Banská Bystrica – MAC Budapešť 4:3 (kon.) | Michalovce – Trenčín 1:2 (kon.) | Košice – Poprad 2:1 (kon.)
Zvolen – Lipt. Mikuláš 6:4 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 4:1 (kon.) | Miskolc – HC Slovan 6:3 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:3 (0:1, 4:2, 0:0)
MAC Budapešť
sk Pátek 22.11.2019, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Bálizs odchádza z bránky na striedačku a Budapešť bude hrať v šestici!
     
    55:45
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Scott Macaulay – 2 min., nedovolené bránenie).
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Marek Bartánus – 2 min., hrubosť).
     
    54:43
    Až teraz sa podarilo Strechovi, ktorý sa dostal so spoluhráčom do prečíslenia. Napokon ho zakončoval sám, blafák na brankára Beskorowanyho ale nebol úspešný a skončil sa zákrokom betónom.
     
    50:54
    Strechovo nahodenie od modrej tečoval tesne mimo banskobystrickej bránky Pitt. Hostia sa potom dostali k odrazenému puku a pokračujú v tlaku.
     
    50:28
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Patrik Lamper – 2 min., hákovanie).
     
    48:25
    Petrinca obral pri rozohrávke o puk Strech, sám sa ale pri snahe o blafák na Beskorowanyho vytlačil za domácu bránku. Po zisku puku sa potom na opačnej strane natlačil pred Bálizsovu bránku Šťastný, brankár hostí však jeho strelu vyrazil a potom vyrazil i Šťastného dorážku.
     
    44:04
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Ivan Ďatelinka – 2 min., napadnutie).
     
    41:15
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Miloš Bubela – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Charles Gregory Strech – 2 min., držanie hokejky).
     
    38:32
    Budapešť dáva gól!
    Hostia predsa len využívajú svoju presilovku a znižujú! Macaulay prihral od útočnej modrej na pravú stranu Orbanovi, ktorý našiel krížnou prihrávkou do ľavého kruhu voľného ISTVÁNA TERBÓCSA. Ten si puk spracoval a následne vymietol ľavý horný roh domácej bránky. Domáci gólman, ktorý v tomto oslabení chytil minimálne tri góly, už tentokrát nedokázal zareagovať. Asistencie: Brance Orban, Scott Macaulay.
     
    38:11
    McNallyho krížnu prihrávku od ľavého mantinelu zasiahol pri vzdialenejšej žrďke Klempa, puk ale zastavil brankár Beskorowany fantastickým zákrokom betónom.
     
    37:34
    Hostia zvierajú domácich. Strech prihrávkou z ľavej strany našiel medzi kruhmi McNallyho, ktorý trafil pravú žŕďku domácej bránky.
     
    37:13
    I tentokrát vyhrali hostia vhadzovanie v útočnej tretine. Strech krížnou prihrávkou našiel na pravej strany Sofrona, ktorého výborne mierenú ranu z prvej vyrazil pravým betónom brankár Beskorowany.
     
    36:37
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Martin Nemčík – 2 min., faul lakťom).
     
    36:25
    Hostia vyhrali úvodné presilovkové vhazovanie a rozostavili do presilovkové vzorca. Po prihrávke z pravej strany strieľal spomedzi kruhov Sofron, ktorý trafil pravú žŕďku domácej bránky.
     
    35:49
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Jacob Cardwell – 2 min., hrubosť).
     
    33:56
    Až teraz sa hostia dostali do útočnej tretiny a hneď mali i obrovskú šancu! Strech si spracoval krížnu prihrávku od pravého mantinelu a posunul puk pred bránku na voľného Orbana, ktorý však nedokázal hrací predmet nadvihnúť nad už ležiaceho brankára Beskorowanyho.
     
    32:36
    Hrnka krížnou prihrávkou našiel v ľavom kruhu Bartánusa, ten však z prvej nedokázal vystreliť. Druhý pokus potom zlikvidoval brankár Bálizs.
     
    32:06
    Hrnka prihrávkou z pravej strany hľadal pred bránkoviskom Budapešti voľného Lampera, ten ale nedokázal puk tečovať. Bálizs ho chcel zaľahnúť, puk ale popod jeho telo prešiel mimo jeho bránky.
     
    30:50
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Charles Gregory Strech – 2 min., hákovanie).
     
    26:44
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci sa poriadne rozbehli a za necelých sedem minút druhej tretiny strieľajú už svoj štvrtý gól! Po prihrávke Hickmotta z pravej strany vypálil od modrej JOONA ANTTONIHO JÄÄSKELÄINEN a aj keď Fínovi strela veľmi nesadla, tak puk zrejme kvôli teči brániaceho obrancu Budapešti skončil za chrbtom brankára Bálizsa. Asistencie: Jordan Hickmott, Jordon Southorn.
     
    25:39
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci rýchlo využívajú presilovku o dvoch hráčov a rýchlo odpovedajú na gól hostí! JORDON SOUTHORN si vymenil puk na ľavej strane s Hickmottom a po jeho spätnej prihrávke ho tvrdou strelou z prvej poslal k ľavej žŕďke Bálizsovej bránky. Asistencie: Jordan Hickmott, Joona Anttoni Jääskeläinen.
     
