Black Angels – Liberec 2:11 (kon.) | Vítkovice – Česká Lípa 12:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Střešovice 15:1 (kon.)
Chodov – Pardubice 17:4 (kon.) | Královské Vinohrady – Ostrava 2:7 (kon.)
konec
Black Angels
2:11 (1:3, 1:1, 0:7)
FBC Liberec
Sobota 14.12.2019, 16:00 • UNYP Arena, Praha • Livesport Superliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (18:03:23)
     
    Statistické okénko:

    Střely: 15:32.
    Vyloučení: 3:0.
    Využití: 0:2.
    Hráči utkání: Jakub Boček (Black Angels) a Prokop Ferdan (Liberec).
     
    Dnešní zápas je u konce. Liberec vítězí nad Black Angels a připisuje si tři důležité body do superligové tabulky.

    První velkou šanci po vstupu do utkání měli jednoznačně domácí, Jan Hněvkovský ale nedokázal proměnit nařízené trestné střílení. To se pak Pražanům vymstilo, už v 8. minutě se radoval ze vstřelené branky Prokop Ferdan, když si v rychlostním souboji obešel svého obránce podél mantinelu a našel škvíru mezi bližší levou tyčí a Ondřejem Matiáškem. Pak se hostům sice podařilo po zmatku v severočeské obraně a parádní přihrávce Jakuba Bočka na volného Jakuba Renčína vyrovnat, zbytek prvního dějství dnešního zápasu byl ale jednoznačně v režii svěřenců Zdeňka Skružného. Prokop Ferdan se radoval ze vstřelené branky podruhé, když stál na konci zvládnuté přečíslení 3 na 1. Třetí liberecký gól přišel necelých pět minut před koncem první třetiny, když se štěstím procpal Radek Valeš míček až za záda Ondřeje Matiáška.

    Druhé dějství sobotního zápasu bylo na góly chudší než to první. Ve 24. minutě vstřelil kontaktní branku domácí Jan Pícha, když přesně pálil po přihrávce od Jakuba Bočka zpoza liberecké branky. Severočeská odpověď přišla takřka přesně o deset minut později, když po přihrávce od Petra Kološe dokázal Jakub Kopecký přetavit výhodu početní převahy ve čtvrtou střelenou branku. Domácí opět měli k dispozici trestné střílení, ale ani Jakub Renčín nedokázal překonat Jana Krále.

    Do závěrečné dvacetiminutovky vlétli hosté jako uragán. Postupně se trefil Prokop Ferdan, Jakub Kárník, Jakub Kopecký, Matěj Klucho, Radek Valeš, Jan Šoltys a nakonec i dvacet dva sekund před koncem Patrik Rozkovec.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Nepřesná domácí střela končí v zámezí, v dnešním utkání toho už více neuvidíme!
    59:38 Patrik ROZKOVEC - 2:11
     
    59:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu další branku Liberce! Závar před domácí brankou dokázal přetavit ve střelenou branku PATRIK ROZKOVEC, když se bekhendem prosadil do levé šibenice pražské branky. Asistence: Jan Světlík.
     
    59:12
    Štěpán Merta to zkusil zprava, Jana Krále ale překonat nedokázal.
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    58:45
    Martin Čermák šikovně odstavil od míčku Jana Kopeckého a nedovolil domácímu střelci zakončit. Míček skončil u Jana Krále, který ho ihned vyhodil na jednoho ze svých spoluhráčů.
     
    58:26
    Vojtěch Ježek to zkusil z dálky, libereckou branku ale nakonec přestřelil.
    57:07 Jan ŠOLTYS - 2:10
     
    57:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Destrukce Liberce pokračuje! Přesně po minutě hry vyndavá Ondřej Matiášek opět míček z branky. Tomáš Leksa si poměrně nečekaně obešel v obranné fázi hry dva obránce a přihrávkou do střed hřiště našel JANA ŠOLTYSE, který skóroval střelou švihem k pravé tyči. Asistence: Tomáš Leksa.
    56:07 Radek VALEŠ - 2:9
     
    56:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    I když je Liberec dnes tím lepším týmem, Black Angels si tenhle výsledek určitě nezasloužili. Po přihrávce od Jakuba Kopeckého se do zakončení z osy hřiště dostal RADEK VALEŠ, který razantní trefou švihem pod břevno pražské branky přidává už devátou severočeskou branku. Asistence: Jakub Kopecký.
     
