Kladno – Letohrad 5:1 (kon.) | Dobřany – Pardubice 3:2 (kon.) | Kovo Praha – Hr. Králové 0:3 (kon.)
Plzeň – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Kert Park Praha – Karviná 7:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
SK Hokejbal Letohrad
Sobota 30.11.2019, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 3. kolo
     
    43:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec si hosté odvezou domů nepopulárního búra. Neboť popáté v tomto klání Novák inkasoval, a to po zakončení DAVIDA ŠRÁMKA. Asistence: Ondřej Pražák, Martin Špaček.
     
    42:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle je jakási pojistka Kladna na konečné vítězství v tomto klání. MATYÁŠ MALECHA prostřelil Nováka na bližší tyčce, a to během dlouhé početní výhody. Asistence: Jaroslav Procházka, František Pliml.
     
    35:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrobili obrovskou chybu v obraně a toho v oslabení využil MILAN SCHNAUBELT, který vypíchl soupeři míček a zakončoval do zcela odkryté brány. Novák v brankovišti pouze ležel na hrací ploše a nemohl absolutně zachránit celou situaci. Bez asistence.
     
    20:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byl hodně zajímavý moment. Novák totiž chyboval a míček mu vypadl z jeho lapačky. A protože rozhodčí stáli u celé situace velmi blízko, branku uznali. Míček totiž přešel brankovou čáru. DAVID ŠRÁMEK byl tím, komu byl přesný zásah připsán. Asistence: Michal Dědič, Jakub Haisman.
     
    18:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec vedení hostům opravdu nevydrželo nijak dlouho. MICHAL DĚDIČ propálil tvrdě brankáře Nováka, který tak odolával až do této chvíle. Asistence: David Šrámek, Štěpán Důras.
     
    18:17
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle je velký šok pro Kladno! To bojuje o vítězství po podzimní části a tohle je pro něj poměrně zásadní komplikace. MICHAL MACHÁČEK byl autorem tohoto úvodního gólu. Asistence: David Halbrštát.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 19. Dědič (Šrámek, Důras), 21. Šrámek (Dědič, Haisman), 36. Schnaubelt, 43. Malecha (Procházka, Pliml), 44. Šrámek (Pražák, Špaček) – 19. Macháček (Halbrštát)


    HBC Kladno: Čapek (Jirotka) – Dědič, Haisman, Hrabár, Důras, Soukup, Pliml, Kamenář – Špaček, Šrámek, Pražák, Barnošák, Schnaubelt, Kohout, Malecha, Prokop, Procházka, Zdrůbecký, Eitler
    SK Hokejbal Letohrad: Novák (Manučarjan) – Anýž, F. Lux, Teplý, Vychytil, J. Hejtmánek, Bečka – Macháček, Halbrštát, D. Hejtmánek, Věchet, Cvejn, Faltus, Bogdány, Lajčiak, Palcer, Hubálek, Holuša

    Rozhodčí: Koskuba, Šulo
    bahis siteleri