Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Carolina – Philadelphia 3:5 (kon.)
Columbus – Detroit 5:4 (kon.) | Florida – Anaheim 5:4 (po pr.) | Nashville – Vancouver 3:6 (kon.)
St. Louis – Calgary 5:0 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:2 (kon.) | Dallas – Winnipeg 5:3 (kon.)
Chicago – Tampa 2:4 (kon.) | Arizona – Toronto 1:3 (kon.) | Vegas – San Jose 1:2 (po pr.)
Los Angeles – Edmonton 5:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:3 (0:0, 3:1, 2:2)
Winnipeg Jets
Pátek 22.11.2019, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Tyler SEGUIN - 5:3
     
    59:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! Dickinson u mantinelu posunul puk na TYLERA SEGUINA, který najížděl na prázdnou branku a tohle nemohl nedat. Asistence: Jason Dickinson a Miro Heiskanen.
    55:39 Jamie BENN - 4:3
     
    55:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácím pomohl v kritické chvíli kapitán! Patrik Laine ztratil na obranné modré kotouč, kterého se ujal JAMIE BENN. Ten se z levé strany natlačil až před branku a bekhendem zasunul kotouč za záda Hellebuycka. Stars si tak berou zpět ztracené vedení. Bez asistence.
    55:14 Luca SBISA - 3:3
     
    55:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté dokonávají svůj comeback! Beaulieu ranou od modré trefil Sekeru. Odražený puk Andrew Copp předložil z druhé vlny najíždějícímu obránci LUCOVI SBISOVI a tomu stačilo z mezikruží trefit prázdnou branku – 3:3. Asistence: Andrew Copp a Nathan Beaulieu.
    48:35 Patrik LAINE - 3:2
     
    48:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediného zásahu! Nahození Tuckera Poolmana od modré čáry trefilo do hrudi PATRIKA LAINEHO a od ní puk zamířil za záda bezmocného brankáře Bishopa – 3:2. Asistence: Tucker Poolman.
    33:58 Kyle CONNOR - 3:1
     
    33:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté rychle snižují! Jamie Benn ztratil v útočném pásmu puk, který vyvezl dopředu Mark Scheifele. Ten následně nahrál na levou stranu KYLEOVI CONNOROVI, který střelou po ledě mezi betony překonává Bishopa. Asistence: Mark Scheifele.
    33:19 Radek FAKSA - 3:0
     
    33:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už 3:0! Corey Perry vybojoval puk za brankou pro RADKA FAKSU, který s ním vyjel na pravý kruh. Odtud vystřelil a Hellebuyck, jemuž bránil ve výhledu právě Perry, vyrazil kotouč nad sebe, ten spadl za něho, zastavil se u brankové čáry a dezorientovaný hostující gólman si ho betonem sám přikopl do vlastní klece. Asistence: Corey Perry.
    29:43 Jason DICKINSON - 2:0
     
    29:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují v rychlém sledu podruhé a zase u toho byla jejich čtvrtá formace! Střelu Taylora Feduna od modré čáry tečoval nad lapačku klekajícího Hellebuycka JASON DICKINSON. Asistence: Taylora Feduna a Corey Perry.
    27:37 Mattias JANMARK - 1:0
     
    27:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    Čtvrtá domácí formace se prosazuje proti elitní lajně Jets! Od modré čáry vypálil Andrej Sekera, Hellebuyck puk vyrazil jen k MATTIASOVI JANMARKOVI, který ho z levé strany dorážel do odkryté branky. Asistence: Andrej Sekera a Corey Perry.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 28. Janmark (Sekera, Perry), 30. Dickinson (Fedun, Perry), 34. Faksa (Perry), 56. Ja. Benn, 60. Seguin (Dickinson, Heiskanen) – 34. Connor (Scheifele), 49. Laine (Poolman), 56. Sbisa (Copp, Beaulieu)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Fedun, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, R. Polák, Sekera – Seguin (A), Dowling, Ja. Benn (C) – Radulov, Pavelski, Gurjanov – Comeau, Faksa, Cogliano – Perry, Dickinson, Janmark.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, D. Kulikov, Sbisa, Beaulieu – Laine, Scheifele (A), Connor – Roslovic, Wheeler (C), Ehlers – Perreault, Lowry, Copp – L. Shaw, Gustafsson, Luoto.

    Rozhodčí: Dwyer, Rehman – Daisy, Murphy

    Diváci: 18 133
    bahis siteleri