    55:55
    Jakub Kopecký to zkusil z pravé strany, jeho trefu nakonec srazil jeden z domácích obránců nad břevno libeňské branky.
     
    55:42
    Liberec kombinuje před brankou domácích, zatím ale bez střely.
     
    55:26
    Jan Pícha (Black Angels) si pomohl v souboji s Prokopem Ferdanem přistrčením. Rozhodčí to posoudil jako hrubost a poslal důrazného domácího útočníka na dvě minuty na trestnou lavici.
    53:38 Matěj KLUCHO - 2:8
     
    53:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec umí zahrozit i z rychlého brejku! Po přihrávce od Patrika Rozkovce se MATĚJ KLUCHO šikovně prosmýkl okolo svého obránce podél mantinelu, svůj rychlá nájezd nakonec zakončil úspěšnou kličkou do strany okolo brankáře po které už jednoduše skóroval do poloprázdné liberecké branky. Asistence: Patrik Rozkovec.
     
    53:25
    Ani jedna ze dvou hostujících střel neskončila za zády hostující brankáře Jana Krále. Napoprvé se činil jeden z obránců, který míček srazil vlastním tělem, napodruhé trefil Jan Kopecký pouze přesouvajícího se gólmana.
     
    52:59
    Závar před hostující brankou, skvěle chytající Jan Král ale nakonec míček za svá záda nepustil.
     
    52:02
    Lukáš Lhota nesobecky z nadějné střelecké pozice ještě poslal míček na Jana Baudische, ten ale nakonec z velmi dobře vypadající střelecké pozice promáchl.
     
    51:30
    Tomáš Straka to zkusil z dálky z otočky, branku Liberce nakonec svým přízemním pokusem ale těsně minul.
     
    51:05
    Jakub Boček se před libereckou brankou tvrdě střetl s Lukášem Böhmem. Tohle bylo na hranici pravidel, liberecký útočník ale ze souboje odchází zřejmě více otřesen, než najíždějící domácí hráč.
    49:54 Jakub KOPECKÝ - 2:7
     
    49:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tahle si domácí dnešní zápas určitě nepředstavovali. Po krátké kombinaci a přihrávky od Jakuba Kárníka se dostává do zakončení z pravé strany Jakub Kopecký. Po jeho trefě k tyči se nakonec Ondřej Matiášek jen marně natahoval. Asistence: Jakub Kárník.
     
    49:49
    Na konci rychlého hostující brejku stál Lukáš Kořínek. Svým zakončením pod víko domácí branky donutil Ondřeje Matiáška k povedenému zákroku, kterým vyrazil míček nad břevno vlastní klece.
     
    49:10
    Jakub Renčín má prostě dneska svůj černý den! Už to vypadlo, že v přečíslení 2 na 1 po přihrávce od Jakuba Boučka jednoduše pošle míček za záda Jana Krále, ani tentokrát ale nedokázal své zakončení vměstnat mezi tři tyče liberecké branky.
    48:27 Jakub KÁRNÍK - 2:6
     
    48:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! JAKUB KÁRNÍK.se šikovně prosmýkl okolo svého obránce a z levé strany hřiště svou nenápadnou trefou k bližší tyči vymetl šibenici pražské branky. Asistence: Prokop Ferdan.
     
    47:35
    Jan Bitman si našel prostor mezi domácí obranou a z nadějné pozice vystřelil. Jeho zakončení švihem nakonec letělo těsně nad břevnem libeňské branky.
     
    47:23
    Jan Král opět v hlavní roli, tentokrát srazil bekhendový pokus Jakuba Renčína.
     
    47:06
    Jan Král má teď práce nad hlavu, tentokrát musel zasahovat proti razantní trefě Jana Píchy z příklepu z levé strany hřiště.
     
    47:00
    Do zakončení se po krátké kombinaci dostal Jakub Renčín. Nedokázal ale prostřelit před sebou stojícího obránce.
     
