Vsetín – Přerov 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 8:5 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 3:0 (kon.)
Ústí n/L – Kobra 4:3 (po pr.) | Kralupy n. Vltavou – Chrudim 3:1 (kon.) | Litomyšl – HK MD Šumperk 5:2 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0)
HC Kobra Praha
Neděle 08.12.2019, 14:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    62:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan se dostal do přečíslení a ukončil dnešní zápas. ROMAN BRANDNER dostal krásnou přihrávku od Stuchlého a naložil s ní bravurně – 4:3! Asistence: Tomáš Stuchlý, Matěj Harkabus.
     
    54:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Obrovský tlak přinesl vyrovnání. Brankař Ondrík vyrazil pouze k samotnému MATĚJOVI HARKABUSOVI, který se v podobných situacích nemýlí – 3:3! Asistence: Tomáš Stuchlý, Jakub Tot.
     
    47:12
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po velkém zmatku před Volkem a sérii dorážek se ke kotouči dostal MIKULÁŠ ČERNÝ. Ani jeho střela nebyla ideální, nicméně doskákala do ústecké branky – 2:3! Asistence: Kristián Ženíšek, Ondřej Zmeškal.
     
    37:49
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Domácím nevadilo ani to, že hráli kvůli špatnému střídání pouze ve čtyřech. Puk se dostal k PATRIKU MATLOCHOVI, který zakončil nekompromisně do pravé šibenice – 2:2! Asistence: Erik Mareš.
     
    15:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí stav utkání. RICHARD MUCHA dostal puk na modrou, obtočil se kolem ústeckého obránce a zakončil nikým nehlídaný přesně za Volkeho záda – 1:2! Asistence: Jan Ksandr, Mansúr Kaninský.
     
    14:42
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Po pohledné kombinaci se puk dostal až k ROBINU MÍŠKOVI, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:1! Asistence: Ondřej Zmeškal, Jan Výrut.
     
    12:42
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Do úniku se dostal ADAM JANOUŠEK, objel branku a i přes faul zakončil za Ondríkova záda z mínusového úhlu 1:0! Asistence: Matěj Harkabus, Jakub Tot.

    Jan Koudelka

    Branky a nahrávky: 13. Janoušek (Harkabus, Tot), 38. Matloch (Mareš), 55. Harkabus (Stuchlý, Tot), 63. Brandner (Stuchlý, Harkabus) – 15. Míšek (Zmeškal, Výrut), 16. Mucha (Ksandr, Káninský), 48. Černý (Ženíšek, Zmeškal)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Kmoch) – Gottfried, Jarábek, Mareš, Šešina, Stuchlý (A), Polata, Štěpánek – Harkabus (C), Hampl, Matloch, Tot, Brandner, Šindelář, Janoušek (A), Kušej, Čermák
    HC Kobra Praha: Ondrík (Dusil) – Skalík, Ženíšek, Stejskal, Zmeškal (A), Pelant, Cichoň, Janiurek, Ribarovski, Výrut, Mucha (A), Ksandr, Sup, Šálek (C), Černý, Kaninský, Míšek

    Rozhodčí: Domský – Holada, Povová
    bahis siteleri