Vancouver – New Jersey 1:2 (kon.) | Detroit – Vegas 3:2 (kon.) | Chicago – Toronto 5:4 (kon.)
Boston – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Edmonton 2:6 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:6 (1:2, 0:2, 1:2)
Edmonton Oilers
Pondělí 11.11.2019, 03:08 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.
     
    ANAHEIM DUCKS odehrál 17 zápasů s bilancí 8-1-1-7. V tabulce Západní konferenci je na deváté pozici. Z posledních pěti zápasů tým vyhrál 2. Poradil si s Winnipeg Jets 7:4 a v prodloužení s Vancouverem Canucks 2:1. Tým nestačil na Vegas 2:5, na Chicago Blackhawks 2:3 v prodloužení a na Minnesotu.
     
    EDMONTON OILERS
    Olejáři v této sezóně šlapou a aktuálně jsou druhým nejlepším týmem Západní konference. Více bodů má pouze vedoucí St. Louis. Nicméně Olejáři v posledních kolech nezáří... na svém kontě mají z posledních šesti duelů stejně proher jako výher. Nejlepší střelec je Němec Draisaitl, který se trefil 14krát.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Del Zotto, Fowler, Mahura, Gudbranson, Ja. Larsson, Holzer – N. Ritchie, Getzlaf, O. Kaše – Rakell, Henrique, Silfverberg – Comtois, Steel, Terry – Jones, D. Grant, Rowney.

    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Nurse, Bear, Klefbom, Persson, K. Russell, Benning – Draisaitl, McDavid, Kassian – Neal, Nugent-Hopkins, Chiasson – Khaira, Sheahan, J. Archibald – M. Granlund, Haas, P. Russell.

    Rozhodčí: Luxmore, St. Pierre – Gawryletz, Shewchyk.
     
    Už jen pár minut dělí domácího kouče Dallase Eakinse od prvního vzájemného souboje s Edmontonem, na jehož střídačce stál v letech 2013 až 2015 poprvé v NHL jako hlavní trenér.

    Tahoun Oilers Connor McDavid si může připsat 400. bod v kariéře, momentálně jich má na kontě 399.

    Případná výhra Ducks by měla pořadové číslo 60 v historii vzájemných duelů, Edmonton bude usilovat o 39. vítězství.
     
    Anaheim věnuje svůj desátý domácí zápas v aktuálním ročníku NHL armádě. Arénou už zní americká hymna, začátek střetnutí se blíží.
     
    Slavnostní buly vhodil jeden z amerických veteránů seržant Silva ze vzdušných sil armády USA poté, co se další vojáci spustili na led od stropu Honda Center.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Josh Archibald mohl být prvním hráčem, který vystřelí na branku, ale mezi kruhy neměl hokejku na ledě.
     
    00:58
    Teď předložil Anaheimu vizitku Connor McDavid. Kapitán Edmontonu nejprve pálil z levého kruhu do vzdálenější tyče, následně krásnou žabičkou vyzval k teči Zacka Kassiana, jehož vychytal Gibson.
     
    01:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak tenhle gól si Gibson za rámeček nedá. RYAN NUGENT-HOPKINS jej nachytal v nedbalkách u jeho levé tyče poté, co si našel volný puk za brankou. Bez asistence.
    01:28 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:1
     
    01:39
    Anaheim se dral do útoky, aby rychle reagoval na brzké vedení Oilers, jenže domácí zahráli vysokou holí, takže se vhazuje ve středním pásmu.
     
    02:11
    Jones střílel z pravého kruhu jen do Krise Russella, který schytal ránu do místa, kde to hodně bolelo. Hostující bek skončil na ledě, proto sudí přerušili hru.
     
    03:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se přece jen povedla rychlá odpověď, již zařídilo švédské duo. Silfverberg vybojoval puk za brankou, předložil ho RICKARDU RAKELLOVI a ten ukázal hodně rychlé i šikovné ruce, když bekhendem poslal puk na místo určení. Asistence: Jakob Silfverberg a Adam Henrique.
    03:24 Rickard RAKELL - 1:1
     
    05:08
    Moc nechybělo a domácí skóre rychle otočili. Troy Terry přihrával před branku, kde se k zakončení dostal Sam Steel, ale Mikko Koskinen se štěstím ošemetnou situaci vyřešil a puk mířící do odkryté části branky zastavil lapačkou na ledě.
     
    06:04
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Connor McDavid – 2 min., sekání).
     
    06:26
    Fowlerovo nahození od modré prolétlo těsně kolem branky na zadní mantinel.
     
    06:30
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Rickard Rakell – 2 min., podrážení).
     
