Chabarovsk – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.) | Čeljabinsk – Jokerit 2:5 (kon.)
N.Novgorod – Minsk 3:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:5 (0:2, 1:3, 1:0)
Jokerit Helsinky
Úterý 19.11.2019, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Tomáš HYKA - 2:5
     
    58:22
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí ještě jednou dočkali! Tentokráte jsme sledovali bleskový přechod do útočného pásma, kde měl hodně prostoru český útočník TOMÁŠ HYKA, kterému se povedlo vypálit nad rameno brankáře Kalninše, jenž si na puk přeci jenom sáhl.
    Asistence: Nikita Ščerbak, Ilja Karpuchin.
     
    41:05
    Domácí hráči propadli při bránění, což vedlo k slibnému přečíslení, po kterém zakončoval O'Neill. Jeho rána skončila na brankáři, který si připsal první těžší zákrok.
     
    38:19
    Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Vasilij Děmčenko, přichází Ivan Fedotov.
    38:19 Jesse JOENSUU - 1:5
     
    38:19
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté uplatnili důraz v brankovišti, díky čemuž se dostávají do čtyřbrankového vedení! Puk totiž poskakoval u brankáře Děmčenka, následně se nejlépe ve zmatku dokázal zorientovat hostující JESSE JOENSUU, který doslova dotlačil touš za brankáře domácích. Traktor si ještě vzal trenérskou výzvu, nicméně branka přeci jenom platí!
    Bez asistence.
    33:13 Veli-Matti SAVINAINEN - 1:4
     
    33:13
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je přeci jenom zužitkována! Helsinky totiž velice přesně kombinovaly v blízkosti branky soupeře, kde to senzačním způsobem provedl O'Neill, kterému se po manévru povedlo před brankou najít VILLE-MATTI SAVINAINENA, kterému stačilo pouze nastavit vlastní hokejku.
    Asistence: Brian O'Neill, Petri Kontiola.
     
    32:02
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nikita Ščerbak – 2 min., podrážení).
     
    30:00
    Čtvrtou branku měl na své hokejce hostující Joensuu, kterému se nepovedlo vyrazit puk za dezorientovaného Děmčenka. Velké štěstí pro Čeljabinsk!
     
    27:38
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Fjodor Malychin – 2 min., vysoká hůl).
    27:05 Nick BAILEN - 1:3
     
    27:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Ono by to přeci jenom mohlo jít, domácí skórují vůbec poprvé v utkání! Trestuhodně příliš prostoru mel mezi kruhy běloruský obránce NICK BAILEN, kterému se povedlo zakončit znamenitým způsobem. Dělovka zapadla přesně pod břevno, Kalninš stačil sotva reagovat.
    Asistence: Lukáš Sedlák.
    21:41 Veli-Matti SAVINAINEN - 0:3
     
    21:41
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny hosté odskakují na rozdíl tří branek! Fantastickou práci odvedl Kontiola, který zadovkou našel před brankou nekrytého VELI-MATTI SAVINAINENA, s jehož prvním zakončením si Děmčenko dokázal poradit, avšak na sklepnutí ze vzduchu byl už krátký.
    Asistence: Petri Kontiola, Aleksi Halme.
     
    10:33
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (John Norman – 2 min., podrážení).
     
    06:52
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexandr Avcin – 2 min., držení).
    05:35 Ahti OKSANEN - 0:2
     
    05:35
    Jokerit právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu se hosté dostávají do dvoubrankového vedení, tentokráte u toho byla čtvrtá formace! Ta se totiž usadila za brankou soupeře, kde Antilla přihrával do předbrankového prostoru, kde měl hodně času na zakončení AHTI OKSANEN, jenž propálil brankáře.
    Asistence: Marko Antilla.
    03:58 Petri KONTIOLA - 0:1
     
    03:58
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostává finský celek! Traktoru se totiž nepovedlo dostat puk od vlastní branky, naopak jeden z napadajících hráčů zachytil rozehrávku, po které se pokusil nahrát před branku, kde byl se svým bekhendovým zakončením připraven PETRI KONTIOLA.
    Asistence: Veli-Matti Savanainen.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 28. Bailen (Sedlák), 59. Hyka (Ščerbak, Karpuchin) – 4. Kontiola (Savinainen), 6. Oksanen (Anttila), 22. Savinainen (Kontiola, Halme), 34. Savinainen (O'Neill, Kontiola), 39. Joensuu


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (39. Fedotov) – Virtanen, Bailen, Karpuchin, S. Těreščenko, Menšikov (A), Borodkin, Sergijenko – Ščerbak, Sedlák (C), Hyka – Kravcov, Malychin (A), Calof – Lisin, An. Popov, Avcin – Šolochov, Šarov, N. Komarov – Stěpanov.
    Jokerit Helsinky: Kalninš (A. Niemi) – A. Grant, Lehtonen, Lepistö (A), Lööv, O. Lauridsen, Eronen, Kivistö – Haapala, Regin (C), Joensuu – O'Neill, Norman, H. Ikonen – Halme, Kontiola, Savinainen – Anttila (A), Pihlström, Oksanen – Hirvonen.

    Rozhodčí: Romasko, Sidorenko – Goljak, Šislo
    bahis siteleri