    46:49
    Black Angels budou po sražené přihrávce od jednoho z libereckých obránců rozehrávat nadějně vypadající standardní situaci.
     
    46:23
    Ze silového souboje v rohu hřišti vyšel lépe domácí Radek Hanák. Domácí tak budou pokračovat v útoku.
     
    45:57
    Lukáš Lhota svou trefou ze strany rozezněl spojnici domácí branky!
     
    45:05
    Jaroslav Král teď málem dokázal potrestat nepřesnou přihrávkou libereckého Jana Bitmana po mantinelu. Před brankou Severočechů se ale otočil příliš pomalu a než se vůbec dostal ke střele, Jan Král klečel už takřka u něho.
     
    44:14
    Hostující Jan Světlík to zkusil z pravé strany. Míček se odrazil od helmy Ondřeje Matiáška, který dlouho nevěděl, kam balónek odlétl. Nakonec ho ale ještě ze vzduchu dokázal schovat du náruče.
     
    43:39
    Daniel Ludvík to zkusil z osy hřiště z otočky, Jan Král ale jeho pokus nakonec dokázal vyrazit. Dorážející hráč navíc pouze míček ze vzduchu pouze promáchl.
     
    43:12
    Jakub Boček se štěstím procpal míček zpoza branky až na nabíhajícího Daniela Ludvíka, ten ale z bezprostřední blízkosti brankoviště nakonec minul.
     
    42:49
    Závar před domácí brankou, Jan Baudisch ale nakonec nedokázal procpat míček za záda Ondřeje Matiáška.
     
    42:18
    Dalekonosná domácí trefa takřka z poloviny hřiště není přesná a končí vysoko nad břevnem liberecké branky.
     
    41:52
    Jan Bitman se se štěstím procpal až před domácí brankou a zkusil to bekhendem, nakonec ale poslal míček pouze do rohu hrací plochy, kde se k němu dostal jeden z pražských obránců.
     
    41:31
    Liberec kombinuje na vlastní polovině, Black Angels se budou muset hodně snažit, aby s výsledkem dnešního zápasu ještě něco udělali.
    40:34 Prokop FERDAN - 2:5
     
    40:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní trefa! PROKOP FERDAN se dostal k odraženému míčku na levé straně hřiště a razantní trefou z první poslal balónek nechytatelně pod víko domácí branky. Liberecký střelec tím navíc kompletuje svůj hattrick a stává se bezpochyby hrdinou dnešního utkání. Asistence: Lukáš Lhota.
     
    40:01
    Po nedovoleném zákroku při buly od jednoho z hostujících hráčů budou Black Angels rozehrávat z poloviny hřiště.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dnešní utkání sleduje 356 diváků.
     
    Už i druhá třetina je minulostí. K vidění byly pouze dvě branky, každá po jedné straně. Rozdíl ve skóre se tak nezměnil.

    Druhé dějství sobotního zápasu bylo na góly chudší než to první. Ve 24. minutě vstřelil kontaktní branku domácí Jan Pícha, když přesně pálil po přihrávce od Jakuba Bočka zpoza liberecké branky. Severočeská odpověď přišla takřka přesně o deset minut později, když po přihrávce od Petra Kološe dokázal Jakub Kopecký přetavit výhodu početní převahy ve čtvrtou střelenou branku. Domácí opět měli k dispozici trestné střílení, ale ani Jakub Renčín nedokázal překonat Jana Krále.

    Střely: 5:12.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 17:25.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Na závěr druhé třetiny se ještě do nadějně vypadajícího zakončení dostal Radek Valeš, Ondřej Matiášek se ale mohl spoléhat, že hostujícímu útočníkovi nezbude žádný čas na přihrávku pod sebe a tak poměrně odvážným způsobem zmenšil jeho střelecký úhel na minimum.
     
    39:52
    Patrik Rozkovec to zkusil poměrně nečekaně z otočky, domácího gólmana Ondřeje Matiáška ale překonat nedokázal.
     
    39:35
    Liberec kombinuje na vlastní polovině a vypadá to, že si dá pozor, aby se domácí do konce třetiny už nedostali do zakončení.
     
