Black Dogs Budweis – HC MUNI 4:2 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC MUNI
Pondělí 09.12.2019, 18:15Univerzitní liga ledního hokeje • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:19
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ PRÁŠEK dává svůj druhý gól v dnešním utkání. Asistence: Pavel Grauer a Ivo Svoboda.
     
    46:49
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovou hru a potřetí v tomto zápase se dostávají do vedení. Z levého kruhu se prosadil TOMÁŠ VOCHOZKA. Asistence: Petr Škopek a Jakub Šuhaj.
     
    24:44
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! A z následné protiakce Masarykova univerzita vyrovnává. PAVEL TOMANÍK dokázal propasírovat kotouč přes betony brankáře Svobody. Asistence: Vojtěch Kadlic a Patrik Matov.
     
    22:04
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Krátce po vypršení své přesilové hry se domácí dostávají zpátky do vedení. Autorem gólu je LUKÁŠ PRÁŠEK. Asistence: Radek Rolínek.
     
    08:37
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! A je vyrovnáno. TOMÁŠ RAČICKÝ se přece jen prosazuje – prudkou střelou z pravého kruhu. Asistence: Jan Kalus.
     
    00:41
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    A krátce po začátku zápasu se domácí hráči dostávají do vedení. Na začátku akce byl, Tomáš Vohozka, který posunul kotouč na Tejka a ten přihrál na volného JAKUBA ŠUHAJE. Asistence: a Tomáš Vochozka.
    Marken.cz

    Kristýna Nováková

    Branky a nahrávky: 1. Šuhaj (Tejko, Vochozka), 23. Prášek (Rolínek), 47. Vochozka (Škopek, Šuhaj), 52. Prášek (Grauer, Svoboda) – 9. Račický (Kalus), 25. Tomaník (Kadlic, Matov)


    Black Dogs Budweis: Svoboda (Prušák) – Vávra, Sitter, Hubata, Škopek, Kříž, Grauer – Prášek, Masopust, Grossmann, Bahula, Dvořák, Šafář, Rolínek, Fiala, Křenek, Tejko, Vochozka, Šuhaj
    HC MUNI: Golasowski (Tichon) – Kučera, Polesný, Gonos, Grygera, Kalus, Bustin, Račický, Pavel, Vaverka, Hasoň, Tomaník, Čtvrtníček, Kadlic, Vomočil, Matov

    Rozhodčí: Jílek – Jindra, Vavruška
    bahis siteleri