    06:42
    Ve čtyřech na obou stranách přihrával Neal po mantinelu zleva doprava, jenže kotouč vyjel z útočného pásma Edmontonu, který tak musí založit akci z vlastní třetiny.
     
    07:42
    Leon Draisaitl kroužil po pásmu a držel puk, jenže přihrávka po modré mu nevyšla podle představ, takže Oilers ani nevystřelili.
     
    08:04
    Edmonton je v plném počtu a začala tak jeho zkrácené přesilovka.
     
    08:30
    Hosté v krátké přesilovce branku neohrozili, naopak do brejku mohl jít Rakell vracející se z trestné lavice, jenže puk mu přeskočil hokejku, a tak z nadějně vypadající akce nakonec nic nebylo.
     
    08:58
    Domácí to ale moc mrzet nemusel, neboť o pár chvil později se v ideální pozici mezi kruhy ocitl Nick Ritchie, jenže Koskinena nepřekonal.
     
    10:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR McDAVID na 400. bod v kariéře dlouho čekat nemusel a poděkovat za něj může Gibsonovi, který si podruhé v utkání nepohlídal bližší tyč. Tentokrát u ní propustil ránu kapitána Edmontonu z levého kruhu. Asistence: Leon Draisaitl a Zack Kassian.
    10:40 Connor MCDAVID - 1:2
     
    11:39
    Odpovědět mohl domácí kapitán Getzlaf, jenže po přihrávce Kašeho nevystřelil a následně zblízka pálil hodně nepřesně mimo. Puk skončil v rohu, kde ho sebrali obránci Oilers a založili útok.
     
    12:34
    Edmonton se ke střele nedostal a z protiútoku to zkusil z pravé strany Maxime Comtois. Mikko Koskinen si jeho ránu na bližší tyč pohlídal a vytěsnil puk do ochranné sítě, takže se bude vhazovat před brankou Oilers.
     
    12:59
    Po buly se bojovalo o kotouč v rohu, odkud šel puk na modrou k Eriku Gudbransonovi, jehož nahození po mantinelu si na druhé straně sebrali hosté a vyrazili na zteč.
     
    13:19
    John Gibson si po čase připsal úspěšný zákrok po střele Jamese Neala.
     
    13:41
    John Gibson si poradil s další ránou z pravé strany, kterou ramenem vytěsnil do vzduchu, domácí se následně osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    13:57
    Aby to Edmontonu nebylo líto, tak rovněž Oilers se nyní dopustili zakázaného uvolnění.
     
    14:28
    Ryan Getzlaf si u zadního mantinelu počkal na Matta Benninga, jehož počastoval ostrým hitem. Anaheim však z této situace nic nevytěžil, neboť hosté posunuli puk do středního pásma.
     
    15:14
    Carter Rowney posunul na vrcholu pravého kruhu Eriku Gudbransonovi, jenž střílel na vzdálenější tyč, kde zasáhl Koskinenův beton.
     
    16:08
    Carter Rowney uháněl po pravém křídle, ale neměl úplně optimální rychlost, proto volil bombu z kruhu, ovšem branku netrefil.
     
    16:59
    Elitní formace Oilers zasypala defenzivu Anaheimu sprškou střel, s níž si však domácí obrana v čele s Gibsonem poradila, aniž by potřetí v duelu inkasovala.
     
    18:21
    Getzlaf a Ritchie se už už dostávali do zakončení před Koskinenem, v poslední chvíli odpálil puk do bezpečí Oscar Klefbom.
     
    19:08
    Se startem poslední minuty první třetiny začal Edmonton akci za vlastní brankou, odkud putovala dlouhá přihrávka na útočnou modrou, kde puk opustil kluziště, takže se vhazuje ve středovém kruhu.
     
    19:30
    Domácí se snaží tlačit do střeleckých pozic, aby podruhé v utkání srovnali, jenže hostující defenziva je pozorná a nechce si v závěru zahajovacího dějství přidělávat problémy.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Sledovali jsme střelecky vyrovnanou úvodní třetinu, v níž byli produktivnější hráči Edmontonu. Nutno podotknout, že se o to poměrně dost přičinil domácí brankář John Gibson, který si dvakrát nepohlídal bližší tyč. Oilers díky zásahům Nugenta-Hopkinse a McDavida, který tak zapsal 400. bod karéry, vedou o jeden gól, jelikož za Anaheim rychle vyrovnával na 1:1 Rakell.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Sam Steel se dostal do zakončení ze zajímavého místa, jenže bekhendem podebral puk příliš, takže ten vysoko přeletěl branku a jen pleskl o zadní mantinel.
     