    39:30
    Jakub Renčín se bravurně prosmýkl okolo dvou hostujících obránců a nakonec i libereckého gólmana, ani tentokrát z nadějné střelecké pozice nedokázal poslat míček úspěšně až do sítě severočeské branky.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny.
     
    38:56
    Hra bude pokračovat vhazováním v levém rohu obranné poloviny Liberce.
     
    38:42
    Trefa Jana Bitmana ze vzduchu letěla doprostřed branky, kde míček bez problémů zpacifikoval pražský gólman Ondřej Matiášek.
     
    38:00
    Jeden z domácích hráčů nakonec vypálil pouze do nohy jednoho z obránců, Liberec ustál i tenhle domácí útok.
     
    37:58
    Po nedovoleném zákroku budou domácí zahrávat nadějně vypadající standardní situaci.
     
    37:52
    Prokop Ferdan z první poslal míček na Jana Baudische, ten ale z osy hřiště svou přízemní trefou těsně minul levou tyč pražské branky.
     
    37:05
    Black Angels se snaží libereckou rozehrávku napadat, zatím ale bez výsledku.
     
    36:44
    Liberec se snaží aspoň na chvíli uklidnit hru, kombinuje tak na vlastní polovině.
     
    36:11
    Ani jedna ze střel Jaroslava Krále neskončila gólem. Tu první, z dálky, schoval Jan Král ve výstrojí. Napodruhé nedokázal domácí útočník propálit před sebou stojícího obránce.
     
    35:49
    Jakub Boček podběhl hostující branku a chtěl vecpat míček za záda Jana Krále, to se mu nakonec nepovedlo. Severočeský gólman si zkušeně pokryl prostor u tyče a nedovolil šikovnému domácímu útočníkovi skórovat.
     
    35:01
    Petr Kološ dobře zvládl hostující napadání, a i když to chvilku vypadalo, že o míček přijde, nakonec dokázal plácnutím do balónku ještě nahrát jednomu ze svých spoluhráčů.
     
    34:46
    Liberec kombinuje na vlastní polovině.
     
    34:03
    Tak to je neskutečné! Jakub Renčín si kličkou do strany dokázal položit Jana Krále na zem a už to vypadalo, že domácí střídačka se začne radovat. Produktivní libeňský střelec ale svým bekhendovým zakončením nakonec těsně minul vzdálenější pravou tyč liberecké branky a připravil tak svůj tým o obrovskou šanci na skórování.
     
    34:03
    Daniel Ludvík byl při svém úniku na hostující branku zfaulován, Black Angels budou zahrávat další trestné střílení. K míčku se staví Jakub Renčín.
    33:44 Jakub KOPECKÝ - 2:4
     
    33:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jan Pícha se může vrátit na hřiště. Severočeši dokázali zužitkovat přesilovou hru a opět odskakují do dvoubrankového úniku. Petr Kološ našel přihrávkou JAKUBA KOPECKÉHO, který svým zakončením ze střední vzdálenosti překonal Ondřeje Matiáška. Asistence: Petr Kološ.
     
    33:33
    Tomáš Straka svým pasem z otočky našel pouze hostující útočníky, Liberec jde opět do útoku.
     
    33:15
    Ondřej Matiášek zlikvidoval trefu Jakuba Kopeckého ze strany. K míčku se dostávají domácí.
     
    32:21
    Jan Pícha (Black Angels) v souboji o míček sestřelil jednoho z hostujících hráčů. Rozhodčí ho za to na dvě minuty vykázal na trestnou lavici. Domácím fanouškům se tohle rozhodnutím vůbec nelíbí a jasně to dávají najevo.
     
    31:21
    Domácí v plném počtu.
     
    31:16
    Tři střely na domácí branku! Ani jedna ale neprošla za záda momentálně skvěle chytajícího Ondřeje Matiáška, ten se musel snažit hlavně při svém třetím zákroku, když napřáhl svou pravou nohu takřka přes celou branku, čímž zlikvidoval rychlý střelecký pokus jednoho z liberecký útočníků.
     
    31:05
    Black Angels po odrazu míčku do zámezí budou rozehrávat zpoza vlastní branky, hra je ale na chvíli přerušena. Ondřej Matiášek si vyžádal vytření palubovky okolo brankoviště.
     
