Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Carolina – Philadelphia 3:5 (kon.)
Columbus – Detroit 5:4 (kon.) | Florida – Anaheim 5:4 (po pr.) | Nashville – Vancouver 3:6 (kon.)
St. Louis – Calgary 5:0 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:2 (kon.) | Dallas – Winnipeg 5:3 (kon.)
Chicago – Tampa 2:4 (kon.) | Arizona – Toronto 1:3 (kon.) | Vegas – San Jose 1:2 (po pr.)
Los Angeles – Edmonton 5:1 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:6 (1:2, 1:3, 1:1)
Vancouver Canucks
Pátek 22.11.2019, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:58 Tanner PEARSON - 3:6
     
    57:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver definitivně rozhoduje o svém dnešním triumfu! Do prázdné branky se při vlastním oslabení prosadil TANNER PEARSON! Bez asistence.
    48:31 Matt DUCHENE - 3:5
     
    48:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Nashville se ještě dočkal dramatizace dnešního souboje! Calle Järnkrok dostal prostor pro zakončení, nahodil puk na branku a MATT DUCHENE tečoval jeho pokus do sítě! Asistence: Calle Järnkrok, Mikael Granlund.
    38:35 Bo HORVAT - 2:5
     
    38:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tohle je opravdu neskutečný výkon Vancouveru v přesilovkách! Pátá branka Canucks v početní převaze! BO HORVAT se před brankou dostal k odraženému puku a pohotově jej doklepl do sítě! Asistence: Elias Pettersson, Quinn Hughes.
    38:05 Brock BOESER - 2:4
     
    38:05
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Čtvrtá přesilovková branka Vancouveru v dnešním souboji! Opravdu neskutečná produktivita kanadského celku! BROCK BOESER se před brankou dostal k puku a odrazem o brusli obránce jej poslal do sítě! Asistence: Quinn Hughes, J. T. Miller.
    27:07 J. T. Miller - 2:3
     
    27:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver využívá třetí přesilovku v dnešním souboji! J. T. MILLER si vybruslil do prostoru před modrou čárou a střelou zápěstím překonal Rinneho. Musíme však uznat, že jeho pokus ještě tečoval Arvidsson. Asistence: Brock Boeser, Elias Pettersson.
    24:56 Calle JÄRNKROK - 2:2
     
    24:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek nakonec dokázal využít početní převahu! CALLE JÄRNKROK si počkal na přihrávku na levý kruh a dělovkou bez přípravy překonal bezmocného brankáře! Asistence: Mikael Granlund, Ryan Ellis.
    18:34 Tyler GRAOVAC - 1:2
     
    18:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver využívá druhou přesilovku v krátkém časovém úseku a ještě před přestávkou otáčí vývoj utkání! TYLER GRAOVAC dostal přihrávku na modrou čáru a jeho pokus propadl až do branky! Asistence: Alexander Edler.
    16:34 Elias PETTERSSON - 1:1
     
    16:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Kanadský celek nakonec využívá svou úvodní přesilovku a dotahuje náskok svého soupeře! ELIAS PETTERSSON dostal neskutečně mnoho prostoru a krásnou střelou našel hůl domácího obránce, od které se puk odrazil do sítě! Asistence: Bo Horvat, Quinn Hughes.
    08:07 Ryan JOHANSEN - 1:0
     
    08:07
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville se dostává do vedení! Roman Josi se otočil ve středním pásmu, dlouhou přihrávkou našel RYANA JOHANSENA, který se dostal do úniku, vychutnal si brankáře a bekhendem otevřel skóre! Asistence: Roman Josi, Viktor Arvidsson.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Johansen (Josi, Arvidsson), 25. Järnkrok (Mikael Granlund, Ellis), 49. Duchene (Järnkrok, Mikael Granlund) – 17. E. Pettersson (Horvat, Q. Hughes), 19. Graovac (Edler), 28. J. T. Miller (Boeser, E. Pettersson), 39. Boeser (Q. Hughes, J. T. Miller), 39. Horvat (E. Pettersson, Q. Hughes), 58. Pearson


    Nashville Predators: Rinne (41. Saros) – Ellis, Josi, Fabbro, Ekholm, Santini, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – Mikael Granlund, Duchene, Järnkrok – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Olivier, Sissons, Watson.
    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Stecher, Edler, Ch. Tanev, Q. Hughes, T. Myers, Jo. Benn – Boeser, E. Pettersson, Pearson – Horvat, J. T. Miller, Virtanen – Gaudette, Leivo, Graovac – Beagle, Schaller, Macewen.

    Rozhodčí: MacDougall, McCauley – Marguis, Murray

    Diváci: 17 168
    bahis siteleri