    20:31
    Původně byl odpískán úmyslný ofsajd Edmontonu, jenže sudí po poradě verdikt opravili, takže se vhazuje ve středním pásmu na obranné modré Anaheimu.
     
    20:57
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Zack Kassian – 2 min., podrážení).
     
    21:13
    Ránu Sama Steela ztlumil Jujhar Khaira, takže puk Koskinena přímo neohrozil.
     
    21:53
    Ryan Nugent-Hopkins vyvezl puk až ke Gibsonovi, ovšem nyní už je Anaheim zpět v útočném pásmu.
     
    22:16
    Terry mířil z levého kruhu jen do středu branky a plastronu Koskinena.
     
    22:22
    Hned po buly pálil ze spojnice kruhů z pravé strany Cam Fowler, jenže trefil jen zadní mantinel.
     
    22:57
    Zároveň s koncem oslabení vypíchli hosté puk jednomu z domácích obránců, takže ten skončil ve středním pásmu. Edmonton je kompletní.
     
    23:59
    Connor McDavid nabral ve středím pásmu rychlost, z hranice levého kruhu vypálil, ale Gibson si střelu pohlídal. Vyražený puk odpálil do bezpečí Carter Rowney a hostující kapitán navíc fauloval.
     
    24:01
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Connor McDavid – 2 min., podrážení).
     
    24:26
    Riley Sheahan vyhodil přes všechny čáry.
     
    24:56
    Anaheim se dostal zpět do pásma. Fowlerovu pumelici od modré Koskinen vyrazil před sebe, kde se však nikdo z hráčů Ducks k dorážce nedostal.
     
    25:32
    Oilers teď ušetřili cenné vteřiny z oslabení a bude jich více, neboť se buly odehraje před Gibsonem.
     
    26:14
    Kapitán Edmontonu Connor McDavid už byl na ledě, když Maxime Comtois z brankoviště trefil brusli obránce na brankové čáře.
     
    26:55
    Koskinenovu pozornost znovu prověřil Michael Del Zotto, ovšem hostující gólman se zaskočit nenechal a přerušil hru úspěšným zákrokem. Vhazuje se po Koskinenově levici.
     
    27:05
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Getzlaf – 2 min., podrážení).
     
    27:09
    Hned po buly Anaheim vyhodil přes všechny čáry, čímž trochu oddálil kombinace nejlepšího přesilovkového komanda aktuální NHL.
     
    27:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jestli byly v levé šibenici Gibsonovy branky nějací pavouci, už tam nejsou. RYAN NUGENT-HOPKINS se totiž po přiťuknutí Draisaitla prezentoval precizním švihem z hranice pravého kruhu zpoza obránce. Asistence: Leon Draisaitl a Oscar Klefbom.
    27:45 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:3
     
    28:09
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Kris Russell – 2 min., hákování).
     
    29:30
    Už podruhé musel Anaheim zavážet puk do útočného pásma. Edmonton oslabení brání velmi dobře. Domácí obrana dokonce musela na poslední chvíli hasit únik Archibalda.
     
    30:09
    Nepovedená přesilovka Ducks je u konce.
     
    30:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    No a po oslabení přišel další edmontonský úder, který opět lahodil oku. ZACK KASSIAN převzal na pravém křídle přihrávku a předvedl parádní bekhendový blafák do středu hřiště, po němž zasunul puk za beton bezmocného Gibsona. Asistence: Patrick Russell a Ethan Bear.
    30:23 Zack KASSIAN - 1:4
     
    30:50
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Alex Chiasson – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:10
    Také další početní výhoda domácích nezačala nejlépe. Oilers vyvezli puk do středního pásma a poslali ho za Gibsona.
     
    31:54
    Namísto střelby na Koskinena se musel mít na pozoru Gibson, jehož ohrozil z levé strany Ryan Nugent-Hopkins, ovšem hattrick zatím nezkompletoval.
     
    32:39
    Ethan Bear zblokoval ránu Steela a Edmonton hned poté znovu vyhodil přes všechny čáry.
     
    32:59
    Krátce po skončení oslabení si Mikko Koskinen poradil i s pokusem Korbiniana Holzera, takže kompletní Oilers mohou spřádat další gólové plány.
     
    33:34
    Ondřej Kaše vlétl do pásma a nadělal Koskinenovi hodně starostí. Hostující gólman však střelu českého útočníka přece jen vytěsnil mimo tři tyče.
     
    34:34
    Alex Chiasson střílel z pravé strany přes obránce, který puk přizvedl a ten skončil na zadním mantinelu.
     
