheim – Minnesota 2:4 (kon.) | San Jose – Chicago 4:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Chicago Blackhawks
Středa 06.11.2019, 04:15 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:34 Timo MEIER - 4:2
     
    58:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci po dramatickém závěru nakonec zapíší dva body! Barclay Goodrow vyvezl kotouč do středního pásma, tam se ho chopil TIM MEIER, který se dostal přes jednoho soupeřícího hráče a následně se trefil přesně do odkryté klece. Asistence: Barclay Goodrow a Tomáš Hertl.
    58:06 Duncan KEITH - 3:2
     
    58:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Pozor, je to o jediný gól! Martin Jones přes pětici hráčů skoro nic neviděl, DUNCAN KEITH tak od modré čáry tvrdě vystřelil a udělal dobře. Kotouč totiž domácímu brankáři propadl až do sítě. Asistence. Patrick Kane a Alex DeBrincat.
    56:58 Brandon SAAD - 3:1
     
    56:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se přece jen prosazují, teoreticky se ještě mohou pokusit o vyrovnání! Jonathan Toews to měl na zakončení, v předbrankovém prostoru si však všiml BRANDONA SAADA, který skvělou tečí nedal domácímu gólmanovi šanci na reakci. Asistence: Jonathan Toews a Andrew Shaw.
     
    55:32
    Marcus Sörensen byl v další nadějné příležitosti, na brankáře Chicaga jel úplně sám, ale zakončil jen nad horní tyč.
     
    51:51
    Mohlo být definitivně hotovo, Timo Meier skvěle našel najíždějícího Marcuse Sörensena, který to zkusil hned dvakrát, Robin Lehner s velkými potížemi udržel puk před brankovou čárou.
     
    49:02
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Marcus Sörensen – 2 min., vysoká hůl).
     
    46:32
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Andrew Shaw – 2 min., vysoká hůl).
    44:39 Tomáš HERTL - 3:0
     
    44:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! San Jose vede už o tři góly, dva body jsou opravdu blízko! TOMÁŠ HERTL to vzal na sebe, zpoza brány se dostal do levého kruhu, odkud zakončil z otočky. Robin Lehner se snad poprvé v zápase dopustil chyby, protože mu kotouč smolně propadl až za brankovou čáru. Asistence: Barclay Goodrow.
     
    44:12
    Erik Karlsson nastřelil od modré čáry Dominika Kubalíka, který tak díky tomu šel do samostatného úniku, ale střelou mezi betony Martina Jonese se český forvard neprosadil!
    32:05 Evander KANE - 2:0
     
    32:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují vedení ve vlastním oslabením a kráčí za vítězstvím! Adam Boqvist nedokázal zpracovat skákavý puk, čehož skvěle využil EVANDER KANE, který se dostal před oba bránícího hráče a následně se prosadil rychlou střelou pod padajícího Robina Lehnera. Asistence: Brenden Dillon a Mario Ferraro.
     
    31:16
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Timo Meier – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:59
    Tomáš Hertl skvělým pasem našel Barclaye Goodrowa, který to z bezprostřední blízkosti zkusil hned několikrát, ale kotouč se skrz Robina Lehnera prostě nedostal.
    21:39 Patrick MARLEAU - 1:0
     
    21:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci nevyužili přesilovku, ale hned vzápětí se přece jen dostal do vedení! V předbrankovém prostoru skvěle operoval PATRICK MARLEAU, kterého nastřelil Timo Meier do brusle, od které se dost šťastně odrazil kotouč do sítě Chicaga. Asistence: Timo Meier a Joe Thornton.
     
    19:27
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Brandon Saad – 2 min., hákování).
     
    17:52
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Duncan Keith – 2 min., podrážení).
     
    10:35
    Chicago s ihned usazuje v útoku, po zblokované střele Duncana Keitha se však domácí ženou do protiútoku, které zakončil Marc-Édouard Vlasic, ale Robin Lehner se vyznamenal opravdu důležitým zákrokem!
     
    10:25
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Noah Gregor – 2 min., hákování).

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 22. Marleau (Meier, J. Thornton), 33. E. Kane (Dillon, Ferraro), 45. Hertl (Goodrow), 59. Meier (Goodrow, Hertl) – 57. Saad (J. Toews, A. Shaw), 59. Keith (P. Kane, DeBrincat)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Vlasic, E. Karlsson (A), R. Šimek, Burns, Dillon, Ferraro – E. Kane, Couture (C), Labanc – Meier, Hertl, Goodrow – Sörensen, J. Thornton (A), Marleau – Bergmann, Gregor, Radil.
    Chicago Blackhawks: Lehner (Crawford) – Boqvist, Keith (A), de Haan, Seabrook (A), Määttä, E. Gustafsson – A. Nylander, J. Toews (C), Saad – DeBrincat, D. Strome, P. Kane – D. Kubalík, Kämpf, Dach – Caggiula, Carpenter, A. Shaw.

    Rozhodčí: Chmielewski, Peel – Suchánek, Mills

    Diváci: 16 087
    bahis siteleri