Kladno – Letohrad 5:1 (kon.) | Dobřany – Pardubice 3:2 (kon.) | Kovo Praha – Hr. Králové 0:3 (kon.)
Plzeň – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Kert Park Praha – Karviná 7:2 (kon.)
konec
TJ Snack Dobřany
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HBC Pardubice
Sobota 30.11.2019, 11:00CROSSDOCK Extraliga • 16. kolo
     
    41:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Autosklo snižuje a dramatizuje utkání! Bílý nahrál PAVLU KUBEŠOVI od levého mantinelu před bránu, odkud pardubický útočník dává svou druhou branku v tomto utkání. Asistence: Jan Bílý.
     
    35:25
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Domácí už se ujímají dvoubrankového náskoku! Balonek se dostal před bránu, kde stál TOMÁŠ TRUCHLÝ, jenž ho pohotově procpal do klece. Asistence: Martin Remiáš, Jan Kovářík.
     
    34:09
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Západočeši využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! Václav Šlehofer posunul míček ADAMU BÁRTOVI na modrou čáru, odkud dobřanský obránce trefuje roh Stárkovy brány. Asistence: Václav Šlehofer.
     
    27:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    V přesilové hře to Pardubicím nevyšlo, nyní už se radují! PAVEL KUBEŠ dostal balonek do předbrankového prostoru k tyči, kde na něho zívala odkrytá část branky. Asistence: Roman Krejčí.
     
    17:11
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Domácí se ujímají vedení! Dobřany rychle otočily hru na druhou stranu, JAN KOVÁŘÍK se dostal do samostatného úniku a z blízkosti propálil hostujícího gólmana. Asistence: Václav Šlehofer.

    Markéta Peclová

    Branky a nahrávky: 18. J. Kovářík (V. Šlehofer), 35. Bárta (V. Šlehofer), 36. Truchlý (Remiáš, J. Kovářík) – 28. Kubeš (Krejčí), 42. Kubeš (Bílý)


    TJ Snack Dobřany: M. Hrubý (Fukárek) – Truchlý, Málek, Bárta, Sloup, V. Šlehofer, O. Šlehofer – D. Kovářík, J. Kovářík, Neumaier, Čech, Toman, Remiáš, Vaníček, Kobr, Duchek, L. Hrubý
    HBC Pardubice: Stárek (Foršt) – Filip, Krejčí, Kvapil, Zajíček, Mokříž, Škonoupík, Deml – Bílý, Kubeš, Blažek, Moravec, Kohoutek, Langr, Vlasák, Förstl, Strouhal

    Rozhodčí: Cícha, Pečený
    bahis siteleri