    30:49
    Ani jedna ze dvou střel neprošla za záda Ondřeje Matiáška, napodruhé navíc dokázal domácí gólman uklidit míček do rukavice. Svým výhozem ale našel pouze hostující hráče, kteří tak budou pokračovat v útoku.
     
    30:29
    Liberec získává v obraně míček a opět se vydává na polovinu svého pražského soupeře.
     
    30:14
    Jan Pícha teď zabojoval a i díky šťastnému odrazu získal pro domácí míček. Ti si teď aspoň na chvilku odpočinou od libereckého útočného tlaku.
     
    29:44
    Ani jedna ze dvou střel hostujícího celku neprolétla až k domácí brance. Severočeši přesto zůstávají v útoku.
     
    29:21
    Vojtěch Ježek (Black Angels) ukázkový bodyčekem na polovině hřiště přes sebe přehodil Jana Bitmana. Rozhodčí nakonec tenhle zákrok posoudil jako bránění ve hře a poslal domácího střelce na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    28:59
    Jan Hněvkovský se pokoušel procpat míček před branku Liberce, to se mu nakonec nepovedlo a o balónek přišel.
     
    28:23
    Tak tohle bylo těsné! Po obrovské hrubce v domácí obraně se dostal k míčku za klecí Black Angels Patrik Rozkovec, který obratem poslal přihrávku na úplně volného Radka Valeše, liberecký střelec z takřka stoprocentní pozice nakonec minul.
     
    27:55
    Severočeši hasí tlak na vlastní branku vyhozením až ke kleci Ondřeje Matiáška.
     
    27:19
    Jakub Renčín sice dokázal obrat Jakuba Kopeckého o míček, nakonec ale svou přihrávkou opět odevzdal balónek hostujícím hráčům. Ti se tak opět podívají do útoku.
     
    26:37
    Jan Bauman to zkusil od levého mantinelu, jeho trefu švihem nakonec jeden z dobíhajících libereckých obránců srazil čepelí do rohu palubovky.
     
    26:14
    Liberec kombinuje na vlastní polovině.
     
    25:32
    I na druhé straně to jiskří. Ondřej Matiášek teď musel zasahovat proti trefě z levé strany.
     
    25:12
    Jan Hněvkovský dvakrát pálil ze střední vzdálenosti, ani jednou ale nedokázal prostřelit před ním stojícího obránce.
     
    24:49
    Nadějná hostující šance! Martin Čermák našel lobem před domácí brankou volného Patrika Rozkovce, ten si ale nedokázal zpracovat míček ze vzduchu a nakonec o něj přišel.
    23:50 Jan PÍCHA - 2:3
     
    23:50
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš! Liberečtí nedokázali zužitkovat závar před domácí brankou, za což je "černí andělé" trestají snížením. Jakub Boček šikovně podběhl libereckou branku a v brankovišti našel úplně volného JANA PÍCHU, který z první našel prostor mezi nohou a rukou přemisťujícího se Jana Krále. Asistence: Jakub Boček.
     
    23:20
    Po sražené střele Matěja Klucha se míček odrazil k severočeskému střelci Jakubu Kárníkovi. Ani ten ale trefou mezi nohama nedokázal prostřelit dobře postaveného Ondřeje Matiáška.
     
    23:00
    Jan Baudisch vypálil z otočky, trefil ale pouze vnější síť domácí branky.
     
    22:24
    Jan Král si teď připisuje dva dobré zákroky, když dokázal zlikvidovat dvě dalekonosné domácí střely.
     
    21:25
    Se štěstím se míček ze souboje dvou hráčů odrazil k nabíhajícímu Janu Bitmanovi, který to příklepem zkusil z dálky. S jeho razantním pokusem měl Ondřej Matiášek drobné problémy, naštěstí pro domácí ho vyrazil pouze k jednomu z obránců.
     
    21:12
    Jan Hněvkovský ani tentokrát nepálí přesně, Jeho pokus z levé strany letěl vysoko nad břevnem liberecké branky.
     
