Třinec – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:3 (1:0 po s.n.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (kon.)
Pardubice – Olomouc 1:2 (po pr.) | Liberec – Litvínov 6:1 (kon.) | Kladno – Zlín 1:0 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
HC Kometa Brno
Pátek 15.11.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 18. kolo
Partner:
     
    59:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je zaděláno na pořádné drama! Kometa to nyní sehrála velice dobře a JAKUB MALÝ mezi kruhy vstřelil důležitou branku pro hosty! Asistence: Jakub Brabenec a Matěj Svoboda.
     
    57:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se nakonec dočkává kontaktní branky, nyní brankáři nepomohla obrana. Jan Holemý střílel od modré čáry do betonů Altrichtera a JAKUB BRABENEC bekhendem poslal puk do branky. Asistence: Jan Holemý a Dominick Vašíček.
     
    55:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dobře to nyní domácí udělali, kteří jsou už blizoučko k výhře. V souboji za brankou vydoloval kotouč Michal Janeček, který jej předložil na MARTINA BERČÍKA. Ten Kubíka nachytal na první tyčce, hostující brankář nyní nemá čisté svědomí. Asistence: Jiří Kulich a Michal Janeček.
     
    40:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    JOSEF KOLÁČEK se následně dostal individuálně do útočné třetiny a svižným zakončením z levého kruhu překonal Kubíka v brance i díky povedenému odrazu od brankové konstrukce. Asistence: Jiří Kulich a Dominik Ferbas.
     
    06:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Do vedení jdou ovšem domácí hráči! Josef Koláček vymyslel parádní přihrávku zpoza branky, kde našel najíždějícího LUBOŠE DOSPĚLA. Ten svižným zakončením po ledě nedal Kubíkovi šanci zasáhnout a Piráti tak vedou. Asistence: Josef Koláček.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 7. Dospěl (Koláček), 41. Koláček (Kulich, Ferbas), 56. Berčík (Kulich, Janeček) – 58. Brabenec (Holemý, D. Vašíček), 60. Malý (Brabenec, Svoboda)


    Piráti Chomutov: Altrichter (Petržílka) – Pöschl, Šuráň, Ludvík, Ferbas, Vaněk, Jungvirt – Švec, Dospěl, Dani, Popelka, Prokop, Berčík, Janeček, Koláček, T. Svoboda, Lobodowski, Kulich, Pech.
    HC Kometa Brno: Kubík (Vystavěl) – Fajmon, Holemý, Furch, P. Vašíček, J. Sedláček, Studený – Žák, Snášel, Bartes, M. Svoboda, Dufek, I. Sedláček, Malý, Brabenec, Martiška, D. Vašíček.

    Rozhodčí: Šindel – Jelínek, Sedláček
    bahis siteleri