Chabarovsk – Kunlun 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Jokerit – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Omsk – Barys 2:3 (kon.)
Viťaz – N.Novgorod 3:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Red Star Kunlun
Pondělí 09.12.2019, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Po domácím ofsajdu se vhazovalo ve středním pásmu a Alikin se tak musel vrátit zpět do svého brankoviště. Právě on ještě Amuru uhájil šanci na vyrovnání. Po nahrávce Lockharta byl před ním sám Cory Kane, jehož domácí gólman vychytal!
     
    58:35
    A branka Amuru je prázdná!
     
    57:03
    Před brankou se dostal k odraženému kotouči Gorškov. Hrubec ale výtečně zasáhl a nepřipustil vyrovnání!
     
    56:31
    Ryan Sproul mohl rozhodnout! Dostal dobrou přihrávku před branku, ale Alikin jeho střelu vytěsnil vyrážečkou!
     
    53:24
    Domácí si zahrají přesilovku! Tyler Wong ve vlastním obranném pásmu sevřel kotouč v rukavici na příliš dlouho a je za to dle pravidel potrestán dvouminutovým trestem.
     
    50:40
    Do obrovské šance se dostal Hynek Zohorna. Ten po bekhendové kličce nezasunul puk za pravý beton Hrubce a dorážku z ostrého úhlu mu srazil mimo branku protihráč!
    47:55 Olli PALOLA - 2:3
     
    47:55
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A gól to opravdu byl! OLLI PALOLA poslal puk mezi betony brankáře těsně za brankovou čáru a hosté tedy vedou 3:2. Bez asistence.
     
    47:55
    Hosté se již po skončení své přesilovky radovali! Olli Palola plácl před brankovištěm do puku, který projel mezi betony Alikina a zastavil se zřejmě těsně za brankovou čárou! Rozhodčí, který měl k situaci nejblíže, rozpažil, ale ještě proběhne kontrola situace u videa!
     
    45:41
    Za hákování je vyloučen Nikita Jazkov. Kunlun si zahraje první přesilovku v zápase.
    36:05 Hynek ZOHORNA - 2:2
     
    36:05
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! Danil Fajzullin vybojoval u mantinelu puk na obránci Sproulovi a z toho těžil HYNEK ZOHORNA, který z levého kruhu vymetl horní růžek nad lapačkou brankáře Hrubce. Oficiální statistiky připsaly asistenci Tomášovi Zohornovi, byť by ji asi měl mít Fajzulin. Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    35:33
    Před brankou se dostal k puku Tomáš Zohorna. Český reprezentant ho však zblízka neprotlačil za záda Hrubce!
     
    31:12
    Luke Lockhart nabral na levém křídle velkou rychlost. Natlačil se před obránce a už byl sám před Alikinem, který však dokázal jeho dlouhou forhendovou kličku levým betonem vykrýt a následně puk zalehl!
     
    28:34
    Ryan Sproul dostává dvouminutový trest za zákrok vysokou holí. Přesilovka pro Chabarovsk.
    25:06 Ryan SPROUL - 1:2
     
    25:06
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté strhávají vedení na svou stranu! Po rychlém protiútoku zakončoval z mezikruží Gunars Skvorcovs, jehož střelu Alikin vyrazil před sebe a kotouč dorazil za jeho záda obránce RYAN SPROUL – 1:2. Asistence: Gunars Skvorcovs.
     
    12:59
    Hostů bylo na ledě šest! Dostávají tedy dvouminutový trest a Amur si podruhé v utkání vyzkouší hru v početní výhodě.
    10:06 Olli PALOLA - 1:1
     
    10:06
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté vyrovnávají díky práci jejich čtvrté formace! Ethan Werek nahodil od levého mantinelu puk před branku, kde se hrací předmět odrazil na hůl OLLIHO PALOLY a ten ho uklidil za záda brankáře Alikina – 1:1. Asistence: Ethan Werek.
     
    09:20
    Gleb Korjagin vypálil od modré čáry. Hrubec vyrazil jen před sebe a tak následovaly dorážky Alexandra Gorškova. Pro hostující tým to nakonec dobře dopadlo!
    07:01 Igor RUDĚNKOV - 1:0
     
    07:01
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec čtyřminutovou přesilovku dokázali zužitkovat! Bratři Ušeninové připravili střeleckou pozici pro IGORA RUDĚNKOVA, který mírně z levé strany vymetl bližší horní růžek nad pravým ramenem Šimona Hrubce. Asistence: Vladislav Ušenin a Vjačeslav Ušenin.
     
    04:50
    V oslabení dostal přihrávku za obranu Cory Kane. Ten se řítil téměř sám na Alikina, jen ho ještě ze strany křižoval bránící hráč a tak musel volit střelu. A tu domácí gólman pokryl!
     
    03:56
    Jake Chelios zasáhl Vjačeslava Ušenina vysokou holí a dostává trest na 2+2 minuty!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 8. Ruděnkov (Vl. Ušenin, Vj. Ušenin), 37. H. Zohorna (T. Zohorna) – 11. Palola (Werek), 26. Sproul (Skvorcovs), 48. Palola


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Jordán, Vitásek, Korjagin, V. Vasiljev, Turbin, Korobov, Alexandrov – H. Zohorna, T. Zohorna (C), Fajzullin – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Gorškov – A. Lazarev, Rasskazov, Ruděnkov (A) – Golubev, Železkov, Jazkov.
    Red Star Kunlun: Hrubec (J. Smith) – Sproul, T. Murphy, Chelios, Bartley, G. Reinhart, Šustr (A) – Yip (C), Miller, Wong (A) – Lockhart, Magee, DeFazio – Smith-Pelly, Kane, Skvorcovs – Palola, Werek, Hunt.

    Rozhodčí: Romasko, Sidorenko – Zacharenkov, Sivov

    Diváci: 4641
    bahis siteleri