Novosibirsk – Vladivostok 1:2 (kon.) | Barys – Chabarovsk 2:3 (po pr.) | Ufa – Kazaň 3:4 (2:3 po s.n.)
Jekatěrinburg – CSKA Moskva 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 4:0 (kon.) | Soči – Riga 2:3 (po pr.)
Jokerit – Jaroslavl 2:3 (1:2 po s.n.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
Amur Chabarovsk
Neděle 24.11.2019, 12:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:23 Igor RUDĚNKOV - 2:3
     
    63:23
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Autorem branky je IGOR RUDĚNKOV. Amur nakonec předvádí skvělý obrat! Gorškov vybojoval kotouč a ten se následně po špatném zakončení dostal k Ruděnkovovi, který ho bekhendem skvěle zakončil do branky bezmocného Pasquala. Asistence: Alexandr Gorškov a Vladislav Ušenin.
    51:49 Ondřej VITÁSEK - 2:2
     
    51:49
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ VITÁSEK. Máme srovnáno! Český forward využívá přesilovku poté, co tvrdou ránou prostřelil Pasquala. Asistence: Tomáš Zohorna, Denis Golubev
    37:26 Tomáš ZOHORNA - 2:1
     
    37:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ ZOHORNA. Český forward a zároveň asistent kapitána se prosazuje. Domácí obrana napáchala velkou chybu a Zohorna se spoluhráčem jeli proti jednomu protihráči. Ten bránil právě spoluhráče Zohorny a Tomáš se tak rozhodl najet až ke gólmanu, kterého s přehledem prostřelil. Asistence: Hynek Zohorna a Denis Golubev.
    35:00 Pavel AKOLZIN - 2:0
     
    35:00
    Barys právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PAVEL AKOLZIN. Hezká kombinace vyvrcholila prapodivným gólem, kdy Akolzin skóroval v pádu. Domácí ale po velkém tlaku konečně zvyšují. Asistence: Jegor Šalapov, Dmitry Ševčenko.
    13:59 Arkadij ŠESŤAKOV - 1:0
     
    13:59
    Barys právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ARKADIJ ŠESŤAKOV. Ten tečoval dobrou ránu od modré do horní části branky a využívá tak velmi rychle přesilovku. Asistence: Nikita Michajlis, Leonid Metalnikov.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 14. Šesťakov (Michajlis, Metalnikov), 35. Akolzin (Šalapov, Ševčenko) – 38. T. Zohorna (H. Zohorna, Golubev), 52. Vitásek (T. Zohorna, Golubev), 64. Ruděnkov (Gorškov, Vl. Ušenin)


    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Dietz, Ohtamaa, Blacker, Orechov, Metalnikov, Makljukov, Šalapov – Akolzin, Boyd, Ševčenko – Petuchov, Sagadejev, Asetov – Knight, Tangradi, Videll – Michajlis, R. Starčenko, Šesťakov – Musorov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Vitásek, Jordán, Turbin, Kamalov, Korjagin, Kondratěv, Alexandrov – H. Zohorna, Golubev, T. Zohorna – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – A. Lazarev, Ruděnkov, A. Kuzněcov – Jazkov, Kapiturov, Kacuba.
    bahis siteleri