    35:19
    Poté, co Ondřej Kaše od zadního mantinelu nikoho ze spoluhráčů nenašel, poslal James Neal do úniku Patricka Russella, jehož však vychytal tentokrát pozorný a bezchybný Gibson jemuž hodně pomohl Erik Gudbranson, který Russella hodně otravoval, aby mu znepříjemnil zakončení.
     
    36:10
    Kotouč skončil v hledišti po akci Edmontonu, vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    37:33
    Edmontonu nevyšla dlouhá přihrávka z vlastního obranného pásma na útočnou modrou, takže je pískáno zakázané uvolnění a hra se stěhuje před Koskinena.
     
    38:24
    Anaheim sice udržel na čas pásmo, jenže puk putoval jen podél mantinelu z jedné strany na druhou, až ho bez střely sebrali hosté a vyvezli kotouč do středního pásma.
     
    39:39
    Velmi dobré střídaní Anaheimu, který však Koskinena podruhé nepřekonal, přestože Sam Steel byl hodně blízko gólu, ovšem otázkou je, zda by platil. Útočník Duck totiž poslal puk na branku bruslí. Ten skončil za zadním mantinelu a následně ho sebral James Neal, jenž vyhodil tak, aby to nemohlo být zakázané uvolnění.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Poměr střel po dvou třetinách je vyrovnaný, jenže výsledek vyznívá zatím jasně pro Edmonton. Oilers navýšili náskok už na rozdíl tří zásahů, když se parádně trefili Ryan Nugent-Hopkins a Zack Kassian. První jmenovaný mířil přesně do šibenice, druhý předvedl excelentní blafák do středu hřiště.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Mikko Koskinen raději ukryl nahození z poloviny Anaheimu pod lapačkou, aby si nekomplikoval situaci, takže se vhazuje po pravici hostujícího gólmana.
     
    40:57
    Rickard Rakell nejkratší cestou pelášil k brance. Z pravé strany střílel na vzdálenější tyč, ale Koskinena nepřekvapil. Hostující maskovaný muž si poradil i s dorážkou Jakoba Silfverberga, před nímž na levé straně byla jen odkrytá část edmontonské branky. Velká šance však díky Koskinenovi gólem neskončila.
     
    43:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tenhle zápas divákům nabízí opravdu pohledné akce. MAX JONES vybojoval za brankou puk, narazil si ho o Steela a předvedl rychlý výpad před Koskinena, jehož překonal přesným zakončením do šibenice. Asistence: Sam Steel.
    43:11 Max JONES - 2:4
     
    44:16
    Moc nechybělo a už mohlo být jen o gól. Koskinen však uhájil branku po střele Erika Gudbransona a defenziva zpacifikovala Jakoba Silfverberga, který se nedostal k zakončení do odkryté klece.
     
    46:18
    Hra se nyní přelévala ze strany na stranu bez výraznější šance, byť Edmonton se na čas usadil v pásmu. Nyní se domácí dopustili zakázaného uvolnění.
     
    46:36
    Zack Kassian zkusil další výpad zpoza branky, po němž si Anaheim málem srazil puk do vlastní branky. Následně bomba od modré prosvištěla kolem tyče.
     
    47:14
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A máme tu další parádu! CONNOR McDAVID ustál po přejetí útočné modré souboj, u pravé tyče Gibsonovy branky si přibrzdil a vyšil parádní blafák a zakončení k bližší tyči, které dává Oilers přece jen více klidu pro zbytek třetího dějství. Asistence: Zack Kassian a Leon Draisaitl.
    47:14 Connor MCDAVID - 2:5
     
    49:13
    Korbinian Holzer s vypětím všech sil ustál v rohu vlastního obranného pásma napadání Patricka Russella, který byl hodně nepříjemný a dotěrný. Přesto se Oilers do zakončení nedostali.
     
    50:57
    Nejprve si na Draisaitlův oblouček najížděl před domácí brankou Josh Archibald, ovšem puk netrefil. Na druhé straně vyzval ke snížení Ondřej Kaše přihrávkou od zadního mantinelu Ryana Getzlafa, ovšem Mikko Koskinen tlak domácích do branky ustál.
     
    51:18
    Puk opět skončil mimo mantinely, tudíž se buly odehraje opět ve středovém kruhu.
     
    51:42
    Holzerovo nahození z pravé strany modré poslal Mikko Koskinen vyrážečkou do rohu, kde puk sebrali hosté.
     
    52:11
    Z protiútoku vyplynula dobré pozice pro Alexe Chiassona, k němuž se mezi kruhy dostal puk od zadního mantinelu, jenže Chiasson bekhendem netrefil prostor mezi třemi tyčemi Ducks.
     