    25:14
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Patrick McNally – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    24:56
    Budapešť dáva gól!
    Hostia v oslabení bleskovo vyrovnávajú! Terbócs prenikol po ľavom krídle do tretiny domácich, zasekol si obrancu a potom okolo neho len preletel Bubela. Terbócs napokon zblízka vystrelil a brankár Beskorowany si myslel, že puk má pod kontrolou. Ten však prešiel zaňho a do siete ho z bránkoviska dorazil BARNABÁS MAJOROSS. Asistencie: István Terbócs.
     
    24:36
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Chris Langkow – 5 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou + osobný trest do konca zápasu, nebezpečná hra vysokou hokejkou). Trest odpyká Ákos Szigeti.
     
    24:36
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci využívajú presilovku a dostávajú sa do vedenia! MAREK BARTÁNUS strieľal po prihrávke Cardwella z vrcholu ľavého kruhu a brankár Bálizs vyrazil puk len pred seba. Pred jeho bránkoviskom následne vznikla veľká skrumáž, kde sa najlepšie zorientoval práve Bartánus a ten puk poslal za chrbát ležiaceho Bálizsa. Oslava gólu sa však nekonala, pretože pri dorážke zasiahol Bartánusa hokejkou do tváre Langkow a domáci útočník musel rýchlo odísť so zakrvavenou tvárou do šatne. Asistencie: Patrik Lamper, Alex Tamáši.
     
    23:59
    Šťastný sa po prihrávke od modrej ocitol úplne sám pred bránkoviskom Bálizsa, bol ale otočený chrbtom k bránke. Puk tak posunul dozadu na Southorna, ktorý namieril len do brankára Bálizsa.
     
    23:04
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Nándor Fejes – 2 min., držanie).
     
    22:39
    Ďatelinkovu strelu zrazil jeden z obrancov Budapešti medzi kruhy priamo k Fafrákovi, ktorého pokus z otočky vyrazil ľavým betónom brankár Bálizs.
     
    20:14
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci hneď v úvode druhého dejstva vyrovnávajú! Jääskeläinen vystihol prihrávku obrancu Budapešti, puk mu však odskočil do strany, a tak nemohol pokračovať v nájazde na Bálizsa. Puk teda z ľavej strany posunul za seba na JORDONA SOUTHORNA a ten strelou z prvej vymietol ľavý horný roh Bálizsovej bránky. Asistencie: Joona Anttoni Jääskeläinen, Jordan Hickmott.
     
    19:10
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Miloš Bubela – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    18:42
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Krisztián Nagy – 2 min., sekanie).
     
    10:22
    Cardwell prihrávkou spoza brány našiel pred bránkoviskom MAC-u Hickmotta, proti nemu ale včas spojil betóny brankár Bálizs. Hickmott prvými dvomi dorážkami trafil betóny hosťujúceho brankára a treťou potom ľavú žŕďku.
     
    05:40
    Domáci mali obrovskú šancu na vyrovnanie! Fafrák sa pretlačil sprava pred brankára Bálizsa, ten ale jeho strelu vyrazil. K odrazenému puku sa na opačnej strane dostal ako prvý Sojka, ktorého dorážku výborným zákrokom zlikvidoval gólman Budapešti.
     
    04:31
    Budapešť dáva gól!
    Hostia otvárajú skóre! Fejes krížnou prihrávkou z ľavej strany hľadal Nagya, ten ale puk pred brankárom Beskorowanym nezasiahol. K puku sa ale dostal za bránkou, odkiaľ ho vrátil do ľavého kruhu na CHRISA BODÓA a ten strelou z prvej i so šťastím prekonal ranou medzi ruku a telo domáceho gólmana. Asistencie: Nándor Fejes, Krisztián Nagy.

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 21. Southorn (Jääskeläinen, Hickmott), 25. Bartánus (Lamper, Tamáši), 26. Southorn (Hickmott, Jääskeläinen), 27. Jääskeläinen (Hickmott, Southorn) – 5. Bodó (Fejes, Nagy), 25. Majoross (Terbócs), 39. Terbócs (Orban, Macaulay)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Beskorowany (Gajan) – Cardwell, Southorn, Ďatelinka, Nemčík, Zubák, Mihálik, Suľovský, Petrinec – Jääskeläinen, Hickmott, Hrnka – Lamper, Bubela, Bartánus – Gabor, Šťastný, Kabáč – Sojka, Tamáši, Fafrák
    MAC Budapešť: Bálizs (Halász) – Macaulay, Garát, Carlisle, McNally, Fejes, Pozsgai, Schlekmann, Dóczi – Terbócs, Pitt, Klempa – Bodó, Langkow, Nagy – Sofron, Strech, Orban – Szigeti, Majoross, Kreisz

    Rozhodčí: Müllner, Snášel ml. – Jedlička, Krajčík

    Diváci: 2 177
    bahis siteleri