Poprad – HC Slovan 2:1 (kon.) | Nitra – Trenčín 2:3 (po pr.) | Detva – Košice 2:3 (kon.)
Miskolc – Nové Zámky 4:1 (kon.) | MAC Budapešť – Zvolen 3:4 (kon.) | Michalovce – Banská Bystrica 3:1 (kon.)
po prodl.
HK Nitra
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 24.11.2019, 16:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:39
    Trenčín dal gól!
    Po pravej strane unikol BRANDON ALDERSON a bekendovým blafákom prekonal domáceho brankára a rozhodol o víťazovi stretnutia. Asistencie: Graeme McCormack, Josef Mikyska.
     
    59:10
    Nitra dala gól!
    Nitra pri powerplay 50 sekúnd pred koncom 3 tretiny vyrovnáva stav stretnutia vďaka gólu JUDDA BLACKWATERA, ku ktorému sa odrazený puk dostal po Versteegovej strele od modrej čiary a rutinérsky prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Lane Scheidl.
     
    58:23
    Nitra hrá bez brankára.
     
    54:49
    Nitra má šancu vyrovnať pri vylúčení Sojčíka.
     
    47:56
    Lušňák sa s pukom z pravej strany pretlačil až pred Tomeka, ten jeho pokus zneškodnil a obrana hosti ho poslala aj za cenu zakázaného uvoľnenia až ku Kompasovi.
     
    46:08
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa ubránili oslabeniu a po naskočení hráča z trestnej lavice sa dostali hostia do úniku. Už sa zdalo, že sa Nitra ubráni, ale Kerbashian prihral nešťastne puk na hokejku Bezúcha, ktorý posunul puk na pravú stranu na BRANDONA ALDERSONA a ten nemal problém trafiť odkrytú domácu bránku. Asistencia: Juraj Bezúch.
     
    43:52
    Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Aldersona.
     
    39:21
    Hostia zle striedali a na trestnú lavicu si sadol Chromiak
     
    38:04
    Blackwater poslal k ľadu Balána a hostia si zahrajú ďalšiu presilovku.
     
    35:49
    Rozhodca Valach signalizoval ďalší trest pre domáceho hráča. Po konzultácii so svojimi kolegami ho však odvolal nakoľko Lapšanský sám nakorčuloval do obrancu domácich.
     
    35:19
    Trenčín si zahrá presilovku po tom, čo na ľade sa ocitol Stacha po tvrdom kontakte od Fominihka. Svojho spoluhráča šiel následne pomstiť Valach, ktorý si rovnako sadol na trestnú lavicu.
     
    33:43
    Čaládiho strela spoza bránky zasiahla Tomeka do masky a puk sa následne odrazil až na ochrannú sieť a hra je prerušená.
     
    31:46
    Ďalšia tyčka za domácim brankárom zvoní po strele z prvej od jedného z Trenčanov.
     
    31:14
    Prvú presilovku v stretnutí si zahrá Trenčín v polovici stretnutia pri vylúčení Olsena. Trest sa nepáči samotnému hráčovi, ktorý za protesty inkasoval aj osobný trest, domácim divákom a aj trénerovi, ktorý svoj názor teraz diskutuje s hlavným rozhodcom.
     
    25:30
    Bezúch mohol pridať svoj druhý gól po tom, čo krúžil s pukom v útočnom pásme, dostal sa na pravý kruh, kde sa mu otvoril priestor na vhodnú strelu. Tá však opečiatkovala iba brvno domácej bránky.
     
    19:59
    Nitra dala gól!
    0.4 desatiny sekundy pred koncom prvej tretiny Nitra vyrovnáva vďaka pohotovej dorážke DANILA FOMINIKHA po Minárikovej strele po ľade do pravého betónu brankára hostí. Asistencia: Jakub Minárik
     
    17:17
    V závere tretiny budeme svedkami prvej presilovky v stretnutí, ktorú si pri vylúčení Sojčíka zahrá Nitra.
     
    08:21
    Trenčín dal gól!
    Trenčínu sa predsa len podarilo streliť prvý gól stretnutia po tom, čo na os klziska sa dostal s pukom Mikyska a jeho príklepovu strelu Kompas vyrazil iba pred seba a následnú dorážku po ľade dotlačil za bránkovú čiaru JURAJ BEZÚCH. Asistencia: Josef Mikyska.
     
    05:18
    Krásny hokejový moment na oboch stranách. Do samostatného úniku sa dostal Alderson. Zvolil strelu na pravý horný roh domácej bránky. Jeho pokus Kompas zastavil efektným semaforom.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 20. Fominikh (Minárik), 60. Blackwater (Scheidl) – 9. Bezúch (Mikyska), 47. Alderson (Bezúch), 63. Alderson (McCormack, Mikyska)


    HK Nitra: Kompas (Šimboch) – Mezei, Morrison, Olsen, Kubka, Versteeg, Sloboda, Rácz, Tábi – Buček, Kollár, Koyš – Blackwater, Lušňák, Scheidl – Čaládi, Šimun, Kerbashian – Fominykh, Minárik, Hrušík
    HK DUKLA Trenčín: Tomek (Valent) – McCormack, Starosta, Rajnoha, Štach, Sládok, Kajínek, Stacha – Alderson, Mikyska, Bezúch – Valach, Sádecký, Hecl – Sojčík, Balán, Lapšanský – Chromiak, Džugan, Ďurina

    Rozhodčí: Valach, Výleta – Kacej, Gegáň

    Diváci: 3034
    bahis siteleri