    Ducks si v útočném pásmu přihráli rukou, takže se vhazuje ve středním pásmu na modré blíž branky Koskinena.
     
    52:59
    Korbinian Holzer může být rád, že vyfasoval jen dvouminutový trest za hákování. V pokračujícím souboji totiž trefil soupeře rukavicí do obličeje.
     
    53:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Gibson nejprve neudržel oblouček kapitána Edmontonu, po němž se nedostal k dorážce Chiasson, jenže Oilers nakonec přesilovku podruhé v utkání využili, když CONNOR McDAVID dostal přihrávku doleva a z první procedil puk skrz Gibsonovy betony do sítě, čímž zkompletoval pátý hattrick v dosavadní kariéře v NHL. Asistence: Oscar Klefbom a Leon Draisaitl.
    53:25 Connor MCDAVID - 2:6
     
    54:25
    Anaheim nyní dlouho marně hledal cestu z vlastního pásma, až se mu povedl přesunout těžiště hry před Koskinena, který však proti bombě Michaela Del Zotta zasahovat nemusel, neboť ta letěla od modré hodně mimo.
     
    55:41
    James Neal hledal z pravé strany před brankou Nugenta-Hopkinse, který také může pomýšlet na hattrick, ovšem tentokrát se s ním dobře vrátil Maxime Comtois, jenž si tak velmi dobře splnil obranné povinnosti.
     
    56:58
    Michael Del Zotto ztlumil ránu Leona Draisaitla, takže Gibson bez problémů chytil puk lapačkou. Bude se vhazovat po levici domácího gólmana.
     
    57:09
    Darnell Nurse nahazoval od modré, jenže puk zastavil první bránící hráč, který stál v jeho trajektorii. Domácí se díky tomu osvobodili.
     
    57:38
    Rowneyho přihrávka opustila hokejku ještě před červenou čárou, takže je Anaheimu odpískáno zakázané uvolnění, protože nikdo další kotouč netečoval.
     
    57:45
    A další icing Ducks, po němž ještě došlo k dohadům sudího s domácí střídačkou, kdo má být na ledě. Nakonec se na něj musel vrátit Korbinian Holzer.
     
    58:07
    Teď anaheimské vyhození směřovala přímo na Koskinena, který zasáhl, ale hru nepřerušil.
     
    58:20
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Getzlaf – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    58:43
    Oilers sice po buly drželi pásmo, jenže k ohrožení Gibsona se nedostali, takže domácí vyhodili přes všechny čáry.
     
    58:58
    Edmonton rychle otočil hru, ovšem Ryan Nugent-Hopkins dotíral na Gibsona po nahození zbytečně, protože ten ukryl puk pod lapačku.
     
    59:11
    Hosté se samo vytěsnili z útočného pásma, navíc je jim odpískán ofsajd.
     
    59:46
    Podruhé v krátkém sledu Anaheim vyhodil přes všechny čáry.
     
    59:56
    Tak ještě jedno přerušení hry po ofsajdu Oilers.
     
    Konec zápasu.
     
    Anaheim sice častěji pálil na branku, jenže góly dával Edmonton. Hattrickem se zaskvěl Connor McDavid, dvě trefy si připsal Ryan Nugent-Hopkins a čtyři body za asistence nastřádal Leon Draisaitl.
     
    Československá stopa v utkání:

    Ondřej Kaše (ANA) 0+0, 3 střely, 15:03 na ledě

    Tři hvězdy utkání:

    1. Connor McDavid (EDM) 3+0
    2. Ryan Nugent-Hopkins (EDM) 2+0
    3. Leon Draisaitl (EDM) 0+4 (05:45:58)

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 4. Rakell (Silfverberg, Henrique), 44. Jones (Steel) – 2. Nugent-Hopkins, 11. McDavid (Draisaitl, Kassian), 28. Nugent-Hopkins (Draisaitl, Klefbom), 31. Kassian (P. Russell, Bear), 48. McDavid (Kassian, Draisaitl), 54. McDavid (Klefbom, Draisaitl)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Del Zotto, Fowler, Mahura, Gudbranson, Ja. Larsson, Holzer – N. Ritchie, Getzlaf (C), O. Kaše – Rakell (A), Henrique, Silfverberg (A) – Comtois, Steel, Terry – Jones, D. Grant, Rowney.
    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Nurse, Bear, Klefbom (A), Persson, K. Russell, Benning – Draisaitl, McDavid (C), Kassian – Neal, Nugent-Hopkins (A), Chiasson – Khaira, Sheahan, J. Archibald – M. Granlund, Haas, P. Russell.

    Rozhodčí: Luxmore, St. Pierre – Gawryletz, Shewchyk
    bahis siteleri