Vancouver – Buffalo 6:5 (po pr.) | Detroit – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Tampa – San Jose 7:1 (kon.)
Florida – Columbus 4:1 (kon.) | Boston – Colorado 1:4 (kon.) | Carolina – Minnesota 6:2 (kon.)
St. Louis – Toronto 2:5 (kon.) | Nashville – New Jersey 6:4 (kon.) | Dallas – NY Islanders 3:1 (kon.)
Calgary – Los Angeles 4:3 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 3:2 (kon.) | Florida – San Jose 5:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Colorado Avalanche
Neděle 08.12.2019, 01:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Gabriel LANDESKOG - 1:4
     
    59:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG ještě upravuje podobu finálního skóre, vystihl totiž soupeřící pas a ze středního pásma zakončil přesně do prázdné klece. Asistence: Pierre-Édouard Bellemare.
    38:21 André BURAKOVSKY - 1:3
     
    38:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se tlačili za vyrovnání, ale z protiútoku se nakonec prosazuje Colorado! ANDRÉ BURAKOVSKY se díky přihrávce Nathana MacKinnona dostal do úniku, který nemilosrdně proměnil rychlou střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Nathan MacKinnon a Joonas Donskoi.
    29:17 Ian COLE - 1:2
     
    29:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche je mnohem lepším týmem, vedoucí branku si více než zaslouží! I když se hrálo pět na pět, IAN COLE měl před sebou opravdu hodně prostoru, skvěle tak zamířil nad rameno Jaroslava Haláka, který ho nedokázal včas zvednout. Asistence: Mark Barberio a Joonas Donskoi.
    17:25 Valerij NIČUŠKIN - 1:1
     
    17:25
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche docela rychle vyrovnávají, opět se začíná od nuly! Matt Nieto to společně s VALERIJEM NIČUŠKINEM skvěle vykombinoval, druhý jmenovaný si tak Jaroslava Haláka v klidu položil a bekhendem zakončil do odkryté klece. Jeden z domácí beků sice střelu málem zastavil, ale kotouč se nakonec dostal přes brankovou čáru. Asistence: Matt Nieto a Tyson Jost.
    13:14 Chris WAGNER - 1:0
     
    13:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    I přes počáteční pasivitu se Bruins dostávají do vedení! John Moore dvakrát tvrdě vypálil od modré čáry. Do jeho druhé rána vložil hokejku CHRIS WAGNER, který skvěle tečoval puk mimo dosah Philippa Grubauera. Asistence: John Moore a Anders Bjork.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 14. Wagner (J. Moore, Bjork) – 18. Ničuškin (Nieto, Jost), 30. Cole (Barberio, Donskoi), 39. Burakovsky (MacKinnon, Donskoi), 60. Landeskog (Bellemare)


    Boston Bruins: Halák (A) (T. Rask (A)) – Chára (C), McAvoy, Krug, Carlo, J. Moore, Grzelcyk – Marchand (A), Krejčí (A), Pastrňák – DeBrusk, Coyle, Heinen – Nordström, Kuraly, Wagner – Bjork, P. Lindholm, B. Ritchie.
    Colorado Avalanche: Grubauer (18. Francouz (A)) – Girard, Zadorov, Makar, Graves, Barberio, Cole – Donskoi, MacKinnon (A), Rantanen – Landeskog (C), Compher, Burakovsky – Ničuškin, Bellemare (A), Nieto – Kameněv, Jost, Tynan.

    Rozhodčí: Brenk, McIsaac – Devorski, Sericolo

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri