Chabarovsk – Kunlun 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Jokerit – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Omsk – Barys 2:3 (kon.)
Viťaz – N.Novgorod 3:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 09.12.2019, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Domácí mohou v oslabení alespoň vyhazovat bez rizika icingu. Teď těsně minuli prázdnou branku!
     
    59:11
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jakub Jeřábek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    58:40
    A Lindbäck je na střídačce, hosté tedy v šesti!
     
    56:24
    Až teď se píská! Damir Žafjarov obkroužil branku a poslal puk do ohně. Tam se kotouč od brusle Sjomina odrazil směrem na Ježova, který zabránil nejhoršímu a kotouč nakonec přikryl.
     
    54:02
    Mohlo být vymalováno! Pekka Jormakka se ocitl sám před Lindbäckem, ale nedokázal zasunout puk přes betony brankáře Torpeda!
     
    50:49
    Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1. Bočarov předložil puk na levou stranu TY Rattiemu, který ve velké šance přestřelil!
     
    42:45
    Za držení je vyloučen zkušený hostující obránce Anton Volčekov. Viťaz bude hrát další přesilovku.
    41:09 Damir ŽAFJAROV - 3:2
     
    41:09
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují ve vlastním oslabení! Po přihrávce Jordana Schroedera se trefuje DAMIR ŽAFJAROV, který snižuje na 3:2. Máme tu tedy pořádnou zápletku. Asistence: Jordan Schroeder.
     
    39:22
    Viktor Šachvorostov držel Sjomina příliš dlouho a okatě. Vylučuje se tedy také na straně hostí.
     
    36:20
    Další vyloučení na domácí straně! Alexej Makejev dostává dvě minuty za hrubost a k tomu ještě desítku za nesportovní chování. Alexej Sjomin u sudích protestuje, ale není mu to nic platné.
    36:01 Daniil ILJIN - 3:1
     
    36:01
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku 5 sekund před jejím koncem! Barancev našel pasem z modré čáry na pravém kruhu připraveného DANIILA ILJINA, který z tohoto místa z první prostřelil Ježova – 3:1. Asistence: Denis Barancev.
     
    34:06
    Ilja Šinkevič si ve středním pásmu počíhal na Paula Szczechuru, kterého poslal k ledu. Rozhodčí vyučují domácího hráče za hrubost.
     
    30:46
    Snížení měl na hokejce Damir Žafjarov, který dostal přihrávku na pravý kruh a zakončoval z první v momentě, kdy byl prostor bližší tyčky zcela volný. Ježov však předvedl skvělý zákrok, když se dokázal proti puku natáhnout a zastavil ho lapačkou!
     
    30:30
    Teď si ale Torpedo zahraje přesilovku. Za sekání je vyloučen Alexej Byvalcev.
    28:28 Pekka JORMAKKA - 3:0
     
    28:28
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí jsou ve druhé třetině jasně lepším týmem a nyní se za svou hru odměnili gólem na 3:0! Tlak Viťazu v útočném pásmu rozsekl svou přihrávkou Alexej Byvalcev, který od brankové čáry našel PEKKU JORMAKKU a ten zamířil z pravého kruhu pod víko. Asistence: Alexej Byvalcev.
    25:21 Miro AALTONEN - 2:0
     
    25:21
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté přišli o puk ve vlastní obranné třetině a za to je Viťaz trestá! Domácí to sehráli výborně. Alexej Makejev nahrál na levý kruh Alexejovi Sjominovi. Ten místo střely ještě našel MIRA AALTONENA, který střílel do poloodkryté branky. Lindbäck se snažil rychle přesunout, ovšem finský útočník chladnokrevně zvedl puk mimo jeho dosah – 2:0. Asistence: Alexej Makejev a Alexej Sjomin.
     
    23:35
    Hostující brankář je teď ve velkém zápřahu! Pylenkov našel před brankou Joonase Nättinena, který hostujícího gólmana nepřekonal. Další nebezpečí pak Lindbäck uhasil tygřím skokem na volný kotouč.
     
    20:47
    Vyloučení na hostující straně. Za podrážení je potrestán obránce Georgij Mišarin.
    15:32 Alexej MAKEJEV - 1:0
     
    15:32
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Výbornou práci odvedl u pravého mantinelu kapitán Alexej Sjomin, který obral o kotouč protihráče a nahrál mezi kruhy ALEXEJOVI MAKEJEVOVI, jenž se trefil k levé tyčce. Asistence: Alexandr Sjomin.
     
    09:19
    Vylučuje se na obou stranách. Domácí Alexej Makejev je potrestán za nedovolené bránění, Arťom Aljajev zase za sekání.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 16. Makejev (A. Sjomin), 26. M. Aaltonen (Makejev, A. Sjomin), 29. Jormakka (Byvalcev) – 37. D. Iljin (Barancev), 42. Žafjarov (Schroeder)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Saprykin) – Pylenkov, Jeřábek, V. Lajunen, Šinkevič, Golovkov, Jevsejenkov (A), Katičev – A. Sjomin (C), M. Aaltonen (A), Makejev – Jo. Nättinen, Byvalcev, Jormakka – Orlovič-Grudkov, P. Černov, Laričev – Arťuchin, Koltygin, Mojsejev – Varfolomejev.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Barancev (C), Orlov, Ch. Genoway, Mišarin, Volčenkov (A), Aljajev, Zborovskij – Šenfeld, D. Iljin (A), Žafjarov – Rattie, Schroeder, Bočarov – Verjajev, Szczechura, Urakov – Gončaruk, Stalnov, Šachvorostov.

    Rozhodčí: Gusev, Cyplakov – Biťukov, Viljugin

    Diváci: 3125
    bahis siteleri