Vancouver – New Jersey 1:2 (kon.) | Detroit – Vegas 3:2 (kon.) | Chicago – Toronto 5:4 (kon.)
Boston – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Edmonton 2:6 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:6 (1:2, 0:2, 1:2)
Edmonton Oilers
Pondělí 11.11.2019, 03:08 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:25 Connor MCDAVID - 2:6
     
    53:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Gibson nejprve neudržel oblouček kapitána Edmontonu, po němž se nedostal k dorážce Chiasson, jenže Oilers nakonec přesilovku podruhé v utkání využili, když CONNOR McDAVID dostal přihrávku doleva a z první procedil puk skrz Gibsonovy betony do sítě, čímž zkompletoval pátý hattrick v dosavadní kariéře v NHL. Asistence: Oscar Klefbom a Leon Draisaitl.
    47:14 Connor MCDAVID - 2:5
     
    47:14
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A máme tu další parádu! CONNOR McDAVID ustál po přejetí útočné modré souboj, u pravé tyče Gibsonovy branky si přibrzdil a vyšil parádní blafák a zakončení k bližší tyči, které dává Oilers přece jen více klidu pro zbytek třetího dějství. Asistence: Zack Kassian a Leon Draisaitl.
    43:11 Max JONES - 2:4
     
    43:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tenhle zápas divákům nabízí opravdu pohledné akce. MAX JONES vybojoval za brankou puk, narazil si ho o Steela a předvedl rychlý výpad před Koskinena, jehož překonal přesným zakončením do šibenice. Asistence: Sam Steel.
    30:23 Zack KASSIAN - 1:4
     
    30:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    No a po oslabení přišel další edmontonský úder, který opět lahodil oku. ZACK KASSIAN převzal na pravém křídle přihrávku a předvedl parádní bekhendový blafák do středu hřiště, po němž zasunul puk za beton bezmocného Gibsona. Asistence: Patrick Russell a Ethan Bear.
    27:45 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:3
     
    27:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jestli byly v levé šibenici Gibsonovy branky nějací pavouci, už tam nejsou. RYAN NUGENT-HOPKINS se totiž po přiťuknutí Draisaitla prezentoval precizním švihem z hranice pravého kruhu zpoza obránce. Asistence: Leon Draisaitl a Oscar Klefbom.
    10:40 Connor MCDAVID - 1:2
     
    10:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR McDAVID na 400. bod v kariéře dlouho čekat nemusel a poděkovat za něj může Gibsonovi, který si podruhé v utkání nepohlídal bližší tyč. Tentokrát u ní propustil ránu kapitána Edmontonu z levého kruhu. Asistence: Leon Draisaitl a Zack Kassian.
    03:24 Rickard RAKELL - 1:1
     
    03:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se přece jen povedla rychlá odpověď, již zařídilo švédské duo. Silfverberg vybojoval puk za brankou, předložil ho RICKARDU RAKELLOVI a ten ukázal hodně rychlé i šikovné ruce, když bekhendem poslal puk na místo určení. Asistence: Jakob Silfverberg a Adam Henrique.
    01:28 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:1
     
    01:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak tenhle gól si Gibson za rámeček nedá. RYAN NUGENT-HOPKINS jej nachytal v nedbalkách u jeho levé tyče poté, co si našel volný puk za brankou. Bez asistence.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 4. Rakell (Silfverberg, Henrique), 44. Jones (Steel) – 2. Nugent-Hopkins, 11. McDavid (Draisaitl, Kassian), 28. Nugent-Hopkins (Draisaitl, Klefbom), 31. Kassian (P. Russell, Bear), 48. McDavid (Kassian, Draisaitl), 54. McDavid (Klefbom, Draisaitl)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Del Zotto, Fowler, Mahura, Gudbranson, Ja. Larsson, Holzer – N. Ritchie, Getzlaf (C), O. Kaše – Rakell (A), Henrique, Silfverberg (A) – Comtois, Steel, Terry – Jones, D. Grant, Rowney.
    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Nurse, Bear, Klefbom (A), Persson, K. Russell, Benning – Draisaitl, McDavid (C), Kassian – Neal, Nugent-Hopkins (A), Chiasson – Khaira, Sheahan, J. Archibald – M. Granlund, Haas, P. Russell.

    Rozhodčí: Luxmore, St. Pierre – Gawryletz, Shewchyk
    bahis siteleri