    20:41
    Jakub Kopecký to zkusil ze strany, Ondřej Matiášek se ale dobře natáhl přes celou branku a razantní přízemní pokus zlikvidoval nohou.
     
    20:02
    Domácí centr zahrál úvodním buly druhé třetiny dříve než mohl, rozhodčí tak přisoudil míček hostujícím Severočechům.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dvacetiminutovka dnešního zápasu je u konce. Liberec je zatím tím lepším celkem a po zásluze vede 3:1, zatím největší podíl na hostujícím vedení má střelec Prokop Ferdan, který se dneska zapsal do listiny střelců rovnou dvakrát.

    První velkou šanci po vstupu do utkání měli jednoznačně domácí, Jan Hněvkovský ale nedokázal proměnit nařízené trestné střílení. To se pak Pražanům vymstilo, už v 8. minutě se radoval ze vstřelené branky Prokop Ferdan, když si v rychlostním souboji obešel svého obránce podél mantinelu a našel škvíru mezi bližší levou tyčí a Ondřejem Matiáškem. Pak se hostům sice podařilo po zmatku v severočeské obraně a parádní přihrávce Jakuba Bočka na volného Jakuba Renčína vyrovnat, zbytek prvního dějství dnešního zápasu byl ale jednoznačně v režii svěřenců Zdeňka Skružného. Prokop Ferdan se radoval ze vstřelené branky podruhé, když stál na konci zvládnuté přečíslení 3 na 1. Třetí liberecký gól přišel necelých pět minut před koncem první třetiny, když se štěstím procpal Radek Valeš míček až za záda Ondřeje Matiáška.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 16:44.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Jakub Boček se pokusil po podběhnutí branky poslat míček před brankoviště, to se mu nakonec nepovedlo. V první dvacetiminutovce toho už více neuvidíme.
     
    19:40
    Martin Čermák to zkusil ze strany, nepálil ale přesně. Domácí teď budou mít na zakončení posledních dvacet sekund.
     
    19:30
    Liberec kombinuje na vlastní polovině.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    18:48
    Už to vypadalo, že domácí půjdou do dalšího brejku. Tomáš Čáslava ale nakonec dostal míček na paty, a přišel tak o něj.
     
    18:17
    Na konci rychlého domácí brejku stál Vojtěch Ježek. Ani on ale nedokázal svou razantní trefou k bližší levé tyči najít skulinku mezi brankovou konstrukcí a Janem Králem.
     
    18:04
    Prokop Ferdan našel v nadějně vypadající střelecké pozici volného Lukáše Lhotu, ten ale nakonec pouze promáchl.
    Radek VALEŠ - 1:3
     
    16:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ondřej Matiášek dlouho nemohl uvěřit, že míček skončil za jeho zády. Petr Kološ svým pasem zpoza branky našel před pražským brankovištěm volného RADKA VALEŠE, který se štěstím přízemní trefou k levé tyči uklidil míček do sítě "černých andělů". Asistence: Petr Kološ.
     
    16:28
    Martin Obuškevič se v rohu hřiště nedovoleně sápal po soupeři. Liberec bude rozehrávat zpoza libeňské branky.
     
    15:44
    Prokop Ferdan ustál silový souboj s vyšším Radkem Hanákem a ve velmi důležitém momentu udržel pro Liberec míček. Domácí střelec by se pak poměrně jednoduše mohl vydat na osamoceného severočeského gólmana.
     
    15:15
    Jan Bitman svým razantním pasem do rohu hřiště nenašel nikoho z hráčů v černém dresu. Míček ale nakonec jeden z domácích tečoval do zámezí, Liberec tak bude pokračovat ve svém útoku.
    Prokop FERDAN - 1:2
     
    13:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Školácká chyba na polovině stojí Black Angels vyrovnaný stav. Přečíslení 3 na 1 dokázali Severočeši vyřešit skvěle. PROKOP FERDAN poslal míček na Jakuba Kopeckého, který mu balónek obratem vrátil. Libereckému střelci už pak stačilo pouze překonat přesouvajícího se Ondřeje Matiáška a podruhé v dnešním utkání se zapsat na listinu střelců. Asistence: Jakub Kopecký.
     
    13:15
    Black Angels kombinují na vlastní polovině.
     
