Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Boston 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 1:0 (po pr.)
Florida – NY Islanders 1:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 6:5 (kon.)
St. Louis – Vegas 4:2 (kon.) | Calgary – Toronto 4:2 (kon.) | Arizona – Chicago 5:2 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 1:2 (kon.) | Vancouver – Carolina 1:0 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 3:6 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Pátek 13.12.2019, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • turnaj O Pohár DHL • 26. kolo
Partner:
     
    59:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté v plném počtu a v závěru ještě snižují! Po levé straně ujel obránce DANIEL PISKAČ, který svůj druhý dobrý útok v krátkém sledu už proměnil. Z kruhu zakončil pěkně do horního rohu, Pícl na kotouč nedosáhl. Asistence: Petr Veleba.
     
    58:50
    Kopic dostal přihrávku před poloprázdnou branku, výtečně se proti němu přesunul Chaloupek! Skvělý zákrok jihlavského gólmana!
     
    57:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši využívají dvojnásobnou přesilovku a vedou 6:2! Hasman zavezl puk do útoku, zpoza branky našel mezi kruhy volného VÁCLAVA ADAMCE, který střelou z první procedil puk mezi Chaloupkovými betony. Asistence: Josef Hasman a Matěj Kolda.
     
    57:07
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Brož – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:07
    Jiříček si najel z druhé vlny a z mezikruží protáhl Chaloupka, kterému puk vypadl a hosté dorážce zamezili jen za cenu faulu. Padesát sekund dvojnásobné přesilovky pro Plzeň!
     
    55:57
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Doležal – 2 min., podrážení).
     
    54:41
    Obránce Daniel Piskač po zisku kotouče v obranném pásmu projel plzeňskou obranou nečekaně jednoduše a rázem byl sám před Píclem, zakončení mu však zkazila lehká sekyra domácího beka. Při přísnějším posouzení mohli jet hosté trestné střílení.
     
    53:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši si vytvořili velký tlak a střílí pátý gól, který definitivně láme odpor srdnatě bojující Jihlavy! Kopic nadvakrát dokázal vypálit z mezikruží, Chaloupka zachránila tyčka, jenže u odraženého puku byl jako první DANIEL KUCHÁRIK. Snadně ho dorazil do branky. Asistence: Marek Kopic a Štěpán Říha.
     
    44:51
    Kolda zůstal naprosto osamocený před brankou, Chaloupek Duklu podržel důležitým zákrokem, lapačkou střelu vytěsnil!
     
    40:00
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Barák – 2 min., držení).
     
    39:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Šťastná trefa pro Jihlavu, která využívá přesilovku a snižuje na 2:4! Veleba dlouho držel puk na pravém kruhu, nakonec chtěl vypálit, ale kotouč se mu svezl z čepele. Naštěstí pro hosty našel mezi kruhy volného JIŘÍHO DOLEŽALA, který svižnou ranou zamířil pod horní tyčku mimo dosah Pícla. Asistence: Petr Veleba.
     
    38:55
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Malák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:57
    Indiáni však nic nevymysleli a Jihlava z přečíslení dvou proti jednomu mohla snížit! Pětník přihrával před branku ale jen na brusle Vyvialovi, od nich se kotouč odrazil mimo branku.
     
    34:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Těsně po ubráněném oslabení střílí Škoda další gól! Malát prostrčil puk na Koldu, jehož bekhendový blafák zastavila tyčka. Chaloupek však nedokázal puk přikrýt a dorážející SEBASTIÁN MALÁT měl jednoduchou práci, doklepl kotouč do poloprázdné branky. Asistence: Matěj Kolda a Michal Houdek.
     
    33:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V oslabení indiáni odskakují na rozdíl dvou branek! Adam Dvořák chyboval na útočné modré, dlouho zpracovával skákavý kotouč, MAREK KOPIC mu ho vypíchl a ujížděl sám na Chaloupka. Akci zakončil přesnou střelou zápěstím k tyčce. Bez asistence.
     
    32:03
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Adamec – 2 min., hákování).
     
    31:55
    Ženíšek přihrál mezi kruhy, kam si nabruslil Stanislav Vajner, jeho střelu srazil jeden z obránců, kotouč se ovšem snesl těsně vedle levé tyčky Chaloupkovy branky! Jen to zahučelo na plzeňské střídačce.
     
    29:29
    Velký závar v jihlavském brankovišti, dorážet se snažil zejména Josef Hasman, Chaloupek však zalehl kotouč a podržel hosty!
     
    28:05
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Čermák – 2 min., hákování).
     
    27:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda si bere vedení zpět! Marcel zachytil špatnou jihlavskou rozehrávku na útočné modré čáře, přihrál na levou stranu, kam naskočil ze střídačky ADAM ŽENÍŠEK. Ten si nabruslil až před branku a zblízka zakončil pod horní tyčku. Asistence: Marcel Marcel.
     
    16:08
    Kolda s Kvasničkou při napadání vybojovali puk pro Maláta, který rázem jel z pravé strany sám na bránu, zkoušel dlouhou kličku, Chaloupek s ním ovšem parádně vybruslil a podržel Duklu!
     
    10:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Malákovu tvrdou ránu po buly vyrazil Chaloupek, hosté vyrazili do brejku a srovnávají! Martin Barák trefil z úniku jen Píclův beton, k dorážce se však protlačil MIROSLAV JUDA a propasíroval puk z úhlu do sítě zřejmě mezi betony plzeňského gólmana! Asistence: Martin Barák.
     
    09:08
    Jihlava propadla v defenzivě a Malát servíroval puk před poloprázdnou branku na Kvasničku, proti němu se však skvěle přesunul Chaloupek! Při zákroku mu možná pomohla i branková konstrukce.
     
    08:38
    Plzeňský Daniel Kuchárik měl být vyloučen za podrážení soupeře, ten však faul na svou osobu odvolal! Více takových fair-play momentů.
     
    01:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychle využitá přesilovka domácích, kteří tak brzy vedou 1:0! DANIEL MALÁK nahazoval puk od modré čáry a kotouč propadl až do sítě! Střelu tečoval dle mého názoru Tomáš Hollar, gól je však minimálně prozatím připsán plzeňskému obránci. Asistence: Adam Ženíšek a Václav Adamec.
     
    01:27
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Dvořák – 2 min., podrážení).

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 2. Malák (Ženíšek, Adamec), 28. Ženíšek (Marcel), 34. Kopic, 35. Malát (Kolda, Houdek), 54. Kuchárik (Kopic, Říha), 58. Adamec (Hasman, Kolda) – 11. Juda (Barák), 40. Doležal (Veleba), 60. Piskač (Veleba)


    HC Škoda Plzeň: Pícl (Micka) – Houdek (C), Jiříček, Pánek, Vajner, Kovařík, Malák (A) – Kvasnička, Hollar, Kopic, Adamec, Šuhaj (A), Říha, Kolda, Marcel, Malát, Ženíšek, Kuchárik, Hasman
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (A) (Krejčí) – Piskač, Veleba, Dvořák (A), Rašín, Smolko, Trávník, Nikolič – Brož, Zadražil, Pětník, Krajíček, Kardoš, Juda (C), Čermák, Doležal, Barák, Vyvial

    Rozhodčí: Sýkora – Jelínek, Sedláček

    Diváci: 56
    bahis siteleri