Vancouver – New Jersey 1:2 (kon.) | Detroit – Vegas 3:2 (kon.) | Chicago – Toronto 5:4 (kon.)
Boston – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Edmonton 2:6 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:6 (1:2, 0:2, 1:2)
Edmonton Oilers
Pondělí 11.11.2019, 03:08 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Getzlaf – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    53:25 Connor MCDAVID - 2:6
     
    53:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Gibson nejprve neudržel oblouček kapitána Edmontonu, po němž se nedostal k dorážce Chiasson, jenže Oilers nakonec přesilovku podruhé v utkání využili, když CONNOR McDAVID dostal přihrávku doleva a z první procedil puk skrz Gibsonovy betony do sítě, čímž zkompletoval pátý hattrick v dosavadní kariéře v NHL. Asistence: Oscar Klefbom a Leon Draisaitl.
     
    52:59
    Korbinian Holzer může být rád, že vyfasoval jen dvouminutový trest za hákování. V pokračujícím souboji totiž trefil soupeře rukavicí do obličeje.
     
    50:57
    Nejprve si na Draisaitlův oblouček najížděl před domácí brankou Josh Archibald, ovšem puk netrefil. Na druhé straně vyzval ke snížení Ondřej Kaše přihrávkou od zadního mantinelu Ryana Getzlafa, ovšem Mikko Koskinen tlak domácích do branky ustál.
    47:14 Connor MCDAVID - 2:5
     
    47:14
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A máme tu další parádu! CONNOR McDAVID ustál po přejetí útočné modré souboj, u pravé tyče Gibsonovy branky si přibrzdil a vyšil parádní blafák a zakončení k bližší tyči, které dává Oilers přece jen více klidu pro zbytek třetího dějství. Asistence: Zack Kassian a Leon Draisaitl.
    43:11 Max JONES - 2:4
     
    43:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tenhle zápas divákům nabízí opravdu pohledné akce. MAX JONES vybojoval za brankou puk, narazil si ho o Steela a předvedl rychlý výpad před Koskinena, jehož překonal přesným zakončením do šibenice. Asistence: Sam Steel.
     
    40:57
    Rickard Rakell nejkratší cestou pelášil k brance. Z pravé strany střílel na vzdálenější tyč, ale Koskinena nepřekvapil. Hostující maskovaný muž si poradil i s dorážkou Jakoba Silfverberga, před nímž na levé straně byla jen odkrytá část edmontonské branky. Velká šance však díky Koskinenovi gólem neskončila.
     
    35:19
    Poté, co Ondřej Kaše od zadního mantinelu nikoho ze spoluhráčů nenašel, poslal James Neal do úniku Patricka Russella, jehož však vychytal tentokrát pozorný a bezchybný Gibson jemuž hodně pomohl Erik Gudbranson, který Russella hodně otravoval, aby mu znepříjemnil zakončení.
     
    30:50
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Alex Chiasson – 2 min., vysoká hůl).
    30:23 Zack KASSIAN - 1:4
     
    30:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    No a po oslabení přišel další edmontonský úder, který opět lahodil oku. ZACK KASSIAN převzal na pravém křídle přihrávku a předvedl parádní bekhendový blafák do středu hřiště, po němž zasunul puk za beton bezmocného Gibsona. Asistence: Patrick Russell a Ethan Bear.
     
    28:09
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Kris Russell – 2 min., hákování).
    27:45 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:3
     
    27:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jestli byly v levé šibenici Gibsonovy branky nějací pavouci, už tam nejsou. RYAN NUGENT-HOPKINS se totiž po přiťuknutí Draisaitla prezentoval precizním švihem z hranice pravého kruhu zpoza obránce. Asistence: Leon Draisaitl a Oscar Klefbom.
     
    27:05
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Getzlaf – 2 min., podrážení).
     
    26:14
    Kapitán Edmontonu Connor McDavid už byl na ledě, když Maxime Comtois z brankoviště trefil brusli obránce na brankové čáře.
     
    24:01
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Connor McDavid – 2 min., podrážení).
     
    20:57
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Zack Kassian – 2 min., podrážení).
    10:40 Connor MCDAVID - 1:2
     
    10:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR McDAVID na 400. bod v kariéře dlouho čekat nemusel a poděkovat za něj může Gibsonovi, který si podruhé v utkání nepohlídal bližší tyč. Tentokrát u ní propustil ránu kapitána Edmontonu z levého kruhu. Asistence: Leon Draisaitl a Zack Kassian.
     
    08:58
    Domácí to ale moc mrzet nemusel, neboť o pár chvil později se v ideální pozici mezi kruhy ocitl Nick Ritchie, jenže Koskinena nepřekonal.
     
    06:30
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Rickard Rakell – 2 min., podrážení).
     
    06:04
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Connor McDavid – 2 min., sekání).
     
    05:08
    Moc nechybělo a domácí skóre rychle otočili. Troy Terry přihrával před branku, kde se k zakončení dostal Sam Steel, ale Mikko Koskinen se štěstím ošemetnou situaci vyřešil a puk mířící do odkryté části branky zastavil lapačkou na ledě.
    03:24 Rickard RAKELL - 1:1
     
    03:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se přece jen povedla rychlá odpověď, již zařídilo švédské duo. Silfverberg vybojoval puk za brankou, předložil ho RICKARDU RAKELLOVI a ten ukázal hodně rychlé i šikovné ruce, když bekhendem poslal puk na místo určení. Asistence: Jakob Silfverberg a Adam Henrique.
    01:28 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:1
     
    01:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak tenhle gól si Gibson za rámeček nedá. RYAN NUGENT-HOPKINS jej nachytal v nedbalkách u jeho levé tyče poté, co si našel volný puk za brankou. Bez asistence.
     
    00:58
    Teď předložil Anaheimu vizitku Connor McDavid. Kapitán Edmontonu nejprve pálil z levého kruhu do vzdálenější tyče, následně krásnou žabičkou vyzval k teči Zacka Kassiana, jehož vychytal Gibson.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 4. Rakell (Silfverberg, Henrique), 44. Jones (Steel) – 2. Nugent-Hopkins, 11. McDavid (Draisaitl, Kassian), 28. Nugent-Hopkins (Draisaitl, Klefbom), 31. Kassian (P. Russell, Bear), 48. McDavid (Kassian, Draisaitl), 54. McDavid (Klefbom, Draisaitl)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Del Zotto, Fowler, Mahura, Gudbranson, Ja. Larsson, Holzer – N. Ritchie, Getzlaf (C), O. Kaše – Rakell (A), Henrique, Silfverberg (A) – Comtois, Steel, Terry – Jones, D. Grant, Rowney.
    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Nurse, Bear, Klefbom (A), Persson, K. Russell, Benning – Draisaitl, McDavid (C), Kassian – Neal, Nugent-Hopkins (A), Chiasson – Khaira, Sheahan, J. Archibald – M. Granlund, Haas, P. Russell.

    Rozhodčí: Luxmore, St. Pierre – Gawryletz, Shewchyk
    bahis siteleri