    12:40
    Jaroslav Král zřejmě čekal s přihrávkou před domácí brankou až příliš dlouho, jeden z jeho nabíhajících spoluhráčů byl moc rychlý a v momentě pasu byl už za libereckou brankou.
    Jakub RENČÍN - 1:1
     
    12:22
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí využívají zmatků v liberecké obraně a vyrovnávají! Jakub Boček dlouhou krosovou přihrávkou přes celou šířku hřiště našel volného JAKUBA RENČÍNA, který svou trefou z první k levé tyči prostřelil přesouvajícího se Jana Krále. Asistence: Jakub Boček.
     
    11:32
    Ani Liberec v útočné fázi hry nepálí přesně, tahle trefa z levé strany letěla hodně vedle bližší branky Ondřeje Matiáška.
     
    11:18
    Jan Kopecký to zkusil z otočky, trefil ale pouze dotírajícího se hostujícího obránce Jakuba Kárníka.
     
    10:22
    Vojtěch Ježek to zkusil z dálky. Liberecký gólman Jan Král měl s jeho trefou drobné problémy, míček dokázal vyboxovat pouze nad břevno do zámezí. Domácí tak budou pokračovat ve svém nadějně vypadajícím útoku.
     
    09:53
    Ondřej Vaculík si v silovém souboji poradil s jedním z libereckých útočníků a získal míček.
     
    08:54
    Martin Čermák si zpracováním do strany obešel před ním stojícího obránce a vystřelil. Jeho trefa švihem postrádala na přesnosti a skončila tak v zámezí za brankou Pražanů.
     
    08:06
    Jan Baudisch chtěl zpoza branky najít před domácí klecí jednoho ze svých spoluhráčů, míček nakonec ale srazil jeden z obránců nohou do rohu hřiště.
    Prokop FERDAN - 0:1
     
    07:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku utkání! PROKOP FERDAN.se v rychlostním souboji protáhl okolo svého obránce podél mantinelu a razantní trefou z poměrně ostrého úhlu našel škvíru mezi Ondřejem Matiáškem a bližší levou tyčí. Asistence: Tomáš Leksa.
     
    07:12
    Jaroslav Král to zkusil z levé strany, pálil ale pouze do před ním stojícího obránce.
     
    06:52
    Radek Hanák si důrazně od míčku odstavil Jana Bitmana a udržel pro Black Angeles míček v útočné fázi hry.
     
    06:32
    Black Angels kombinují na vlastní polovině.
     
    05:21
    Závar před domácí brankou. Radek Valeš se ještě snažil vydolovat míček z Ondřeje Matiáška, to se mu ale nepovedlo. Navíc dostal důrazné pokárání od jednoho z rozhodčích.
     
    04:23
    Tak tohle byla obrovská hrubka v domácí obraně, Prokop Ferdan našel svou přihrávkou ze strany před pražským brankovištěm úplně volného Lukáše Lhotu. Ten se s míčkem šikovně otočil a z bezprostřední blízkosti klece vypálil. Ondřej Matiášek nakonec jeho pokus k pravé tyči dokázal vyrazit.
     
    03:37
    Trefa Lukáše Kořánka ze strany skončila sražená, Liberec má zatím jasně navrch, nedokáže ale svou herní převahu přetavit v nějakou větší šanci.
     
    03:16
    Petr Kološ proklouzl mezi dvojicí soupeřů a z pravé strany vystřelil. Svůj pokus ale nedokázal vměstnat mezi tři tyče domácí branky, balónek nakonec skončil v rohu hřiště, kde se ho ujali domácí hráči v černém.
     
    02:32
    K míčku se postavil Jan Hněvkovský, který ale svou kličkou do bekhendu dobře chytajícího Jana Krále nepřekvapil a nakonec svým zakončením trefil pouze jeho hruď.
     
    02:32
    Trestné střílení pro Black Angels! Jeden z hostujících hráčů si přidržel zakončujícího hráče do poloprázdné liberecké branky, což jeden z rozhodčích posoudil jako faul hodný trestnému střílení.
     
    02:29
    Tomáš Leksa bránil nedovoleným způsobem Jana Kopeckého, Black Angels budou rozehrávat zpoza hostující branky.
     
    01:57
    Po zisku míče severočeský FBC kombinuje na vlastní polovině.
     
    01:38
    Petr Kološ to zkusil z dálky, nepálil ale přesně. Jeho razantní zakončení z příklepu nakonec skončilo v rohu hřiště, kde se k míčku dostali domácí obránci.
     
    01:20
    Domácí v útoku přicházejí o míček, do útoku se tak opět podívá Liberec.
     
    00:44
    Patrik Rozkovec to poměrně nečekaně zkusil ze strany, Ondřej Matiášek jeho pokus ale nakonec dokázal zlikvidovat.
     
    00:02
    Na úvodním buly byl úspěšnější hostující centr Jakub Kopecký.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zahajovací sestavy:

    Black Angels: Ondřej Matiášek – Filip Neklan, Ondřej Vaculík, Jakub Boček, Jakub Renčín, Jan Pícha.

    FBC Liberec: Jan Král- Jakub Kárník, Prokop Ferdan, Jan Baudisch, Jakub Kopecký, Lukáš Lhota.
     
    Hráči už vbíhají na hřiště. Domácí nastoupí v bílých dresech, hosté ze severu Čech přijeli v černém.
     
    Úvodní sestavy:

    Black Angels: Matiášek (Körber) – Vaculík, Straka, Obuškevič, Merta, Ludvík, Bauman, Neklan, Ježek – Král, Kopecký, Čáslava – Jaroš, Hušek, Pícha – Hanák, Boček, Hněvkovský – Renčín.

    FBC Liberec: Král (Chlad) – Klucho, Bitman, Kološ, Böhm, Kroupa – Kopecký, Kárník, Valeš – Leksa, Rozkovec, Čermák – Lhota, Baudisch, Böhm – Ferdan, Šoltys, Kořínek – Světlík.

    Rozhodčí: Furmánek, Šolc.
     
    Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z pražské Libně, kde za necelých patnáct minut vypukne duel mezi domácími Black Angels a Libercem. Přejeme příjemnou zábavu.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Souboj mezi pražskými Black Angels a Libercem hodně napoví o tom, kdo se nakonec podívá do skupiny o udržení a kdo naopak ještě zabojuje o poslední postupové místo do play-off. Předposlední Pražané ztrácejí na desátý severočeský FBC pouze dva body. Navíc mají zápas k dobru.

    Minulý vzájemný střet dopadl lépe pro příznivce libereckého celku. Ten v zápase vedl rovnou čtyřikrát, vítězství si na svou stranu ale dokázal uzurpovat až v prodloužení díky vítězné brance Jakuba Kopeckého. Zápas skončil divokým výsledkem 8:7 pro domácí.

    Sobotní utkání odřídí páni Jakub Furmánek a Vlastimil Šolc.
     
    Krásné odpoledne všem sportovním fanouškům! Vítáme vás u on-line přenosu z utkání Superligy mezi Black Angels a FBC Liberec. Zápas začíná v 16:00 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 13. Renčín (Boček), 24. Pícha (Boček) – 8. Ferdan (Leksa), 14. Ferdan (Kopecký), 17. Valeš (Kološ), 34. Kopecký (Kološ), 41. Ferdan (Lhota), 49. Kárník (Ferdan), 50. Kopecký (Kárník), 54. Klucho (Rozkovec), 57. Valeš (Kopecký), 58. Šoltys (Leksa), 60. Rozkovec (Světlík)


    Black Angels: Matiášek (Körber) – Vaculík, Straka, Obuškevič, Merta, Ludvík, Bauman, Neklan, Ježek – Král, Kopecký, Čáslava – Jaroš, Hušek, Pícha – Hanák, Boček, Hněvkovský – Renčín.
    FBC Liberec: Král (Chlad) – Klucho, Bitman, Kološ, Böhm, Kroupa – Kopecký, Kárník, Valeš – Leksa, Rozkovec, Čermák – Lhota, Baudisch, Böhm – Ferdan, Šoltys, Kořínek – Světlík.

    Rozhodčí: Furmánek, Šolc

    Diváci: 356
    bahis siteleri